Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2018 evde bakım maaşı yatan iller

Bakim parasi

Arkadaslar istanbul bakim parasi yatmis 15 ocak 2018 buyukcekmece hayirli olsun

mrb kalem hanım gaziantep shzmtlr il mdrlg aradım 19 unda yatacakmış gecikme olmuş

Son düzenleme:
ankaradan bankaya gidip bakan varmı durum nedir

ankara ayın 19dAN sonra yatacakmış il müdürlüğü dedi genel gecikmeymiş

Herkese merhaba.. Evet guzel bir uygulama ama; sanirim uygulanmasinda problem var. Neden mi benim teyzem bedensel engelli tam 3,5 aydir kendisi ile hastane ev arasinda refakarci olarak geziyorum. Beypazarinda oturuyoruz fakat, teyzemin bobrek yetmezligi, kalp ve Akcigerlerinde ki sivi birikmesinden dolayi nefes almakta cok, cok gucluk cekiyor. Bu yuzden bizi Ankara Ataturk Egitim ve Arastirmaya sevk ettiler su anda 3 gundur buradayiz. Kalacak bir biryerim yok. Burada da kimseyi tanimiyorum.. Ve 36 saattir uyku uyumadim olaylar ani gelistigi icin 3 gundur ayni kiyafet ve ic camisirlari ile duruyorum ya mescidde yada koselerde buldugum sandalyede uyumaya calisiyorum.

Ustelik teyzem hala acil'in mini yogun bakiminda. Diger 19 yatakli yogun bakim dolu oldugu icin. Su an cebimde 50 TL param var hepsi bu. Zaten maddi durumumuz iyi degil, annem ise onunda saglik yonunden sikintilari var. Teyzem baska birinin beden gucune ihtiyac duydugundan dolayi 3 aydir bende calisamiyorum. Simdi maasa gelelim ANKARA icin ayin 19. da deniliyor. Bende Allaha Sukur maas zamani geldik de sorun yasamayiz diyordum ama cok buyuk sorun yasiyoruz. Boyle sacmalik olmaz! Yazik degilmi bu insanlara? Ambulans desen hastaneye goturur, geri gitrmek icin randevu al derler. Zaten her sey kantinden alinuyor mecburen. Hastaya yemek vermek ha getire. Simdi dostlar bu insan ne yapsin ayin 20' sini bulur bu maas. Cok kotu oldu cok :(

Selamün aleyküm arkadaşlar. Kahramanmaraş'ta ikamet etmekteyiz. Bugün bankaya ikinci kez gittim ve hala maaşın yatmadigini öğrendim. Acaba Kahramanmaraş'ta maaşların ne zaman yatacağı hakkında kesin bilgisi olan var mı gün olarak gibi.

Yanlış bir uygulama😟
Aslında devletin para yerine,
engelliye, bakıcı gönderse daha iyi olur. Hiç olmazsa Devleti'nin garanti altına alınır.
Ugur.kcclk

O nasıl olacak bizzat ben oğlumu kimseye emanet etmem ben onun için eğitimimi bile bıraktım annem bakmak istiyor ona bile güvenmiyorum kaldı ki bir yabancıya asla!

Ataullah Efendi oğlun yine senin oğlun.
senin evinde olacak,sende rahatına bak,Daha ne istersin hayattan.

Tercih meselesi tartışılır ben bir anneyim ona bakmaktan da onunla vakit geçirmekten de çok mutluyum kendim bskmayı tercih ederim yaşlılar ve bakacak kimsesi olmayanlar için mantıklı ama

Bakım maaşından anladığınız ne ki acaba onun yerine kişi atasın diyorsunuz. İnsanlar o maasla geçinmeye çalısıyor. Neyin garantisinden bahsediyorsunuz insanı delirtiyorsunuz.

183 ten edindiğim bilgiye göre sistem hatasından dolayı gecikme olmuş (maaş demeye dilim varmıyor ama ne yapalım) bakım parasında

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah Cuma gününden önce alabiliriz maaşları hayırlısıyla. Yani ayın 19'ndan önce.

Aksaray da yeni gittim baktım yatmamış her ay 13unde yatiyordu

Bütün iller ayın ondokuzunda Manisa il müdürlüğü söyledi

bakım aylığı için ziraat bankası promosyon ödemesi yapıyormu arkadaşlar alan varmı

kunta;
Böyle birşey olması imkansız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istersen banka taşımacılığı yap.
mesela Halkbank İşbank.
Deneme sakın ortalıgin karışır kunta

ya annemin ziraat bankası internet şubesini açtım başvurular kısmında bi numara vardı kurum numarası promosyon başvuru yazıyordu tikladik bi metin çıktı 3 yıl içinde banka değiştirmiceksiniz işte maaş kesilirse tekrar ödersiniz v.s promosyonu verince uyulması gereken kuralları içeren bi metin onu onayladık o zaman neden çıktı o metin anlamadım

kars bilgisini internetten öğrendim.ama ücret belli,aralık 2017 parası,ocak 2018'de (hep bir ay önceki ayın parası veriliyor)1027tl olarak alınacak.

1-Kars
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

Manisanın yattığına dair bir yorum okudum Mersin hala yatmadı ��

Kocaeli de yattı diyorlar

Tekirdağ yazacaktım karıştırdım

Arkadaşlar listeye Rize ve Adana da eklenmiş yattı diye

Aksarayda yatmış