Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına ülke genelinde kaç kişi başvurmuş olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet ticet..atama sırasında istenmeli

kesinlikle istenmeli cuma günü van la görüştüm vanda lise ve üstü eğitim mezunu olan 100 kişi yok biliyorum ama sınava 400 kişi başvurmuş ki türkiyede maddi ve manevi olarak eğitimini tamamlayan lise mezunu 20 000 kişi de yoktur engelli olarak resmen kadrolar peşkeş çekiliyor bu konuda gereken yerlere başvurmaya karar verdim ve vurucam yarım gerekli birimlere dilekçe vericem

ben demiştim ama var bişeyler,özellikler doğuda olabilir böle şeyler

benim özrüm artmış olmasına rağmen ne yalan söyleyeyim bende tırsıyorum yeni rapor meselesinden

evet sadece doğuda değil heryerde oluyor adam 1000 tl verip çakma engelli oluyor parayla rapor alıyor ki bir tanesine resmen şahit oldum adam da az duyma kaybı var yani %12 den fazla alamaz rapor normalde 700 tl verip 45 almış ya varmı böle bişey

rabbim sınavda yardım edecektir bizim gb lere, aklı düzenbazlığa çalışanlar ise hakattiği belayı bulacaktır inşaallah

inşallah ismail
ercan o zaman adam gibi adamı muayene edip adam gibi rapor versinler utanmazsalar sinüzit olana rapor verecekler ya

gerçek özürlülere lafım yok benim kazanan alınsın tabikide benim raporda eski ama çakma özürlü değilim ben ondan içim rahat

ismailim ben lafı genel konuştum dostum zaten çakma olanlar alınır zoruna gider sen rahat ol

ticet77 kazanacam mı ne içime doğdu bi anda :)))

inşallah kazanırsın bende kazanıcam sözelim fuul matematikte çalışıorum 40 net en az bırakırım diye düşünüyorum inşallah

ticet kimse üstüne alınmasın ama sorulan soruları görüyorumda şansımız çok yüksek gb

bir gs lı olarak bursayı gözlerinden öpüyorum kanarya sustu huhuuuuu:)

oda full dostum rahatım o yüzden yazmadım

ya kardeşime bak rakip olsak ne olurki inşallah ikimizde atanırız:)

bende oğlum adına başvurdum kendi olmayınca kabul etmediler ya vekalet olacakmış yada kendisi.böyle saçma şey olurmu sınav değil evrak teslimi bu ne saçmalık değilmi.burda değil diyorum hayır diyorlar bulunduğu yerden diyorlar.sınav tarıhınde burda olacak dıyorum olmaz diyorlar şaka gibi ve evrakları veremeden geldim ıst meb yapıyor bunu düşünün.

İnşallah daha çok ihtiyacı olan arkadaşlarda kazanır akabinde bizde kazanır ve yerleşiriz. Allah'ın izniyle sınavda hedefim 50 soruda 100 tam point :)

barbiet başvurular postayla yapılıbiliyor sende postayla gerekli evrakları gönder onlar kabul etmek zorunda!

Yönetmeliğe göre posta ile başvuru yaplabiliyor. Ama bunlar herhalde başvuru evrakını imzalatacaklar diye başvuru yapan kişiyi bizzat istemiş olmalılar. Ne demeye başvuru evrakını da imzalatıyorlarsa da artık.

:))) zaman gectıkce ne esprıler gelıstırıyoz ya benım sınırllerım yıprandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt