Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@fizyo,
Buradan forum yetkililerine sesleniyorum. Mesaj düzenleme falan gelsin. 2 ay önce aklıma gelip sonra gülüp geçtiğim bir konu tekrar gündeme geliyor ve ben mesajı düzenleyemediğim için böyle mesajlar yazılıyor
Helal olsun siz ve sizin gibi insanlara, bu hastalığa rağmen çalışıyorsunuz. Ben gidip çalışamıyorum valla sebebi de aşırı takıntı ve depresif dönemler.
Bu hastalıga iyi gelen şeylerden biride çalışmak hobi meşkaliyet olduğu zamanlarda kendini daha iyi hissediyorsun kendine geliyor insan açıkçası birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir.
Ekseri çalışmak iyi gelmez. Çünkü akıl hastaları her şeyi yanlış anlamaya tesnedir. Bu yüzden insanlarla fazla muhatap olmamak iyi gelir. Evet. Çalışmak iyi ama mesela yürüyüş ya da ağırlık kaldırmak. Kendi başına yapılan aktiviteler...
Ben ağırlık çalışması, boks, koşu ve yürüyüş bağımlısıyım. Günlük olarak bunları çalışmadan duramam. Ama alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Yoksa çok zor gelir...
@gannicus,
Üzüldüm aslında şu elektrikli bisikletler var onlarda güzel duruyor hem fazla pedal çevirmene gerek yok. @BayKukla,
Bakıcam birazdan teşekkürler.