Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB sınavına ülke genelinde kaç kişi başvurmuş olabilir?
Tam üzerine basmışsınız biz aynı kafadanız Vizelere 3 gün bakıyorum, finallere 5 gün bakıyorum. Notlarımızda hemen hemen aynı Ben pek test çözmüyorum, sadece birer kez son 10 yılın sorularını okuyorum. Birde Murat yayınevinin duvar testlerini okuyorum o kadar
değerli arkadaşlarım vaktinizi almazsam bir soru soracağım, tip1 diyabet hastasıyım ve %40 özürlü raporum var. Öğretmen olmak en büyük hayalimdi ve buna çok yakınım. bugün kpss(b)'ye başvurdum, meb 'in sınavınada başvurursam sınavlarım geçersiz olur mu?
Her ikisinede girme hakkım var mı bu sınavların?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Hocam kimse tam rakam veremez, verilen rakamlarda hep spekülatif olur. Başvurular bittikten sonra olmadı MEB ile temasa geçilerek rakamlar öğrenilir. Çok sıkıntı yapmayın.
5000 öğretmen olması imkansız, 10000 memurda olamaz ,12000 hizmetli az ben sorduğumda bundan fazlaydı. neye dayanarak söledin 5000+10000+12000=27 000 yapar daha 20.000 e ulaşmadı
Bir tahmin de ben yapayım bari
Ortaöğretim en az ön lisans ve lisansın en az 2-3 katı olur. Bu durumda Önlisans ve lisans 6000 civarı olursa, ortaöğretim 18000 gibi. Öğretmenler ise, 1000-1200 arası olur herhalde.
neden bu kadar uzun tuttular acaba hemen aklıma komple teorileri geliyor acaba birilerinin rapor almaları içinmi uzun tuttular bu süreyi milyonların başvuracağı kpss için 10 gün süre tanınırken neden 1 ay süre verildi bu sınav için
ya biliyomusun bi konu açılmış aslında hak vermemek elde değil adam 2000 yılında rapor almış başvuruyor o zaman 2006 değişikliği neden yapıldı yada neden uyulmuyor güncel raporu olanlar girmeli çok kişi bana kızacak kızanlarda çakma engelliler dir gerçekten engelli ve hakkedenler bu sınava başvurmalıydı