Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memurlar nette alıntı.....:(

arkadaşlar mebi aradım.bu hafta yetiştiremeyeceklerini söylediler.en erken önümüzdeki hafta içi açıklanır dediler.
mühür_gözlüm

agzı olan konuşuyor....

kayaozesen;

yüreğine sağlık abi yüreğimizi ferahlatın mevlada senin yüreğini hafifletsin işe başlarız dedin ya inş işe başlayacazz memur olarak sen ben ve geçekten çalışıp da emeği ile bileği ile aklı ve zekası ile girenler kazansın diyorum vesselam

soykankaan 17.20 de yazdıgım mesajı okurmusun bende senin gibi işitme engelliyim bilgin varmı selammlar

akşam 16.30 da mebdeki bayanın sölediği bu öğretmen atamaları okey ancak hizmetli ve memur yerleştirmeleri yetişmemiş :(

yemin ederim gunde 2 saat gozune uyku girmiyo gece 00:00 da açıklasınlar gece şampanya patlatcam
hemen kurban da kesiyom ohhh

kaya memurlar netteki yazını gördüm akşam akşam güldürdün beni :)))))) bende aynı durumdayım artık sesimi çıkarmıyom memur olacam diye sadece çevremden 1-2 kişiye dedim millet artık sormaz oldu sonuç ne diye :))) alıştılar artık :))

ama bu sefer atanacaz inşaallah merak etme :)

inşallah memur adayları engelli arkadaşlarımızın meb ve diger kurumlara yerleşmesini ve hiç birinin açıkta kalmamasını gönülden istiyorum

arkadaşlar son günlerde sabahın 5'inde uyanıyorum:):) öyle heyecalıyım ki içim içime sığmıyor! umarım hepimiz hayal kırıklığına uğramayız inşallah! ve ALLAH dularımızı kabul eder inşallah! 1 GÜNDEN AZ BİŞEY KALDI

MEVLAM NEY EYLERSE GÜZEL EYLER!!!!!

ne zaman belli olucakmış atama sonuçları arkadaşlar...İzmir/Buca ya gelecek olan arkadaşlar inşallah biriniz benim memurum olursunuz:)

ARKADAŞLAR MEMUR 40 NETİM VAR TERCİHLER DİYARBAKIR MALATYA TUNCELİ ELAZIĞ MARDİN SİZCE GİRE BİLİR MİYİM :confused:

ARKADAŞLAR MEMUR 40 NETİM VAR TERCİHLER DİYARBAKIR MALATYA TUNCELİ ELAZIĞ MARDİN SİZCE GİRE BİLİR MİYİM :confused:

inş üstat hepimiz atanrız bileğimiz hakkıylan geldik bu netlerde ben 38 net yaptım umutluyum bakalım kısmetse olur. yarına dananın kuyruğu kopacakk gibi hadi hayırlsı veselam

bende gelmeyecegim ada kesin tercihlerimde yok gelen engelli arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olacagına eminim

Yarın açıklanıyor değil mi kimi öyle kimi böyle diyor hangisi doğru oda belli değil...:(

selam

Arkadaşlar benim sınav sonucundan başka bir problemim var.Sol göz kör %20 ,Bipolar bozukluk %30 olmak üzere koparmada %44 özürlü raporum var.Resmi olarak sınava girme hakkım olduğu için girdim.Sıkıntı şu;Bozukluklarımın dışarıdan farkedilmeyecek durumda olması 28 yaşıma kadar rahat bir hayat sürmemi sağladı.Sınavdayken gerçekten engelli yani eli,ayağı,gözü kulağı olmayan arkadaşlar gördüm.Dışardan çok net farkediliyorlardı.Acaba ben memurluğu kazansam onların hakkını yemiş olur muyum?
Bunu sınav gününden beri kendi kendime düşünüp karar vermeye çalışıyordum.Bir neticeye varamadım.35 netim var.Daha yolun başındayken sizce nasıl bir karar vermeliyim?
şimdiden teşekkürler.

yoksa ''net otuzbeş,yolun yarısı eder'' deyip yeni bir beyaz sayfa mı açsam...

ada

nasip olur da atanırsak maaşlarımız ne olacak, memur kadrosunun elimize ne kadar geçer? tabiii ne geçerse allah bereket versin 15 snedir bekliyom ben bunu ya yine de merak ettim

ada

nasip olur da atanırsak maaşlarımız ne olacak, memur kadrosunun elimize ne kadar geçer? tabiii ne geçerse allah bereket versin 15 snedir bekliyom ben bunu ya yine de merak ettim

valla abi 1bin 300küsür olması gerekir diye biliyorum ama çocuk yardımı da var tabi falan işte neyse biz girelim de inş gerisi olacaktır değil mi.

21 değil mi

YARIN AÇIKLANIYOR DEĞİL Mİ SONUÇLAR YERİMDE DURA MI YORUM :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt