Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 110 TL sınav ücreti istiyor. Bu konudaki düşünceleriniz?

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar 110 tl az değil ve yapılan işe bakın yaa biz özürlüyüz bee bu ne ücreti bu nasıl bir iş.bizim zaten paraya ihtiyacımız var neden para veriyoruz.şartları sert olmuş bence herkes meb müdürlüklerinin kapısından dönecek.memurlar nette klavuz yayınlandı. Ben girmiyorum herkese başarılar.belki benim yerime başkası girer. Kolay gelsin

nerde yazıo 110 tl alıolarmıs dıe ben göremedım selcuk..

lınk atarmısın..

gercekten cok 110 lıra ayıp etmısler...20 olur 30 olur 40 olur duymadım degıl..ama 110 cokfazla..terbıyesızlık.gercı yıllardır işsiz bekleyen,babasından utana utana harclık ısteyen yada 3 ayda bır 500 lıraya talım edenler yınede canını dısıne takıp gırecektır bu sınava..herkese hayırlı sınavlar..

evet kaan aynı dusunuoruz..sadece bıraz yuksek buldum fıyatı..ben calsıorum ama calısmayan arkadaslarımız adına cok bldum..ama bır sekılde bulunur bu para..inşalah yerlesılebılınırse ozaman yenı bır hayat baslıo hemde guzel bır hayat..;)

Arkadaşlar kılavuzun neresinde ücret yazıyor sayfa no verin yada detaylı bilgi. Sınavı yine para kapısı görüyorlar yazıklar olsun. 110TL ne demek ya, itiraz edilmeli...
Kimse vermesin bu parayı, birlikte hareket edelim...

6.2
- SINAV ÜCRETİ
a)
Sınava girecek adaylar 110 -TL (Yüzon TL. KDV Dahil) sınav ücretini
26/04/2010–20/05/2010 tarihleri arasında Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner
Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası
Ankara Merkez Şubesi veya Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubesinin herhangi birine
“Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla yatıracaktır.

b)
Aday, sınav ücreti yatırma işlemi için bankaya herhangi bir havale ücreti ve benzeri
gider ödemeyecektir.

c)
Banka dekontunda adayın T.C. kimlik numarası, adı, soyadı ve katıldığı sınavın açık
adı (MEB 2010 Taşra Teşkilatı Özürlü Personel Sınavı) bulunacaktır.

ç)
Sınav ücreti bankaya yatırılacak; banka aracılığı ile yapılan online tahsilatla,
internet bankacılığı kullanılmak suretiyle de yapılabilecektir. Kesinlikle mektupla ve elden​

sınav ücreti tahsil edilmeyecektir.[FONT=Cambria]
[/FONT]

allahım yarabbim nasıl birşeydir Bu. bu aksamdan itibaren eşek gibi konuaları çalısmaya baslıyorum eksikleri tamamlamam lazım. uff korku basladım sımdıden. 110 lira para bu şartlarda çalısıyoruz ama cok para . aman allahım ne yapacam elim ayaqıma dolaştı.

110 tl gerçekten çok. Bu parayı karşılamayacak çok arkadaşlarımız var

çok para ya kpss 40 liraydı bu kadar da olmaz yaf solaganımız var ama durmak yok yola devam

arkadaslar biliyomusun her sınava giren 110 TL verse inananın yeni bir milli eyitim bakanlıgı kuracak kadar para olur :)
bence yanlıs bir işlem cünkü garibim özürlüler ordan burdan para alıp yatıracak yada babası verecek o parayı mecburen.. kazanamasada vay haline :)
milli eyitim bakanlıgın yediyi küfürlerde cabası olur ???

110 TL az deyil

sınavı
EĞİTEK) mi düzenliycek öle yazıyor[FONT=Cambria-Bold][SIZE=1][FONT=Cambria-Bold][SIZE=1]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

kayaosezen

bu devlete milete sanırım takıntın var her forumda onlara yükleniyorsun
bu işleri kolaymı sandın bir emniyet müdürü 1 ili yönetmek icin canı gidiyor..
kaldiki türkiyeyi yönetmek ??
herkesin elinden bu kadar geliyor devlet ne yapsın durmak yok yola devam diyosun
bildiyin aklı basında partı varsa söyle haberimiz olsun

gerçekten kadro isteyen insan çalar çırpar ve bulur bu parayı naci arkadaşım evet belkide karşılayamacak kişiler vardır ama bi yerden bulur 110 lirayı işe girince öder haksızmıyım ? 5 tercih olayı sadece öğretmenleremi acaba bütün kadrolaramı arkadaşlar

Ticet77 arkadşım,tabiki sınava girmek için arkadaşlar parayı bulacak ta,ortak tepkimiz ücret fazla. Bu arada çalıp çırpmasın.

çalmak lafın gelişi çok fazla ama işte meb inde paraya ihtiyacı var kurum işe alıo ama birazda kasası para görecek beni garanti alsınlar 3 maaşımı meb e bağışlayayım:)

Herkeze 5 il seçme hakkı var türkiye sıralamasına göre en yüksek puanı alandan sona doğru herkez puanına gore birinci ikinci üçüncü dördüncü ve beşinci tercihine yerleşecek sınav adil olacak gibime geliyor EĞİTEK yapacakmış sınavı test usulu

kesinlikle adil olur diyorum yada öyle umuyorum o zaman ist- van-bursa- balıkesir- antalya benim buralara yaklaşmayın:)
şaka bir yana hepimize hayırlı olsun

evet bekledıgımız fırsat gelmiş ayagımıza yıllardır devletten normal atama beklıyorum olmadı bari bu sınavla ınsallah bir yerlere yerleşiriz tüm arkadaşlara başarılar allah yardımcımız olsun

Yazıklar olsun.hangi sınavdan alınmış şimdiye kadar bu miktar.işe alacakları memurun bir senelik maaşlarını bedavaya getirmeyi düşünüyorlar galiba..

hasan :) 1 senelik maaş olayına çok güldüm valla olurmu olur 1 yıl sonrada asalet vermezler tekmeyi basarlar:)

ticaret 77

ben dahilş herkes senin il tercih yapacak ,
onlara alınacak kişi icinde sen olmaya diye ??????

hehehee

hasankrmn;
aynen katılıyorum size size hasan hocam yazıklar olsun biz çalışanlr bu ücreti bi şekilde vericez ama çalışmayanlar ne yapacak allah onların yardımcısı olsun!

canın saolsun zaten ben o illeri yazmıcam ki zuhahha:)

Yok işe girdikten sonra tekmeyi basamazlar :) giriş ücreti ne kadar yüksek olsada mutlaka girin bu sınava arkadaşlar.Benim korkum inşallah torpil olayı dönmez bu işte...

ufak tefek torpiller mutlaka olacaktır :) tekmeyi basma mevzusuna gelirsek işe girdik aday memur olarak 1 yıl sonra asil olacağız o esnadada seçim olacak tayyip amcaya gıcık giden biri gelirse sırf ego tatmini olarak yapabilir süprizler diyarı türkiyem:)

arkadaşlar bişey sorucam sınava sadece ikamet ettiğimiz şehirden mi tercih yapabiliyoruz.

buu tercıh olayını begenmedım..keske herkes kendı ıkamet ettıgı ılde gorev yapabılseydı..sınavdan sonra kazanırsak bır baska ıle gıtme ıhtımalı var yani 1-2 yıl daha sıkıntı cekebılırız gıttıgımız yerlerde..neyse kı snra tayın olabılıo..yılmak yok mucadeleye devamm..

ticet77;
aslında tam olarak öğrenmek istediğim şu 5 il tercih hakkı vardır diye yazılmış bu başlıkta 1. sayfada buna ikamet ettiğim il dahilmi yani
teşekkür ederim ticaret77 ayrıca....

Üst Alt