Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı ili 2. tercih yazsa bile puanı yüksekse ve ilk tercihine yerleşememişse 2. tercihine yerleşir.

şimdi misal benim puanım 2. tercihimde o ili 1. trcih yapan bazı kişilerden yüksek ben arayamı giriyom yani

evet aynen. puanın o ili ilk tercihinde yazandan yüksekse o kişi değil sen yerleşirsin tabi senden yüksek puanlılar yerleşmemişse

bi de şey olayı var değil mi engel gurubu yani puanı tutturacaksın ili tutturacaksın bir de englli gurubunun kontenjanını tuturacaksın misal izmir 'in kadrosu 103 ama aslında 103 değil işte.Yanlış mıyım şimdi sınav giriş belgelerimizde engelli guruplarına ayrılmıştık ve sorular da faklıydı sanırım .Şimdi benim anlamadığım bir şehir için görme ve ort. engelli biri ile işitme engelli yarışıyor mu yoksa herkes o şehirdeki engelli gurubu ile mi yarışıyor

o konuda bir bilgim yok. her engel grubu ayrı ayrı değerlendiriliyor ama nasıl yerleştiriliyorlar bilemiyorum

Gecemavisi yüregimize su serptin kaç gündür,çok gerginiz 2 gün kaldı hakkımızda hayırlısı olsun

ilk 2000 diye birşey yok. tercihler ve alınan puanlar önemli olan

arkadaslar 45 dogrum var .adana ve ankara yazdim tercih disi ha yir dedim simdi pisman oldum ne olur acaba?

Arkadaslar 48 yada49 net alan arkadaslarımıza sallıyorlar dıye forum bırakıyorsunuz.nerden bılıyorsunuz almadıklarını.destek olacagınız yere kostek oluyorsunuz ve morallerını bozuyorsunuz.sacma yada sallama degıl gercekten alan arkadaslarımız var.ben49 net yaptım bende mi yalan soyluyorum yada sallıyormuyum aceba sallıyor dıyenler benımle bırlıktemi gırdı sınava.lutfen yapmayın.

benimde 48 yapan arkadasim var onlari simdiden kutlamak gerek ADEMIX hayirli olsun kardes

bende 48 net yaptım neden burda yalan söyliyeyimki elime ne geçer burda yalan söylesem? :) sınav basitti bence 47-48 yapmak okadar zor değildi benim gibi 48 net ve üzeri yapan çok olmuştur...

Arkadaşlar bende 48 net yaptım ama açıklansanda artık onlarda rahatlasa bizde rahatlasak.

Arkadaşlar ben biraz önce görüştüm (0312 497 40 16 ) yarın kesin ve kesin açıklanıyor.hadi hakkımızda hayırlısı....

saffet48;

tamam inşallah sen girmişsindir ilk 2000'e. ama ilk 2000 e giren atanacak diye birşey yok.

tamam inşallah sen girmişsindir ilk 2000'e. ama ilk 2000 e giren atanacak diye birşey yok.
Kardeş sana katılıyorum ilk 2000 diye bişey yok arkadaşlara anlatamadık bir türlü,önemli olan tercihlerin doğrultusunda puanın önemli,mebin atama kılavuzunu bi dikkatli okusalar anlayacaklar.Orda b şıkkında tercihler doğrultusunda puan önemli yazıyor bu da oluyor ki tercihler doğrultusunda puanlara bakılacak,ilk 2000 diye bişey yok ALLAH aşkına arkadaşlar artık buna bi son verelim.İLK 2000 DİYE BİŞEY YOK .YOK .YOK.

Adayların tercihleri doğrultusunda, sınav puanı üstünlüğüne göre yerleştirme işlemleri Bakanlıkça yapılacaktır. Yerleştirilmesi yapılan personele ilişkin listeler, atama kararnameleri düzenlenmek üzere İlgili İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir. Yerleştirmeleri yapılan adayların dağılımları İl Millî Eğitim Müdürlüklerince yapılacaktır.

[/QUOTE]
Arkadaşlar lütfen dkikkatli okuyun ve ondan sonra hala ilk 2000 de ısrarlı mısınız, burda ilk 2000 diye bişey yazıyor mu,ben bulamadım.

Israrla ilk 2000 diyen arkadaşlar sinir bozmak için uğraşıyorlar sanırım ;)

Bence de kardeş,onların amacı bu ilk 2000 diyenlerin bir çoğu büyük şehirleri tercih edenler ve puanları yüksek olsa bile atanmama riski olduğu için ve küçük şehirleri tercih edenler düşük puanla bile yerşeleşecekleri için moral bozuyorlar,arkadaşların zoruna giden açıkcası küçük memleketlerde düşük puanla yerleşecek olan arkadaşlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin,Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.Kimin nasibi, kısmeti varsa yerleşir,inşallah bütün arkadaşlarımız yerleşir,kimsenin ümidini kırmayın.

bencede ilk 2000 diye bişe yok. önemli olan yapılan il tercihleri. açık olan kontenjan kadar puan sıralamasına göre yerleştirme olacak. eğer puanlar eşitse önce diploma notu yüksek olan öncelik olacak. diploma notlarıda eşitse diploma tarihi önce olan, tarihlerde eşitse yaşı önce olana öncelik verilecek.

ARKADAŞLAR 40 NETİM VAR TERCİHLER DİYARBAKIR MALATYA TUNCELİ ELAZIĞ MARDİN SİZCE GİRE BİLİR MİYİM :confused:

Merhaba arkadaşlar ben Konya il milli eğitim müdürlüğüne gittim sordum. Sınavın ayın 28'inde açıklanacağını söylemişlerdi. Ben soralı 10 gün oluyor. Yeni bir açıklama var mı bilmiyorum.

Kusura bakmayın ama bu işte torpil dönecek galiba (%95) çünkü bu sınavlardan önce yerleşim yapacak hükümet sonra özürlüler kanununa onay verecekler ve daha da kötü olacak durum.
Zamanında hukumetin biri başta iken dms çıkarmıştı.yalnız dms çıkana kadar devlete aradan binlerce kişi alındı sınavsız.aynı politikayı yapıyorlar. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.arkadaşlar.ben umutluyum ama bu politika gerçekleşirse ne 40-45 nede 47 girer onu da belirteyim. Yarın akkoyun karakoyun belli olur.

Puanın iyi hoş...inşallah atanırsın ama sallama laflarından niye bukadar gocunuyorsun??? ayrıca herhangi birinin pembe tablolar çizmesi herhangi birimizin atanmasına faydası olmayacaktır...

arkadaslar bende meb personeliyim inannı bana torpil olmaz herkes hakkıylan atanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt