Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB, özürlü personel alımında bazı değişiklikler yaptı. Mutlaka okuyun

valla arkadaşım saçmalık ama milli eğitimine göre değişiyor kimisi kabul ediyor kimisi etmiyor gidip sorman lazım ne desek boş yani

Eyvallah arkadaşım yarın ki ilk işim o inşallah. Çünkü tekrar bi heyete girdim. Bu seferde kurulda bazı yanılşlıklar yapılmış. Kurul yoğun denetim altındaymış. Bugün sordum dedikleri şu: Arakadaşım 20'sinden önce çıkmaz gibi dedi. Bu ne yaa dedim direk. Hastanede görevli bi tandık gönderdim araştırttım. Bu sefer zor ama abi ayın 18-19 u gibi bi gelsin felan demişler. Bir yerden kesin bir pürüz çıkıyor dediğin gibi arkadaşım neyin ne olacağı belli olmuyor ne desek boş..

fullmoongokturk;

Evet birçok kişinin raporu böyle

(Özürlü Sağlık Kurulu raporlarında �alışamaz�ifadesi bulunan raporların dışındaki diğer
raporların onaylanması gerekmektedir.) diye açıklandı.

Ancak bazı Milli eğitimler çok bildikleri için illa çalışabilir yazması gerekli diye bir çok kişiyi mağdur ediyorlar...

Aynen katılıyorum arkadaşım. Ya kimse hakkında özellikle tanımadığım kişiler yani konuya istinaden çalışan MEB memurları hakkında yorum yapmak, arkasından konuşmak sevmediğim bir olay ama şunu dile getirmek istiyorum ki, cuma günü açıklanan mevzuata göre F maddesince Çalışamaz dışındaki raporların onaylanması gerekiyor yazması ve hatta D maddesininde (Sürekli olan raporlar) bu F maddesini zaten destekliyor ve tamamlıyor olması apaçık ortada ;)

Afedersiniz ama bi maddeyi anlamaktan aciz ve yeteneksizler..

Memur olup yan gel oğlum yat Osman.. işi yapıyorlar. Onu hiç ırgalamaz ki... Mağdur olacak sensin! Diye resmen adamın suratına sövermiş gibi bir halleri var.

Allah'ın izniyle hakedenin bu sınavı kazanıp, bir yerlere yerleşip, işine başladığında temennim şudur ki; inşallah bizler böyle sorumsuz olmayız...

fullmoongokturk
hocam benim raporda seninkinin aynısıydı sadece oranım farklı ben ankara mem e başvurumu yaptım hiçbir sorun çıkarmadan kabul ettiler git başvurunu yap kabul etmek zorundalar etmezlerse bakanlıkla görüş onlar kabul edilmesini sağlarlar

"ÇALIŞAMAZ" ibaresi ile ilgili sorun yaşayanlara çözüm yolu

Arkadaşlar MEB'in son yaptığı kılavuz değişikliğindeki "çalışamaz" maddesi ile ilgili problem yok artık. Artık "çalışamaz" ibaresi olanlar da kabul ediliyor. Ancak o "çalışamaz" ibaresinin altındaki iş alanlarında çalşamayacağı iş alanları da yazması gerekiyor sanırım. Benim raporum kabul eildi yani. Bununla ilgili hala sorun yaşayanlar İl Milli Eğitimi biraz sıkıştırın arayıp bilgi alsınlar bakanlıktan.

sayın fullmoon arkadaşımızın başvurusu tamamlanmıştır. şimdi inşallah sıra bende =)
bakalım sıkıntı olacakmı raporda bende sizinle yaşadıklarınızı yaşadım =) hayırlısı

lisans mezunları mutlaka ve mutlaka transkiptinizi götürün not ortalamanızı belgelemeniz gerekiyor ben bugun çok uğraştım ama okuldan fax geç geldi yarına kaldı başvurum :( hayırlısı geç olsun güç olmasın

2 yıllıklar içinde transkript önemli. Çünkü istiyorlar. Ben mezun olunca almıştım ama bugün bir arkadaşın transkriptini almak için tee kampüse kadar gittik. Rektörlükten alırmıyız acaba dedim ama illaki okula gidip alınması gerekiyormuş.

Fullmoongokturk;
Fakültenin Öğrenci İşleri birimine gidip almanız gerekiyor.

Üst Alt