Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu sınav ne zaman açılanır bilgisi olan var mı? Tam net bir tarih var mı?

Teşekkürler "Gökhan" bakalım ayın 21 ise az kaldı
(görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler)

arkadaşlar bilecik tercih eden kaç kişi var acaba kaç net yaptığınızıda öğrenebilir miyim

45 doğru cvb var gelırmı arkadaşlar 2004 mezunuyum.cvb yazarsanız sevınırım

mehaba arkadaşlar ben hizmetli sınavına girdim 43 doğru var van hakkari şırnak bitlis muş tercihlerimgelirmi acaba

hocam merhaba benim 46 doğrum var sizce atanırmıyım.sansım varmı,ank,kırıkkale.balıkesir,bolu.çorum

herkese ii akşamlar arkadaşlar bu sınav sonuç lRINDAN BAHSEDİYORSUNUZ DA ÖN LİSANS MI YOKSA LİSE DÜZEYİNDE Mİ YAZMAMIŞSINIZ.LİSE DÜZEYİ OLARAK 40 45 NET DİYORLAR DA ÖNLİSANS YAPAMAMIŞ MI O KADAR BEN ŞAHSEN YAPAMADIM ÖN LİSANS DÜZEYİNDE GİRMİŞTİM...

pardon da hizmetli 2000 kişi kadrosuna lisenin yanında önlisansda mı dahil

49 net aksaray nigde nevsehır konya afyon allah hayırlısını nasıp etsın.insallah butun engelli arkadaslarımız yerlesır.

nurdan21;

bence memurluk kadrosu içinde olmalı sonuçta okuyanlar 2 yıllık bile olsa üni.mezunu oluyor.biteremeyenler zaten lise mezunu göründükleri için bizim kadroya dahildirler.tahminim böyle

Akadaşlar 3 gün kaldı inşaallah hayırlı haberler alırız, benim 43 dogrum var lise seviyesinde girdim tercihlerim adana,hatay,mersin,konya,osmaniye ama ben hataydan biraz umutluyum..

Arkadaşlar acaba 43 le hatay gelirmi sizce

inşallah yazıldığı gii 21 inde açıklarlar. çok heyecan yaptım yahu:)

arkadaşlar 4 temuzda olduğumuz sonucu ne zaman açıklanacak bilgisiolan lütfen bana cevap yazsın........

kılavuzda 21 temmuz yazıyordu. biz de bekliyoruz dört gözle

Gökhan 43 net çokmu kötü acaba atanabilrmiyim ama hataydan biraz umutluyum

faruk01;

bilmiyorum ki :) ben 47 netle kritik diyorum kendime. ben de senin gibi bekleyip görcem..

valla her kafadan bir ses çıkıyor...sorular basitti ama yüksekten atanlara pek inanmıyorum.

Faruk 01 kardeşim
hiç canını sıkmaya gerek yok eğer senin tercih yerlerinde bir patlama yani yığılma olmassa kesin atanırsın.bu birazda şans meselesi en olmadı 6.tercihine atanırsın buna inan.gökhan sen de yani insanları panik yapma 47 net süper sen atanamazsan kimse atanamaz.burada ki forum da kişilerin puanlarını şişirdiğine bakmayın hepsi fos 2 gün kaldı bekle ve gör çok şaşıracaksınız.hiç beklemediğiniz şeyler olucak ve faruk adanaya atanacak

ya ben forumdaki yazılanlara bakarak öyle konuştum. 48 49 50 yaptım diyen bile var. benim yazdığım yerler de hep büyük şehirler olunca ister istemez endişeleniyorum. yani kimseyi umutsuzluğa düşürmek gibi amacım yok:)

Anladım seni gökhan kardeşim ama umutsuzluk şeytana yoldaş olmaktır.ben inanıyorum ki şu zamana kadar emek sarf eden çalışan vede bu işi isteyen peşinde koşan arkadaşlar atanacak.1 gün kaldı çarşambayı saymassak birbirimize destek olalım.daha önceki meb sınavlarına bak ben balıkesirde girdim.87 alan bir kişi vardı diğerleri80 ve altı toplasan 20 kişi olmaz onun için kimse bu kadar yüksek puan alamaz.hakkımızda hayırlısı.ben 44-45 net bekliyorum bakalım göreceğiz.

Arkadaşlar Slm'lar

Ben bugün üye oldum meb sınavında 48 Netim var. Tercihler Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Şanlıurfa ve 6. Tercih Evet ne diyorsunuz biryerlere atamam yapılır mı?

inceledim ve burda bir mantıksızlık var sanki. puanı en yüksek ilk 2000 kişi alınacak diyor. garip geldi bana.

bence ilk 2000 kişi değil.illere dağılacak.yani ben 1.tercihim BALIKESİR ORANIN ALIM ADETİ KAÇ MESALA 30 1 TERCİHLERİ BALIKESİR İLİNDE SIRALMASI YAPILACAK.YOKSA TERCİH YAPMANIN NE ALEMİ VAR.

işte arkadaşlarhepimizin takıldığı sorun burda ki ya misal ilk tercihi olanları 1 den 100 kadar sıraladın peki aynı ile 2. tercih yazanlar o listeye nasıl girecek .İşte kimsenin bilmediği asıl soru bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt