Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullmoongokturk;
27 temmuz demişsiniz ama böyle bir açıklama olmadı bildiğim kadarıyla.Sınav ,başvuru süresi,sınav ücreti,sınav süresi gibi değişikliklere ilişkin MEB ayrıca açıklama yaptı.Sınav sonuçlarının açıklanması klavuza göre 21 temmuz yazıyor ama değişiklik yapılsaydı açıklanmazmıydı ?Bunu sorabilecek MEB'de çalışan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun... Herkes tahmini olarak 27 temmuz diyor ama böyle bir açıklama yok.

önlisans 88puan tercihler:antalya,sakarya,istanbul,izmir,ısparta
bu foruma ilk mesajım sürçü lisan edersem affola.. açıkçası ben yerleştirilebilceğimi sanmıyorum..sonuçların açıklanması bence 27temmuzu geçer çünkü yukarıda da belirtildiği gibi yok para yatacaktı yok yatmayacaktı bilmemne derken sınav tarihi ertelendi en iyi ihtimal ağustosun ilk haftasını bulur sanırım

80 puan.çanakkale,bursa,manisa,izmir,zonguldak,6.tercih.

Arkadaşlar aldığım duyumlara göre 50 puana kadar düşermiş. çünki sınava girmeyen sayısı baya yüksekmiş. mesele canakkale de memurluğa 36 kişi başvurmuş.14 kişi girmemiş ve 17 kişilik memur alınacak.

suskunasi;

Ah keşke 21 inde açıklansa :) Evet suskunasi; öyle bir açıklama yok ama çoğu forum yorumcuları sınav 1 hafta ertelendi diye 1 hafta ötesini baz alıyor ;) En geç 26-27 si gibi açıklanır sanırım

harbi ya bir açıklansa ya! geceleri uyuyamıyorum! her nekadar 47 doğrum olsada insan endişe ediyor! memur kategorisnden girdim. ben 4 .sınıftayım ve büte kaldım! ama önlisans diploması olmamasına rağmen 2 yıllık önlisans yazısı ile başvurdum. Atanırsam 2 yılımı feda edip diplomamı alıp atamayı kabul etcem:) memur olayım da ne olursa olsun:):)
SEMERKAND KARDEŞ BABAMA SORDUM ÖNLİSANS KATEGORSİNDEN SAYILCAKMIŞIM BABAM BAŞVURURKEN MEBDEKİ ADAMLAR ÖYLE SÖYLEMİŞLER....

İŞALLAH HEPİMİZ ATANIRIZ ARKADAŞLAR.....

LORD_55100;

LORD; dediklerinin bir çoğunu anlayamadım gibi hissettim kendimi yada kendi bilgilerimle pekiştirdiğim için öyle hissettim. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Önlisans olarak sınava girdim. Açıktan 4. sınıfım 8 tane ders vardı, 7 sini geçtim; fakat gel gelelim tek dersten tek soruyla büte kaldım :) 2 yılımı feda ederim demişsin ama benim bildiğim şu yönde. Hizmetli olsak bizi memurluğa yükseltme sınavına tabi tutarlar. Onun için biz memur olursak 4 yıllık diplama ile görevde belki yükselemezsin ama o diplomayı ibraz ettiğin zaman %15-20 dolaylarında maaşın yükselir diye biliyorum.. Eğer ben memur olursam bu dediğimde doğruysa şayet, kasım ayında lisans diplomamı ibraz eder maaşımı yükseltmek için dilekçe veririm.. Memurluk nasip olursa bu şekilde yapmayı düşünüyorum..

fullmoongokturk;

sevgili dostum açıklayım;
ben direkt aöf 4 yıllık iktisat bölümüne girdim ve 4. sınıftayım. meb sınavına başvuruken hatırlayın başvuru sayfasında mezuniyet tarihi ve diploma otları soruluyordu. bende hizmetliden girmek istemiyordum ve bizde doğru meb'e gittik. durumu anlattık ve ordaki beyfendi dedi ki; git büroya 2 yıllık önlisans yazısı, o yıllara ait not transkipirasyonu ve 4. sınıfta okuduğuma dair kağıtları al gel dedi. bizde gittik büodan ve aldık. Sonra mebe başvurmadan önce sorduk; dedik ki eğer büte kalırsan yada sınıfta kalırsan ve ataman gerçekleşirse yapacağın bir şey var dedi; 2 yılını (hatta 3 yılımı çünü bir sene kalmıştım) feda edip önlisans diploması alıp atamanı onaylatırsın dediler. ama başvuruda kağıda 2 yılımın not ortalaması süresi de 4 yıl olarak kayda geçtiler işte kafamı meşgul eden buydu ama babacığım olayları yukardaki gibi anlattı ve rahatladım. olay bu kardeş! çünkü mebin kılavuzu sayfa 12 de ve atama bölümündeki yazıyı okuyunca durmumda bir değişikliğin olacağını sanmıyorum! inşallah yerleşirim ve bu durumum sorun olmaz çünkü 2 veya 4 yıllıkların maaşları aynımıymış :)

Meb işitme engelliler sınav sonucunda başarı puan sıralamasına göre başvuruda bulundukları ile ayrılan kadro sayısı kadar atama yapılacaktır.Belki özürlü İŞİTME ENG,ZIHINSEL,ORTOPEDİK,GÖRME, DİĞER ENGELLİLER) ayrılan başarı puan sıralamasına lazım.

Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bu tür sınavlarda okulu bitireceğinizi taahhüt ederek girer ve daha sonrasında çeşitli nedenlerle okulunuzu bitiremezseniz yerleştirilseniz bile göreve başlayamazsınız. Başvuruda yanıltıcı bilgi vermek(istemedende olsa) memuriyetiniz başlatılmamasına neden olacaktır. Çünkü bu durumda okulunu bitirmiş ve diploması elinde olan kişilerin hakkını almış olursunuz. Eğer başvuruda mezuniyet durumunu gösterir belge isteniyorsa bu başvuru için bir şart olduğu gibi yerleştirmeye doğrudan etki eden bir faktördür. Tabiki yerleştirme yapılmadan önce okulunuzu bitirebilirseniz hakkınız devam edecektir.

Açıkcası ben şunu da anlamadım.. Diyelim ki 4 yıllık bölümde (yani lisans) okuyorsunuz. Şu an 3 veya 4.sınıftasınız.. Nasıl oluyorda bu durumdaki bir kişi 2 yıllık MYO bitirmiş gibi düşünülebilir. 4 yıllık bir okulun 3. ve 4.sınıfındaki biriyle okulunu bitirmiş 2.yıllık MYO mezunu birisi nasıl denk olarak görülebiliyor.. Bana garip geldi.. Bununla ilgili bir kaynak var mı? Yoksa MEB'deki birilerinin hatalı yönlendirmesi ile mi karşılaştınız? Kaynak varsa sorun yok.. Ama öteki türlü sıkıntı yaşayabilirsiniz..

semerkand;

o şekilde ise sıkıntı olmaz tabiki.. Bitmeyen okul, ya da birilerinin yanlış yönlendirmesi yoksa sıkıntı yok zaten...

Herkese Bol Şans...

LORD_55100;

Anladım kardeşim. Sen direkt olarak 4 yıllık okumuşsun. Bu benim aklıma gelmedi şahsen :) Evet o şekilde bi yakınım normal kadrodan 4 yıllık kpss sınavı zor olur diye önlisans düzeyinden girebilmek için 3. sınıf bittiğinde önlisans transkripti alıp 2 yıllık sınava girmişti. Bu şekilde de oluyor.

Maaşa gelince 2 yıllık 1.290 ise 4 yıllık %15-20 daha fazla alır. Yani 1.500-1.550 civarı...

Bu arada arkdşın durumu o şekilde değil. Direkt olarak 4 yıllık okumuş. Ve bu süreçte 2 yılı doldurduysa şayet o kişi arzu ederse ben işe yerleştim verin benim diplomamı bana 2 yıllık önlisans mezuniyetide yetiyor diyip okulu bırakıp 2 yıllık diploma alabilir...

Domainajans;

arkadaşım zaten elimde kesin mezun olacağıma dair bir durum olmadığı için garanti olması adına 2 yıllık önlisans yazısı ile beraber başvurdum. eğer o yazı değil de sadece 4. sınıfta okuduğuma dair bir kağitle başvurmuş olsaydım senin dediğin olurdu; atamam yanardı. semerkand kardeş ben direkt 4 yıllık girdim. yani 2 yıllıktan direk 3. sınıfa geçmedim. Zaten öyle olsaydı hiç uğraşılmayacaktı! daha rahat başvurulacaktı! Hem bürodakiler hem mebdeki adamlar öyle söylediler! neticede dikkat ederseniz hem lisans hemde önlisanslara aynı sorular soruldu! bu yüzden benim olan kimbilir kaç kişi vardı başvurularımız yenmesin diye...

fullmoongokturk;

4 yıllık okuyor.. Mezun olma durumu var..(İnş.. olur) Benim anlamadığım 4 yıllık bir bölümü okuyorsun, sonra 3 veya 4.sınıfta herhangi bir nedenle okulu bırakman gerekiyor. Ve sana istersen 2 yıllık MYO diploması veriyorlar.. Garip olan bu. Böyle bir kanun, yönetmelik varsa sıkıntı zaten yok. Daha önce bitirilmiş 4 yıllık fakülte veya 2 yıllık MYO yok zannedersem.

Benim bildiğim 2 yıllıktan 4yıla geçiş var.. Yıllar sonra 2 yıllık diplomasını gösterip 4 yıllık bölüme(2 yıllıkla alakalı) kaydolup mezun olanda var.. Ama 4 yıllık okourken ben herhangi bir nedenle vazgeçtim deyip 2 yıllık MYO diploması alan görmedim. Burada bir sıkıntı var. Bu konu ile ilgili müsait olursam araştırma yapacağım..

Şurada bazı şeylerden bahsedilmiş:
http://www.dikeygecis.org/forum/38048-4-yilliktan-2-yilliga-gecis.html

http://www.aofdestek.net/4-yilliktan-2-yillik-bolume-gecis-t52235/index.html?

kardeşim benimki açıköğretim! MYO değil! hatta emin olmak için mebde kurum müdüryle görüştüm ve dedi ki aldığın 2 yıllık önlisasn yazısı diploma yerine geçer dedi. sonra yine okulun yanmaz ve 4 sınıfı da bitirdiğin zaman kuruma bildirsin ve maaşın %20 artar!

şimdi hiç endişem kalmadı! tek korkum arkadaşlar umarım torpil olayı olmaz neticede 47 doğru var! kolay mı? allah herkesin kalbine göre versin!

2)Önlisans Yazısı​
1. ve 2. sınıfın tüm derslerinden başarılı olan işletme ve iktisat fakültesi öğrencileri istedikleri takdirde Eskişehir Merkez bürodan alabilirler.​
Bu belge için yıl sonu veya bütünleme sınavı sonuçları öğrencinin eline ulaşmasından 20 gün sonra alınabilir.​
Önlisans yazısı almak için kayıt sildirmek gerekmektedir.

4) Önlisans Diploması​
İktisat ve işletme Fak. öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tümünden başarılı olanlara, fakülteden kayıtlarını sildirmek şartıyla önlisans diploması alabilirler.​
a) Önlisans diploması almak için;​
·Sınav sonuç belgesi elinize ulaştıktan sonra AÖF Bürosuna kaydınızın silinerek, önlisans diploması istediğinizi belirten bir dilekçeniz ve kimlik kartınızla birlikte bizzat başvurmalısınız.​
· Büroya başvurduktan 15 gün sonra başvurduğunuz bürodan bizzat kendiniz alabilirsiniz (Diplomanız başka birine verilmez)​
· Öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 2.taksidini ödemeyen öğrencilere borçlarını ödemeden diploma verilmez.​
b) Önlisans diploması almış öğrenci tekrar lisans tamamlamak isterse her yıl fakültelerce verilen ilanlardan belirtilen tarihlerde başvurup, başvurusu kabul edildiğinde 3.sınıfa kayıt yaptırarak öğretime devam edebilirler.

Kaynak: http://www.acikogretim.net/

LORD_55100;

Açıköğretim olması neyi değiştiriyor? Açıköğretimde de 4 yıllık ve 2 yıllık bölümler var. 4 yıllık bölüm bitirirsen Lisans, 2 yıllık bölüm bitirirsen Önlisans mezunu olursun). Sen 4 yıllık bölümde okuyor ve 3 veya 4. sınıfta iken hangi sebeple olursa olsun "Ben vazgeçtim, bana 2 yıl okuduğumun karşılığı olarak 2 yıllık bölüm okuyanlara verdiğiniz Önlisans diplomasını verin." diyebiliyorsan ve YÖK'de buna onay veriyorsa bir sıkıntı yok.. MEB'deki şube müdürü de olsa herhangi bir görevli kendi mantığına göre seni yönlendirip git 2 yıl okuduğun derslerin Transcriptini getir, bu geçerli diyorsa acayip yanlış biliyormuş derim. Zaten mantığa ters olduğu da açık..

Sen şimdi Açıköğretimde 4 yıllık bir bölüm kazandın ve okuyorsun. 3 ya da 4.sınıftasın.. Başka birisi de 2 yıl bir bölüm okudu ve mezun-diploması elinde. Sen daha en başında ben 4 yıllık bir bölüm okuyacağım demiş ve o şekilde eğitim almaya başlamışsın. Diğer arkadaşta 2 yıllık bölümde okumak istemişim. Bu durumda senin 4 yıllık okulda okurken haklarından feragat ettiğini söyleyerek bana 2 yıllık diploma verin ben sınava gireceğim ya da memur olacağım demen mi normal, 2 yıllık bölümü zaten bitirmiş birinin elinde diploması ile sınava başlaması ya da memur olması mı normal?

Senin memur olman bana mutluluk verir. Tüm engelli kardeşleriminde memur veya başka sıfatla Devlet imkanları ile çalışması da bana mutluluk verir.. Durumunu iyi incele ve tespit et.. Açıköğretim/YÖK ve MEB farklı kurumlar. MEB'deki memur, YÖK'teki mevzuatı bilmiyorsa seni de yanlış bilgilendirmiş olabilir..YÖK'ün kabul etmediği bir şeyi MEB kabul edebilir ona birşey demem.. Ama mantıken kabul etmesi elinde hazır diploması ile bekleyenlere haksızlık olur..

LORD_55100;

yok

Sen 4 yıllık bölümde okuyor ve 3 veya 4. sınıfta iken hangi sebeple olursa olsun "Ben vazgeçtim, bana 2 yıl okuduğumun karşılığı olarak 2 yıllık bölüm okuyanlara verdiğiniz Önlisans diplomasını verin." diyebiliyorsan ve YÖK'de buna onay veriyorsa bir sıkıntı yok..

hem bürodakiler hemde mebdeki adamlar aynen öyle söylediler! üstelik dikkatinizi çekerim; sınav başvuru şartında ne deniyordu MEMUR için; EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU ŞARTI aranıyordu... bende haliyle 2 yıllık önlisans yazısı ile başvurdum! ikincisi arkadaşım önlisans yazısı için kayıt sildirilmiyor; eğer öyle olsaydı ben nasıl 4. sınıfın ara ve final sınavlarına girerdim? hadi onu geçelim kpssde 3. sınıfa gidenler 2 yıllık önlisansn yazısı alarak sınava giriyor ve atanıyor sonrasında okuluna devam ettiği için ve LİSANS mezunu olduğunda derecesi ve maaşı yükseltiliyor!
EĞER BU MEZUNİYET DURUMUNDAN DOLAYI ATAMAM DURDURLSA BİLE MAHKEME KARARI İLE ATAMANI GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİYOR! BİLMEDİĞİMİZ BİR ÇOK KANUN VAR ARKADAŞLAR!

72 puan yaş:22 memur önlisans
tercihlerim : kars,erzurum,izmir,sivas,konya ve tercihim dışına atanabilirim.

2)Önlisans Yazısı​
1. ve 2. sınıfın tüm derslerinden başarılı olan işletme ve iktisat fakültesi öğrencileri istedikleri takdirde Eskişehir Merkez bürodan alabilirler.​
Bu belge için yıl sonu veya bütünleme sınavı sonuçları öğrencinin eline ulaşmasından 20 gün sonra alınabilir.​
Önlisans yazısı almak için kayıt sildirmek gerekmektedir.

4) Önlisans Diploması​
İktisat ve işletme Fak. öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tümünden başarılı olanlara, fakülteden kayıtlarını sildirmek şartıyla önlisans diploması alabilirler.​
a) Önlisans diploması almak için;​
·Sınav sonuç belgesi elinize ulaştıktan sonra AÖF Bürosuna kaydınızın silinerek, önlisans diploması istediğinizi belirten bir dilekçeniz ve kimlik kartınızla birlikte bizzat başvurmalısınız.​
· Büroya başvurduktan 15 gün sonra başvurduğunuz bürodan bizzat kendiniz alabilirsiniz (Diplomanız başka birine verilmez)​
· Öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 2.taksidini ödemeyen öğrencilere borçlarını ödemeden diploma verilmez.​
b) Önlisans diploması almış öğrenci tekrar lisans tamamlamak isterse her yıl fakültelerce verilen ilanlardan belirtilen tarihlerde başvurup, başvurusu kabul edildiğinde 3.sınıfa kayıt yaptırarak öğretime devam edebilirler.

Kaynak: AF - AIKRETM - ANADOLU NVERSTES

bunu okuduysan sorun yok... Burada anlatılmış.. Bende onların yalancısıyım.. Allah sana en iyi yere yerleşmeni nasip etsin.

ALLAH herkesin gönlüne göre versin başka söz söylemiyorum kıl oldum

Bu site bir paylaşım sitesi degil sanki,bazıları kendini arenada zannediyor

herif neredeyse sınav sonucunu kendisi belirleyecek insan bir iyi niyet temennisinde bulunur

Hem beni eleştirme hakkını sana kim verdi haddini aşma pozisyonunu koru bence

Domainajans;

canımı sıkıyorsun ve uzatıyorsun! senin önerdiğin site resmi site değil! resmi site bu linke tıklarsan görürsün ne olduğunu;
AÖF Bürolarının Verdiği Hizmetler - Anadolu Üniversitesi
ben resmi kaynaklardan öğrendim ve onlarda yalan söyleyecek halleri yok sanırım. hepinizden özür diliyorum arkadaşlar mevzuyu uzattığım için ....

BU SAATTEN SONRA HERŞEY OLACAĞINA VARIR! BEKLEYELİM MEVALAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER! NASİPSE O SENİ BULUR! YÜCE RAHMANA İNANIYORUM BEN...

LORD_55100;

Sen bildiğin gibi yap kardeş... Ama tarzını değiştir önce.. Memur olunca da böylemi olacaksın?

Senin verdiğin siteden şu iki başlığı iyi okumanı tavsiye ederim.. Ama iyi oku..

2.8. Ön Lisans Yazısı
Öğretim süresi 4 yıl olan İktisat, İşletme Fakülteleri ile Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Okulöncesi Öğretmenliği lisans programları öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tamamından başarılı olan öğrenciler, istedikleri takdirde Açıköğretim Fakültesi bürolarından birine dilekçeyle başvurarak ön lisans yazısı alabilirler.

Ön lisans yazısı almak için kayıt sildirmek gerekmemektedir.

Başvuran öğrencilere ön lisans yazısı, yıl sonu veya bütünleme sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren 10 gün sonra verilmektedir.

2.9. Ön Lisans Diploması

Öğretim süresi 4 yıl olan İktisat, İşletme Fakülteleri ile Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Okulöncesi Öğretmenliği lisans programları öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tümünden başarılı olup ön lisans diploması düzenlenmesi isteğiyle AÖF bürolarına başvuranlara, kayıt sildirmek koşuluyla ön lisans diploması düzenlenmektedir.
Sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren 10 gün sonra, herhangi bir AÖF bürosuna, "kaydınızın silinerek ön lisans diploması düzenlenmesi isteğini açıkça belirten" imzalı, adresli dilekçeniz ve öğrenci kimlik kartınız ile bizzat başvurmanız gerekmektedir. Fakülteye “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 2. taksit borcu olan öğrencilerin ön lisans diploması talebinde bulunmadan önce 2. taksit borçlarını bankaya ödemeleri gerekmektedir. 2. taksit borcu ödenmedikçe kaydın silinip ön lisans diploması talebinin yerine getirilmesi mümkün olmamaktadır.
Başvuru dilekçeniz ve öğrenci kimlik kartınız AÖF bürosunca incelenecek ve uygun bulunması hâlinde ön lisans diploması düzenlenmek üzere başvurunuz işleme alınacaktır.
AÖF bürosuna başvurduktan 15 gün sonra hazır olacak diplomanızı, başvurduğunuz AÖF bürosundan imza karşılığında alabilirsiniz. Diplomalar posta ile gönderilmez, mezunların kendisine veya yasal vekiline verilir. Bunun dışında hiç kimseye verilmez.
Hazırlanan ön lisans diplomasındaki kimlik bilgilerinin doğruluğunun kontrol edilebilmesi için, diplomanızı teslim alırken kimlik bilgilerinizi gösteren resmî bir belgenin yanınızda bulunması gerekmektedir.

Bu sınav öncesi istenen belgeler nelerdi?

Diploma fotokopisi idi.. Kimlik fotokopisi idi.. Sınava giriş belgesinin doğru olarak doldurulmuş olma şartı vardı.. Ön lisans yazısı diploma yerine geçiyorsa sorun yok.. Sanki ben sana özellikle yazıyorum gibi geliyor ama dar düşünüyorsun biraz geniş düşün.. Umarım yerleştirilir ve sorun yaşamadan göreve başlarsın.

Tamam mı canım kardeşim.. Sen iyi oku. Bu konuyla ilgili başka da birşey yazmayacağım..

46 doğru uşak afyon konya manisa hatay hizmetli

Memur olunca edepsizce davranmak insanlıktan ödün vermektir. Bunu yapanlarada yakın tarihte gerçekleşirse şayet "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu neredeyse tepeden tırnağa değişiyor. Kamuda üst düzey yöneticilere özel sektörden atama yapılmasının önü açılıyor. Sicil sistemi tümden kalkıyor, vatandaşa kötü davrananın maaşı kesilecek.." bu madde akabinde son cümle gündemde olacak.. İnş olur...

Domainajans;

2.8. Ön Lisans Yazısı
Öğretim süresi 4 yıl olan İktisat, İşletme Fakülteleri ile Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Okulöncesi Öğretmenliği lisans programları öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tamamından başarılı olan öğrenciler, istedikleri takdirde Açıköğretim Fakültesi bürolarından birine dilekçeyle başvurarak ön lisans yazısı alabilirler.

Ön lisans yazısı almak için kayıt sildirmek gerekmemektedir.

yukarda ne yazıyor kardeş? kayıt silmesi gerekmiyor! senin verdiğin linkte de kayıt silinmesi şartı var diyorsun! öncelikle senin verdiğin link ile benim verdiğim link arasında şartlarda bazı farklılıklar var ve evet önlisans yazısı bazı kamu kurum kurluşlarında diploma yerine geçiyor! çünkü kanunlar engelleyici değil aksine engelleri aşan nitelikle olmalı ki demokratik olduğumuzun bir gerçeğini yansıtsın! çünkü en yetkili ağızdan öğrendim! zaten atamam olursa aynı yukardaki şartlar gibi önlisans diploması için başvuracak ve o diplomayla beraber atandığım kuruma sağlık kurulu raporu ile beraber başvuracağım! senin mantığına göre demişsin ki 2 yılı bitirenlerin önünü kesiyorsun diye; bende 3 yılımı feda ediyorum kolay bişey mi? sırf memur olmak için!

her neyse bu mevzuyu daha fazla uzatmak istemiyorum! hatam varsa affola arkadaşlar ve sınav sonuçlarını sordum dediler ki henüz yazı ulaşmadı ve ilk yayınlanan kılavuzdaki tarihte açıklanır büyük ihtimalle...

bende niğde -istanbul-kayseri-aksaray -nevşehir-43 doğru ama çok tereddütteyim çünkü sınav çok kolaydı sadece yapamadım

bende önlisans mezunuyum puana göremi yoksa tecih yaptığımız illere göremi atama oluyor gerçi umut yom ama

arkadaşlar şimdi puana göre mi atama yapılıyor yoksa tercih ettiğimiz illre göremi bişet anlamadım ben önlisans bankacılık mezunuyum çok kötü yapmışım normalde bu kadar kötü değilimdir ama sınavda artık ne olduysa anlamadım lütfen cevap teşekkürler
:(

yönetmeliğe göre puana göre atama olacak.önemli olan ilk 2000 e girebilmek....

Lisans ve önlisans olarak sınava girenlerin puanları eşitse öncelik lisans bıtrenlerin.

Ayrıca arkadaşlar 4 yıllık okurken 3. Veya 4. Sınıftan ayrılıp 2 yıllık diploma alabilirsınız demısler. 2 yıllık dıploma alamazsınız okuduğunuz lisans bölümünde su sınıfta ayrıldı diye tasdikname alırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt