Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayın 14ü olunca maaşımız yatıyordu bir kaç gün gecikmesi sorun değil tabi ki ama maaşlar yatmayınca bir çok kişinin korkması telaşa kapılmasının sebebi acaba maaşlarımız kesildimi sorusunu akıla getiriyor şahsen ben ve ailem bu endişeye kapıldık çünkü aynı korkuyu 2013 yılında engelli maaşım kesildiğinde de yaşadık umarım korktuğumuz şey başımıza gelmez
Evt Maraş bugün de yatmadı.Konuştuğum memur 19'unda yatar dedi ama malesef yatmadı.Artık 22 de yatar.Bu ay biraz mağdur olduk.Allah devlete zeval vermesin on gün alamadığımız da böyle sıkıntı oluyor.Ya hiç olmasa???
Elbette hiç almamak daha da zor bir olgu ama hesapsız olduğu hakkında suphelendigim bu gecikme hiç güzel bir şey değil. Birde hala asıl sebep açıklanmadı hatta hiçbir açıklama yapılmadı en azından olabilecek en kısa zamanda yani ayın sekizinden daha önce çalışmalar başlatılabilirdi veya en azından olası gecikme hesaplanarak bu maaşı alan insanlar yani bizler bilgilendirilebilirdi. Birde anlayamadigim konu neden bazı şehirler daha önce alıyor maaşları sistem sıkıntısı ülke genelindeyse oralarda nasıl daha önce düzeliyor ? Allah İnşallah haftaya pazartesi maasimizi almamızı nasip eder de rahatlariz. Birde fazla ödeme yapilabilir gecikmeyi telafi etmek icin.
Kahramanmaraş demek istediniz herhalde zira sizin telaffuz ettiğiniz gibi Öyle bir şehir yok Gökhan. Garip garip şeyler yazıp iz bırakmayan çalışmayın. Kahramanmaraş biri il'dir. Bir bütündür bölünemez. Dulkadiroğlunda yatarsa afsinde de yatar Türkoğlunda da yatar herkes alır yani.
Kardeşim En son bilgi gelecek hafta pazartesi gününe ertelenmiş olduğu İnşallah hepimiz maaslarimizi alırız hayırlısıyla.
''Engelli Evde Bakım Yardımı Odemeleri 2018 yılı Ocak Ayı odemeleri Şubat ayından itibaren Ziraat Bankası Merkez Şubesi üzerinden yapılacaktır...'' şeklinde bir mesaj alan var mı? Annemin telefonuna böyle bir mesaj geldi. Ziraat Bankasında adına hesap açıldığı ve kartlarını alması gerektiği söyleniyor. Sizde de durum böyle midir?
Allah'a sonsuz kez şükürler olsun Kahramanmaraş maaşları yatmış arkadaşlar hayırlı olsun İnşallah ve İnşallah gecikme olmaz bir daha çok şükür geç oldu güç olmadı.
ne güzel olur demi.yav devletın yolladıgı kişi nasılsa para garantı deyıp savsaklama yapabılır ii davranmayabilir amma para engellıye verılırse engellı kım ıı bakarsa parayı ona bakar bakıcı secme hakkı olmus olur.paranın yüzü sıcaktır.
merhaba arkadaşlar ben ankaradayım daha bizim paramız yatmamış.benim gibi almayan arkadaş varmı.sosyal hizmetleri aradım bugün yattı diyorlar ama hesabta yok.