Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına sizce kaç kişi girer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oren başbakan çok sayıda memur alacaz dedi ama engelli demedi 38 bin işi bile yalan oldu 38 bin alıncak ama bu yıl demedik onumuzdeki yıllara sıgdıracak dedi bakan şahin

hoçam valla ben yakin arkadaşlarima bekleyin diyorum meb e herkes koşşun bilgili olanlar atansin sonra değerli kurumlara düşük puanla yerleşme sansi %80 yükseleçek 5bin rakip eksiliyor bunlarda bilgi donamli engelli arkadaşlar olur diğer sinavlara giren arkadaşlar pek fazla zorlanmayaçaktir üstteki yazimda bazi veriler paylaştim herşey ortada

yav prens iyi diyorsunda sonradan sınav acılmassa ne olacak peki benim kafama şu takıldı şimdi hiç ilkokul ortaokullara şans verilmedi sırayla olmasın

şimdi çok tepki aldılar orta ve ilk okul mezunu fazla sayıda engelli olduğu için bunlarada ayrı bir alım yaparlar bence

saçmaladığı yok umut sağlık personeli ek ödenek olarak döner sermaye alır

ama adam meb dememiş arkadaşım bi okursan

ama m.e.b asla tasviye etmem herkes bu sinava atliçak sonra sağlik bakanliği 8bin kadrosunu yayinliçak 1100tl sabit maaş + 550tl döner sermaye+eş yardimi+çocuk parasi 1725tl oh yan gel ya

meb sınavı hakkında

arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk defa sınava giricem bi sorum olacaktı
acaba ben bu sınava kaç yerde girebilirim meb veya kazanırsan tercihmi yapıcam

farketmiştim yanlış okuduğunu önemli değil insanız hata yapabiliriz

kaç yerde derken 1 yerde girersin ama çalışacağın ili 5 tercih yaparak belirleyebilirsin

emr-osm;

qüzel kardeşim sen başvurunu hangi ilde yaparsan bu sınava orda qirersin. kazanırsan tercih yapacan herhalde. bende qirecem. allahım inşallah Hizmetli kadrosuna atanırımda Kurtulurum İnsanların ağız kokusunu cekmekten..

Bende 2001 yılında Millieğitim Bakanlığının açtığı Sınava girdim olmadı , Turizim Bakanlığında girdim olmadı ,Ünüversitenin yaptığı Sınava girdim olmadı ama ben yorulmadım Pesetmedim Ağıstos Sıcağında Millet Tatil yaparken Ağaçların Gölgesinde yangelip yatarken ben Kitipları Gözümün içine soğarağ ders çalıştım xe Maliyebakanlığının Sınavını kazandım demmekki Nasibim ordaymış Buyıl Sınava girecek arkaraşlar şansınız oldukça yüksek 38000 azbisayıdeyil biranönce oturun Ders çalışın ve Sınavları takip edin Millieğim olmazsa Sağlıkbakanlığına girersiniz hem Pırensmouse Arkadaşındediği gibi onlar Pilav üstü Dönerde alıyorlar Lütfen Umudunuzu kaybetmeyin Hepinize Başarılar Allahyardımcınız olsun

bir yıl içinde 2 defa sınav açılması biraz heves kırsada haklısınız azim olduktan sonra mükafatıda geliyor teşekkürler gülpembe

keşke maliye bakanlığı sınav açsada girsek ençok istediğim kurumlardan

yahu bu diğer kurumların sınav açma ihtimalleri benim kafamıda baya kurcalıyor fakat ya açmazlarsa bu fırsatı kaçırmakta olmaz girceğiz sınava fazla seçme seçeneğimiz yok sınavı kazanmış olmak demek resmen atanmak demekmi bide bunu sorayım süreç nasıl işliyor?

Hayır arkadasım sınavı kazandıktan sonra 15 gun ıcınde ıse baslaman gerekıyor baslamazsan orası senın bılecegın bır sey.baslamazsın o kadar.

engelliler biz sitesinden yola çıkarsak 29.192 kullanıcı var bunun 9000 kişi si iş sahbi ve özürlü olmayanlar veya 20bin kişi 20binde siteyi kullanmayan desek ki sanmıyorum en fazla 40 bin kişi

türkiyede 12 milyon engelli var. bence en az 10 milyon girer bu sınava :D

komedi gibi ya kpss ye bile 1.5 milyon giriyo buraya 1 milyon diyo :D

bu rapor sorunu sebebiyle ancak 5-10 bin kişi başvurur

lise mezunu 8-10 bin kişi başvuru olur inşallah yeni rapor isterler yoksa çakma engellilerle beraber 25-30bin i bulur inşallah yeni rapor isterler dediyim gibi

Bakın buraya yazıyorum tahminlerimi; ki bence herkes aşağıdaki formatta yazsın başvuru sayıları açıklandığında yine aynı başlık altında toplanırız

Lisans ve Ön Lisans başvurusu 6.500

Lise Başvurusu: 9.500

Öğretmen: 600

bulent381;

Özürlü öğretmen olupda açıkta kalanı görmediğim için böyle tahmin ettim ama baıcaz görücez.

eger meb 2006 dan sonraki raporu şart koşsa tahminler hemen hemen dogru cıkar yok 2006 dan önceki olsa tahminlerin cok ufak kalır

lise konusunda yanılıyorsunuz bence en az 15000 yüksek okul ve lisans olanınada 5000 diye tahmin ediyorum ben. öğretmenliği şuanda memur olan eğitim fakültesi mezunlarıda girerse eğer en az 2000 i bulacaktır başvuru. onlar şuan beklemede

lise 8000
önlisans 3000
öğretmenlik 500 yarısıda son gün vazgeçip sınava girmeyecek

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, engellilerin istihdam sevincinin hüsrana uğradığını bildirdi.
[FONT=Arial]'Bildiğiniz gibi ülke nüfusumuzun yüzde 12,29'u engellilerden oluşmaktadır. Bu engellilerin yüzde 90'ı ilkokul ve ortaokul, yüzde 8'i lise ve yüzde 2 gibi bir oranı da yüksek okul mezunudur. Yüksek okulu bitiren engellilerin büyük çoğunluğu zaten istihdam edilmiştir. İstatistik rakamlardan anlaşıldığı gibi 2 bin memur ile bin öğretmen kadrosu doldurulamayacaktır. Bu nedenle [FONT=arial]Milli Eğitim Bakanlığı[/FONT][/FONT][FONT=arial] yetkililerine sesleniyor ve en kısa sürede ücret talebinden vazgeçmelerini, tahsil konusunu ise yeniden değerlendirmelerini talep ediyoruz.'
[/FONT]

sesler yükseliyor p.tesi iyi bişeyler olacağı kanısındayım tabi sınavı iptal etmeseler:)

öğretmen engelli olarak istihdam edilmeyen fazla yok olanlarda o kadardır diye tahmin yürüttüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt