Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi ile ÖTV'siz araç alırsam evde bakım maaşı kesilir mi?

Ben aracimi maas kesilince hemen satmistim ve itiraz etmistim sonuc bekliyoruz ama simdi bu 25 milyar bizim yillik kazanc olarak hesaplanip 12 yemi bolunuyor itiraz icin 1 yil beklememize gerek varmiydi evde 6kisiyiz aclik siniri 850 ×6=5100 yapiyir benim maasim 2000 milyar 25 milyarida 12 ye bolseler 2080 yani aylij 4080 diye mi hesap edecekler.

Bugün sosyal hizmetlerden aradılar kaynanamın kayseride üzerine olan ev için dilekçe ve kaynanamın 65 aylıgının maaş bodrosunu istediler kayseri de bulunan ev kayınımın ve almanyada iflas ettigi için kaynanamın üzerine yaptırdı kesinlikle gelir gideri yok evin kaynanama dilekçeyi de aynen bu şelikde doldurduk oradaki bayana sorduk gerçegi budur dedik yazdıgınız bizim için geçerli bir sorun olursa tüm sorumluluk size ayit dedi ve dosya yeniden işleme alınacagı söylendi bizim iş iyice olmazamı gidiyor bilemedim...????

@By_Akif niye sattın ki sen de aracı:) dertsiz başına iş aldın. araç satışı sonrası ele geçen nakit para gelir hesabına dahil edilir. aylık ortalaması dikkate alınır. kaynanan sizde kalıyorsa aldığı maaşı hane gelirine dahil edilir. kaynananın üstüne olan ev için zaten dilekçe vermişsin ve her şeyi anlatmışsın. beyanın dikkate alınır. evden gelir yoksa hesaba katamazlar. hanede kişi başına düşen aylık gelir 847,16 TL altında çıkarsa bunların hiçbiri evde bakım aylığı için sorun olmaz.

sen bari o 25 bin ile bir araç al kendine işe yarasın o para:)

Üst Alt