Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2018 evde bakım maaşı yatan iller

Başka ilyok kars ikinci maaş bekliyor illerde ses yok yazık deyilmi bizlere dünyada hangi ülkede var böyle ödeme insanları rezil etmekten başka birşeydeyil bu yazıklar olsun

paraların,her ay il müdürlükleri tarafından güncellenen hesaplara direkt yatırılması çok zor veya imkansız ki!, her ay bizlere,o il yattı,bu il daha yatmadı muhabbeti yaptırıyorlar.

Ne alaka kardaş

Ben bimere şikayet ettim sizde edin ki cumhur başkanımız duysun çok şikayet olursa cumhur başkanımız duyar yazık deyilmi bizlere kars yatalı 3 gün olmuş yala il yok aylık veriliyor diyorlar ben bir buçuk ay bekliyorum neden günah ya herkesin maaş aynı gün verin yada üçgünde yatsın iller kars yatmış olması sıkıntı deyil ama nedense birgün bile aksamıyor 9 da yatıyorsa diyer illeri görmezden gelemezler

Bu ne biçim dilekçe böyle gereksiz şikayetlerle devleti düşündürmeyiniz.
@levent Çakır
Ayın 15 olmadan bu ne acele, Zamansız paradan hayır gelmez

Sana göre gereksiz olabilir kardaş ama kars yatarsa ve hiç şaşmadan yatıyorsa diyer iller yatmıyorsa bunun gerekli bir şikayet oldunu düşünüyorum eminimki benimgibi düşünende çoktur adana 12 ve 13 de yatıyordu başka illeri de aynen 15 kadar yatıyordu millet bu maaş la geçiniyor ve ona göre borç lanıyor bir buçuk ay da maaş verilirmi dengesiz bir ödeme sistemi var ortada

Arkadaşlar neden bu şikayet Allah razı olsun devletimizden her ayın onu ila onbeşi arasında Bakım paraları yatıyor nedir yani bu memnuniyetsizlik Levent Çakır kardeş Dünyada hangi ülkede var bu ödeme sistemi diye sormuşsun ama inan cok az ülkelerde vardır Bakım parası hem rezil olmaktan bahsetmişsin hayır rezil olmak falan ne alâka yok böyle bir durum düzenli olarak söylediğim tarihler arası alıyoruz,Bu güne kadar alamadiğın bir aylık mı

var kardeşim herşeyden bir şikayet eder olduk Devletimizden Allah razı olsun Bakım parası veriyor Sonda parası Hasta Bezi Akülü sandalye için ve daha birsürü yardım ettiği şeyler say say bitmez
Lütfen biraz vicdanlı olalım...

1,5 Ayda maaş verildiği de nereden çıktı. Ayda 1 maaş vermiyorlar mi?

ev bakım aylıkyarı 13de saşmadan yatıyordu ama yatmamış

hiç böyle olmazdı kestilermi acaba

Trabzondada yatmadı demekki bir hal var...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de beratın 13 idi bugün baktım yatmamış? Tatil gününe denk geldiği için mi?

Ben istanbuldayım 3 aydır alıyorum ilk kez cumartesiye denk geldi. Acaba tatil oluşu mu?

Ayrıca durumu bildireceğim veya şikayet edeceğim telefon yok. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı 7/24 iletişim telefonu yok?

Herkesin maaşını kesmek gibi be de bildirmeden lüksü var mı? Sene başı olduğundan aksaklık mı var? Yoksa tv kanallarının Whatsapp hatlarına yazalım bizi mağdur ediyorlar?

Türkiye'nin sırtındaki en ağır yük olarak görüyorlar engellileri, onların şatafat gösteri için harcadıklarını kimse dile getirmez, hafta sonu olması ile ilgili değil çünkü pazarda denk gelmişti ve yatmıştır bakım paraları.. [emoji35]

Ayda veriliyor diyorsun ama yok 13 yatması lızımken 21 29 da yatıyor bazı ay günün de çogunluk geç yatıyor 29 buluyor adana

levent çakır

Adananın yolları taşlık
Yok cebimizde beş kuruşluk harçlık
Elden gitti kahpece gençlik
Ağam adanalı paşam adanalı

bu ay yatacak olan aralık ayının bakım aylığı arkadaşlar.
dolayısıyla bu ay aralık ayı evde bakım aylığının ücreti olarak 1027 tl alacaksınız.
şubatta ise ocak ayının evde bakım aylığını zamlı (1085,50 TL) alacaksınız.

normalde 1yıldır hiç saşmadan 13de yatardı yatmamış acaba neden abla

ANKARA bizde baktık yatmamış bu ay bi problemmi var acaba yılbaşı diyemi böyle oldu gecikme var sanırım diger illerde durum nedir

arkadaşlar,
bir problem olduğu belli. pazartesi olunca kendi il müdürlüklerinizi arayıp bilgi almaya çalışın.
hemen aklınıza evde bakım aylığının kesilmesi gibi olumsuz bir şey gelmesin. pazartesi hepinizin il müdürlüklerinden sağlıklı bir bilgi alacağınızı düşünüyorum.

1-Kars
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

nedense bu ay düzen bozuldu.samsun 11 olmadı,12sinde mutlaka yatardı,ama yatmadı,umudumuz pazartesi.

Yeni yıla geçiş nedeniyle sistemsel aksaklıklar olabilir. Sabırlı olmak lazım. Önümüzdeki hafta içinde herkesin yatar inşallah

İstanbul sürekli ayın 13.de yatardı
Yatmamış inşallah sıkıntı yoktur

Bugün ayın 14 itibari ile yatan iller varmı arkadaşlar

Asgb sydv ye verdi bunu sydv müdürü söyledi bana

istanbul yatmış bizim bakiyeye baktım yatmış ilk müjdeyi ben vereyim

Üst Alt