Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına ülke genelinde kaç kişi başvurmuş olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radikal52

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
meb e başvuran arkadaşlar başvururken memurdan başvuru sayısını alabilir misiniz? hizmetli, memur, öğretmen olarak ayrı ayrı başvuru sayılarını alırsanız en azından gidişatta bilgimiz olmuş olur.

arkadaşlar ben 1 saat önce yaptım başvuruyu türkiye genelinde 16000 kişi başvuru yapmış lise ve 2 yıllık lar

ergincengiz
16000 başvuru yapanllar mı yoksa onaylatanlar mı?lise kaç kişi önlisans kaç kişi bu sayıları biliyo musunuz?

radikal52 bunlar onaylatanlar sanırım lise ve 2 yıllık ların toplamı ikisinin ayrı ayrı sayısını sormadım

ama bedensel engellilere fırat

ortopedik

yani şöyle düzelteyim ağır özürlüler bedensel yanlış oldu

umut38 arkadaşım hafta başı sorduğunda genel sayı 15.000 civarıydı heralde 20.000 kişi olur

başvuru yapan herkes onaylatmaz ve sınava gelmeyen de olur

her 4 kişiden 1 kişi memur olacak yani o da iyi ne diyelim :))

arkadaşlar 17000 kişi toplamda bugün itibariyle
2 saat önce onaylattım fakat bir sorun var memur oranımı yanlış yazmış
40 yazacağına 80 yazmış

ayrı ayrı sayıyı vermiyolar değil mi memur bu kadar öğretmen bu kadar diye

hayır sadece toplamı söyledi

milyonlarca özürlü var diyolar çıka çıka bu kadarmı çıkmış bence az gerçi daha epey zaman var fazlalaşabilir

ben başvurmadım mesela daha :) +1 koyun o sayının sonuna

femmy; "umut38 arkadaşım hafta başı sorduğunda genel sayı 15.000 civarıydı heralde 20.000 kişi olur"

demıssın.ya arkadasım genel sayıyı meb nın dısında kımse bılemez.uydurmayın lutfen.meb bu rakamları sıze vermez...

ticet77;

ya arkadasım bu rakamları nerden alıyorsunuz ınsanları yanıltıyorsunuz yapmayın bole bunu kımse bılemez ıl meb de calısanlar ancak bılebılırler...

oldu meb e gidince söylerim neden yalan söylüyosun memur bey diyE

hakan0101;
bizde il meb den aldık zaten sayıları

hakan biz kimseyi yanıltmıyoruz arkadaşım meb den sordum bugün onaylatmaya gidince yeterli bir cvp mı

Salı günü öğlen saatlerinde Konya'da kayıt toplamı 350-360 kişi idi :)

Birde çoğu arkadaşımız lise mezunu ağırlıklı oluyor. Bunu da şu şekilde baz alırsak; 20.000 başvuru olsa tahminim 12-13 bini lise geri kalanı ise Önlisans ve lisans şeklinde olur. Yanlışım varsa özür dileyerekten siz yorum getirin arkadaşlar konuya :)

arkdaşlar son gune kadar bekleyenler olur ben şahsım oyle yapcam en son gun gider başvurumu yapar sonucuda oğrenirim diyorum

arkadaşlar merhabalar.ben özürlü meb kayıt onayladım.17-26 mayısta kpss tercih yapabilir miyim??? olmaz mı???

dadas bence ısını son gune bırakma ınsalah olmaz da evrakta sorun cıkarsa sorunu halletmek ıcın vaktın olsun.malum her ıl kendı kafasına gore takılıyor.

ankarada basvuran arkadaslar aslı gıbıdır onaylı rapor yeterlı dıyorlar benden aslını ıstedıler.

mecitkara67;

olur arkadaşım o ayrı meb ayrı ikisindende yapabilirsin tercih

ben carsamba kayıt yaptım ankarada ve başvuran ögretmen sayısı 50 idi bence basvuran bütün ögretmenler yerleşir (inşallah)

Bugün başvurumu onaylattım ben de. Toplamda 100 kişi başvurmuş bugüne kadar Niğde'den. Öğretmen olarak başvuran 3. kişiydim. Hakkımızda hayrlısı..

Dediğim şekilde arkadaşlar 2 yıllık ve 4 yıllıklar için büyük fırsat başvuru sayısı az. Benim hedefim 2 yıllık girerek 100 almak ona göre çalışıp hazırlanın haa :)

neyseki konyadasın :) senle aynı şehirde girmek istemem :)

Niçin arkadaşım ? Gel beraber girelim, kazanalım :) Sen çıtanı düşük mü belirledin yoksa?

kazanalım tamamda sen çıtayı yükseltiyosun :)

Yav sende yükselt :) Ben 4 Yıllık normal KPSS'ye de giriyorum. Tabi bu yıl okul biterse inş :) Onun için 6 aydır dershane dershane takılıyorum :) Sende çıtayı 101 yap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt