Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kök hücrede Beike Biotech Turkey

Buyrun "Klinik Araştırmalar Yönetmeliği" nin resmi gazete'de yayınlanan hali;

KLİNİK ARAŞTIRMALAR HAKKINDA YÖNETMELİK

Yönetmeliğin temel amacı tedavisi olmayan hastalıklarda kök hücre yönteminin uygulanmasıdır. Başta ALS gibi bir norolojik hastalıkta Türkiye'de uygulanmıştır ve olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Kök hücre tedavisi FA gibi genetik kaynaklı hastalıkları şuan tedavi etmemektedir! Sadece hastalara zaman kazandırma amaçlıdır. Mesela hastadaki deformasyon, sinir hücreleri ölümleri gibi doku kaybını yenilemektir. Kök hücre konusundaki araştırmalarınıza noroloji doktorları yerine, hematoloji uzmanlarını katın ve onlardan bilgi almayı deneyin. Bu konudaki en önemli üni. hastaneleri; Ankara üni. Tıp, Hacettepe Ün. Tıp, K.T.Ü. Tıp yada ulusal kök hücre derneği üyeleridir, onlardan sağlıklı bilgiler edinebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın...

Selam Visnelitart kardeş çinde tedavi yaptıralı bayağı olmuş şuan durumun nasıl bir gelişme varmı hastalığında ne gibi bir durum oldu iyileşme oldumu?

kök hücre (beike biotech çin)

arkadaşlar 9 yaşındaki CP ve epilepsi hastası oğlum için bende çin'den kök hücre talebinde bulundum,bana 8-9 yaş grubu hastaların tedaviye daha iyi yanıt verdiğini söylediler ve davet ettiler.ama çok ciddi paralar dönüyor benim maddi durumum buna el vermediği için sponsor arayışına girdim.Beike biotech çin'de olmasına rağmen 15 günde davet geldi,tamam sonuçta onlar o işten para kazanıyorlar ama en azından aylarca bekletmediler.cerrahpaşa tıp fakültesi.ve yeditepe üniverst.hastanelerine gönderdiğim maillerden henüz bir netice alamadım burası türkiye diyemi yoksa başka nedenlerimi var?
Allahtan ümit kesilmez her hastalığın bir şifası var ama zaman gerek.

Bence bekleyin biraz daha.Paranız boşuna gidebilir mazallah.Türkiye çok iyi durumda Kök Hücre konusunda ama daha var kanımca.Türkiye de o kadar aşırı miktar para talep edilmeyecek.Kök Hücre de etkin Doktor Olan Prof.Osman İLHAN bir konuşmasında demişti ki:Türkiye de Kök Hücre 2015 yılında tamamlanmış olarak açıkça ortada olur.İnşallah o kadar da sürmez.Tez zamanda hepimize hayırlı acil şifalar ve sabır dilerim.

onurcum biz kadınız dıye anlamayızz sanma gidenin arkasından bide üzülürüz bunu bende çok yasadım ve hala yasıyomkök hücre iyi hoşta kanser gibi bi risk varken cesaret edip giremem bide onlamı ugraaaşıyım

beikebiotech ile bizde yazışıyoruz. gitmeyi düşünüyoruz. kanser riski şöyle var; kök hücre ceninden alınırsa kanser hücresine dönüşüyor. ama kök hücre kordon kanı yada kemik iliğinden alınırsa kanser riski yok. hatta ben o hastanede yazıştığımız kişinin gönderdiği belgelerde vardı bulursam göndereyim. bu konuyu not olarak düşmüşlerdi

Üst Alt