Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilacı kullanmak istemeyen var mı?

@Ahmet T,

Her ayda 1 defa WBC (hemogram) vs. bütün kan değerlerime baktırıyorum

Çok şükür ; şimdilik bir sıkıntı yok. Senin kan düzeyleri nasıl ?

@Descartes ben her clonex yazdıracağımda ilk hemogram kanı aldırıyorum reçeteye beyaz küreyi işaretletiyorum

@fizyo,
Buradan forum yetkililerine sesleniyorum. Mesaj düzenleme falan gelsin. 2 ay önce aklıma gelip sonra gülüp geçtiğim bir konu tekrar gündeme geliyor ve ben mesajı düzenleyemediğim için böyle mesajlar yazılıyor :LOL:

@bireda,

Önceden sözleşmeli memurdum! Belki tekrar dava açarım raporları sunar hastalıktan dolayı..

@Descartes,

Helal olsun siz ve sizin gibi insanlara, bu hastalığa rağmen çalışıyorsunuz. Ben gidip çalışamıyorum valla sebebi de aşırı takıntı ve depresif dönemler.

Bu hastalıga iyi gelen şeylerden biride çalışmak hobi meşkaliyet olduğu zamanlarda kendini daha iyi hissediyorsun kendine geliyor insan açıkçası birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir.

@Breh43,

Ekseri çalışmak iyi gelmez. Çünkü akıl hastaları her şeyi yanlış anlamaya tesnedir. Bu yüzden insanlarla fazla muhatap olmamak iyi gelir. Evet. Çalışmak iyi ama mesela yürüyüş ya da ağırlık kaldırmak. Kendi başına yapılan aktiviteler...

@gannicus,
iş yapamayan hobi yada meşkaliyet de yapabilir bunlardan biriyle hayata daha sıkı tutunabilir. Bir hobim olsun isterdim açıkçası

Ben ağırlık çalışması, boks, koşu ve yürüyüş bağımlısıyım. Günlük olarak bunları çalışmadan duramam. Ama alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Yoksa çok zor gelir...

@gannicus, İnsanlarla fazla diyalogu olmayan işlerde eğer hastalığı çokta ağır değilse çalışabilir iyide olur.

@gannicus,
Hobilerin güzelmiş. Çoğu şeyi bıraktım yeni dinamizm gerekli bu aralar kendime hobi bakıyorum belki bisiklet alırım.

Ben kas hastasıyım. Bisiklet alacaktım. Ama dizlerime dokunuyor. O yüzden alamadım. İyi olaydım kesin Bir bisikletim olurdu...

Üst Alt