Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kök hücrede Beike Biotech Turkey

Arkadaşlar ben gülşahın durumu iyi değil demiyorum hatta iyidir diyorum ve emriyonik kök hücre tedavisi gördüğü için durumu şimdi çok iyidir ve dahada iyi olmaya devam edecektir ama ya ilerleyen zaman zamanlarda embriyonik kök hücre yan etkisini (kanser, tümör) gösterirse o zaman geri dönüşü olmayan bir yola girecek (ölüm). Her ne kadar kendisini sevmesemde inşallah dediğim gibi olmaz ve sağlığına kavuşur. Belkide kendisi bu yan etkilerden habersiz olarak bu riski aldı ama bu riskler öyle kolay kolay alına bilecek riskler değil. Şahsen ben o riski almam çünkü o risklerin (yan etkilerin) şakası yok.
Bu arada xcell in benden istediği raporları falan gönderdim. İncelemişler beni tedavi için almanya ya çağırdılar. Ama onlar % 100 iyileşirsin garantisi vermiyorlar. 1 ay ve 6 ay arası bir zamanda periyodik zaman aralıklarıyla kök hücre tedavisi uygulayacağız diyorlar. Zaten somatik kök hücrenin iyileştirme oranının %70 ve %80 oranında olduğunu bu sitede konuşmuştuk o yüzden %100 bir iyileşme beklemiyorum. Bana %80 fazlasıyla yeter zaten. Gerçi dereyi görmeden paçayı sıvamış gibi konuştum ama napıyım %80 nin hayali bile güzel. :) Bu konuda yarın son kez çapadaki doktorumlada konuşacağım ona göre gidip gitmemek konusunda karar vericem. Eğer doktorumda tamam uygun git derse o zaman abbas germany yolcusu...;)

Hayırlısı onur senden olumlu haberler bekliyoruz, allah yardımcın olsun.

Gülşah embriyonik kök hücre tedavisi olmadı ki! Saflaştırılmış, olgun kök hücre uygulamasına girdi. Onun uygulamasında herhangi bir risk olamaz, kendisi büyük riskler olsa bu uygulamaya girmeyecek kadar zeki, sevilecek kadarda tatlı bir insan onur:)

Hayırlısı onur senden olumlu haberler bekliyoruz, allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim kardeşim. Gidersem sadece benim için değil hepimiz için hayırlı haberle dönerim inşallah.
Gülşah embriyonik kök hücre tedavisi olmadı ki! Saflaştırılmış, olgun kök hücre uygulamasına girdi. Onun uygulamasında herhangi bir risk olamaz, kendisi büyük riskler olsa bu uygulamaya girmeyecek kadar zeki, sevilecek kadarda tatlı bir insan onur:)
Benim bildiğim kadarıyla embriyonik kök hücre tedavisi oldu çünkü kök hücrelerin kürtaj olan kadınların ceninlerinden alındığını söylemiş mehtapa. Buda açık açık embriyonik kök hücre tedavisi olduğunu gösteriyor o yüzden malesef o bahsettiğim riski taşıyor ama dediğim gibi inşallah bişey olmaz ve sağlığına kavuşur. Ne kadar zeki olduğunu bilemem ama dediğim gibi belkide bu risklerden haberi yoktu o yüzden embriyonik kök hücre tedavisi yaptırmış olabilir. Tatlı olduğunada katılmıyorum ve sevmiyorum ama dediğim gibi inşallah herşey onun lehine olur ve bir an önce iyileşir. Ne kadar sevmesemde sonuçta kader arkadaşımız o yüzden sağlığı için dua ediyorum. Gerçi o tedaviyi olduktan sonra iyileşmiş havalarına girip bizleri unutsada insanlık bizde kalsın... ;)

Erdal'a katılıyorum.. Umarım olumlu bir sonuç alırsın..

Kişilerle -olumsuz anlamda- uğraşmayın yaa.. Kızacam ama..:mad: Bana ne kimin kimi sevdiğinden ya da sevmediğinden! MSN mi burası?:confused:

Hmmm, bana kemik iliğinden alındığını söylemişti. Hayırlısı valla... Gözüm üzerinizde bunu bilin:)

yorum yok:D sadece gülüyorum:eek:
bana xcell den gelen mailde7.545 euro sadece tedavi masrafı,yol masrafı felan 10.000 euro 12.000 felan yapar sanırım,türkiye yi beklesek ne kadar bekleyecez belli bi zamanı yok kendim için konuşuyorum türkiye de bi sürü şart koyacak önüme en son bana diyecek sen çalışıyon senin bedava olmaz diyecek çok eminim,bende çok zengin değilim ama şartlarımı zorlayacam,hem dua edelim almanyaya yada başka ülkeye gideceklerin tedavisi başarılı olurda türkiye de ki çalışmalarada ışık tutulur,
hepimiz için hayırlısı olsun:)

hüllü cüm kök hücre tedavisi türkiyede uygulanırsa bedava mı olur sence

canım ücretsiz yapılacağını arkadaşlar söyledi bu konuda çok bilgim yok

Arkadaşlar ben bu konuda son kez doktorumla konuşacağımı söylemiştim.
Bu konuda yarın son kez çapadaki doktorumlada konuşacağım ona göre gidip gitmemek konusunda karar vericem. Eğer doktorumda tamam uygun git derse o zaman abbas germany yolcusu...;)
Bugün doktorumla konuştum ve almanya ya gitmekten vazgeçtim. Çünkü doktorum ben onay vermiyorum ama sen illa gidecem diyorsan git dedi. Daha almanyada kök hücre tedavisi der demez xcell mi dedi. Ben o xcellide biliyorum orda çalışan doktorlarıda tanıyorum dedi. Ben hocam neden onay vemiyorsunuz dediğimde; onlar bu kök hücre tedavisi konusunda daha emekliyecek kadar bile yol almadılar, zaten senide olursa olur gibisinden deneme amaçlı çağırmışlardır dedi. Hocam bana 1 ay ve 6 ay arasında bir sürede tedavi uygulayacaklarını söylediler dedim. Oda bak gördünmü kesin bi tarih vermemişler resmen seni denek amaçlı çağırmışlar işte dedi. Hiç bişey olmayacağını bile bile hem canına hem parana acımıyorsan git dedi.
Baktımki hoca çok mantıklı konuşuyor ve laflarıda aklıma yattı o yüzden bende gitmekten vazgeçtim...

Aferim yattıysa bekle
lan olum kocum aslanım sen da kucuksun bısey demıyom sana...........
onurcum bu fanın sakası yok kendını zar zor tasıyabılıyosan gıt derım ben bekleyınce ne olacak nezamana kadar bekleyecen ben suan 35 yasındayım hareket yok walla 10 sene olacaktı bu xcell şerefsizim doktor deıl TÜRKİYE ayaga kalksa yarın kıyamet kopacagını bilsem gene gıderim.
deseydın ozaman sız yapın dıye denemek ıcınmıs ben o doktora gulerım aklı yetıyosa oda denesın kesın bısey yokmus zaten bunca sene mışla muşla uyuttular ya ıyıleşmezsenmiş ya iyileşirsen nolacak hmmm walla onurcum bana kalırsa gıt dene hemde yarın deıl bugun gıt bu hastalık durdugu yerde durmuyo heran ılerlıyo hergunumuz bugunden daha kotu olacak saygılar

:S

bencede git yaa daha ne kadar beklemei düşünüyosun.... bana yan etkisi ölüm deseler yine de giderim zaten bu fa bıktırdı hayattan ben dha 17 yaşndaım nere gitsem hareket diolar bıktım valla ya keşke beni de çağırsalar... şimdi dieceksiniz olurmu öle şey daha yaşn kaç ama cidden bende ailemde bıktı.............. ne biçm hastalkmş yaaaaa

biz derken mantikli degilmidiik onur

bencede git bi ilerde tedavi istersek denemek icin insan gerek :d

hediye seni anliyorum bende yasinda senin gibi derdim ama yasabilecen cok sey var

Aferim yattıysa bekle
lan olum kocum aslanım sen da kucuksun bısey demıyom sana...........
onurcum bu fanın sakası yok kendını zar zor tasıyabılıyosan gıt derım ben bekleyınce ne olacak nezamana kadar bekleyecen ben suan 35 yasındayım hareket yok walla 10 sene olacaktı bu xcell şerefsizim doktor deıl TÜRKİYE ayaga kalksa yarın kıyamet kopacagını bilsem gene gıderim.
deseydın ozaman sız yapın dıye denemek ıcınmıs ben o doktora gulerım aklı yetıyosa oda denesın kesın bısey yokmus zaten bunca sene mışla muşla uyuttular ya ıyıleşmezsenmiş ya iyileşirsen nolacak hmmm walla onurcum bana kalırsa gıt dene hemde yarın deıl bugun gıt bu hastalık durdugu yerde durmuyo heran ılerlıyo hergunumuz bugunden daha kotu olacak saygılar
Süleyman abi öncelikle yaşından dolayı sana saygı duyuyorum ama lütfen sende azda olsa bana saygı göster ve oğlumlu moğlumlu konuşma bana. İkincisi neden öyle Türkiyeyi ayağa kaldırıp kıyametleri kopartıyonki seni kimse tutmuyo gitmek istiyosan sen git. Bide aklı yetiyosa demişsin. Bende diyorum aklı yetiyorda öyle xcell gibi laboratuarları kurmaya ekonomisi yetmiyor. Ekonomisini devlet verse (hiç sanmıyom ama) yasaları yetmiyor uygulanamıyor.

bencede git yaa daha ne kadar beklemei düşünüyosun.... bana yan etkisi ölüm deseler yine de giderim zaten bu fa bıktırdı hayattan ben dha 17 yaşndaım nere gitsem hareket diolar bıktım valla ya keşke beni de çağırsalar... şimdi dieceksiniz olurmu öle şey daha yaşn kaç ama cidden bende ailemde bıktı.............. ne biçm hastalkmş yaaaaa
Hediye canım kardeşim gercekten çok duygulandım çünkü daha 17 yaşındasın. Örneğin ben askerlik muaynesinde yürüyodum ve istememe rağmen bana çürük raporu vermediler yani kısacası ben 21 yaşındayken yürüyemez hale geldim o yüzden sen benden 4 yıl önce yürüyemez hale gelmen beni üzdü. İkinciside sende süleyman abi gibi sende ölüm deseler yine giderim demişsin ama ben süleyman abiye dediğimi demek zorundayım. Eğer çok istiyosan sen git. ;)

biz derken mantikli degilmidiik onur

hediye seni anliyorum bende yasinda senin gibi derdim ama yasabilecen cok sey var
hayır sen derken mantıklı değildi çünkü sen hocanın anlattığı gibi mantıklı bir şekilde açıklamadın.
o zaman sengit lazuli nede olsa sen denek olmaya alışıksın çünkü her deneye karıyorum diyon. Hem belçika almanyaya daha yakın en iyisi sen git. Hadi koş bi koşu köln desin.:D

ben hoca degliim evet ayrica turkce ikinci dil
ama ikimizde ayni seyi dedik

sende xcelli siddetle korurdun ne oldun

denek olmaya alistim sunu bil deneklerden para alinmaz verilir
8000 euro vercem emin bi sey yok denek olcam hahaha
o kadar enayi olmadim

forumde soyledigine dikkat edersen iyi olur gecen kesin su an sondun balon gibi

özür dilerim herkesten

özür dilerim herkesten böle yazmak istememiştim akşm cok kötüydüm sinirli bi ana geldi işte.........üzqünüm hepiniz benden büyüksünüz böle yazmamam gerekirdi...:(:(

denek olmaya alistim sunu bil deneklerden para alinmaz verilir

onurcum sozlerım esprı ıcerıklıydı yanlıs anlama anlamadıgını bılıyorum sevgı ve saygılarla
xcele gıderdım ama yasım geregı hareketlerım cok kısıtlı bıbbbbbbbbbb bile kaldıramıyom 2. hatta en önemlisi para lazullının dedıgı dogruysa deneklerden para alınmaz verılır dıyo para kazanmak ıcın her denege bende vsrım lazullı haberın olsun xcell kok hucreyı denek yapacak ben para ıstemıyom bedava kok hucre olurum ama onlar denek ıcın bıle bırakın para vermeyı uste 10000 € alıyolar + banada xcellden cevap geldı mr ve kan tahlıllerı ıstedıler fakat hastaneye gıtmek lazım benım ıcın cok zor hullu yollamıs onurcum sende yollamıssın cevap geldımı kesın ne dedıler ve ne kadar ıstedıler

selamlar hepinize,
onur abi birsey soracağım.şimdi xcell center benden raporları istediler bende bugün faksladım.ulaşmış onlara.seninbu konuda diyeceğin var mı.

hepinize sevgiler...

a_slymn;

para verdigi derken para kazanmiyom
ama butun masraflarimi karsiliyor
para icin mi yaptim bu ne ya
deneyi yapan firma masrafi karsilar para istemezler demek istedim
xcellin deneyi experimental
deferiprone deneyim son asamada
buyuk fark

tamam lazullıcm kızma sakın ol ben yanlıs anlamısım eseklıgıme say...
bende kendımı bu fa ılletı ıcın feda ederım hemde hıc dusunmeden benden masraf almasınlar parada vermesınler serefsızım deferrıpro ne ferrıpox ada varım xcelle de rusyayada gıderım hatta papau yenıgıneyede

sende xcelli siddetle korurdun ne oldun
Lazuli xcell benim babamın kliniği değil ben xcelli korumadım sadece alman sağlık bakanlığına bağlı çalışan güvenilir bir klinik olduğunu söylemiştim. Ben somatik kök hücreye hala güveniyorum sadece embriyonik kök hücrelere güvenmiyorum. Lazuli hatırlarsan bu sitede embriyonik kök hücrenin zararlarını beraber yazıyoduk o zaman demekki sadece benim değil seninde balonun sönmüş. ;)

tugaycım canım kardeşim bende fakslamıştım ama faksla net gelmiyor diye posta yolu ile tekrar istemişlerdi benden. Roporları incelendikten sonra kök hücre tedavisi için seni uygun görürlerse sana masraları belirten bir mail gönderirler. Örneğin benden otel ve seyehat masrafları hariç 7.545 euro istediler.

neden balonum sonmus bisey savunmadim senin gibi
embryonik kok hucre kanser sorunu kalmamis
bu nasil anladadim
anlatmaya gerek yok hoca degilim
ciddiyealmazsin benbbisey derken emin oldugum seyi derken donmuyoorum

Daha önce tüm dünyadaki olgun kök hücre uygulamalarının "deneysel tedavi" olduğunu söylemiştim, bu yüzden acele etmeyin arkadaşlar ve şimdilik bu yönteme pek güvenmeyin.

onur %70-80 diyodun ya,hemşire bi akraban konuşmuştu ya:)) bak hiç bişey hakkında emin olmadan bu kadar net konuşmayın sonucu kötü olur,birbirinizin umudunu kırmayın,ayıca ben almanyaya gitmiyorum gidicem ama hemen değil,bu işler aceleye gelmez bikaç arkadaşın fikrini alam dedim ama maşallah hızlı çalışmışlar msn de herkes almanyaya gidiyormuşun felan diyo,ben vazgeçmedim arkadaşlar ama şuan biraz daha beklemek gerekiyo maalesef???

bu arada gülşah ın iyi olduğunu felan söylemiştiniz ne oldu 360 derece döndünüz???

Sevgili hüllü burası kadınlar hamamı değil, paylaşım ortamı. Konuyu çarpıtma lütfen.

Daha önceki yazımda da söyledim xcell e hala güveniyorum ve güvenmeyede devam edecem. Şimdi xcell güvenmek için nedenler:
1-) Alman sağlık bakanlığına bağlı bir klinik
2-) Amanya AB üyesi bir ülke o yüzden böyle sağlıkla ilgili şeylere özen göstereceğine inanıyorum.
3-) Hiç bir doktorun xcell zararlı veya riskli dediğini duymadım çünkü somatik kök hücre uyguluyorlar.
4-) Somatik olduğu için zararının olma ihtimali yok. O yüzden tedavi etsede etmesede 7.545 eurodan başka zararımız olmaz ama tedavi oranı % 80 olduğu için denemeye değer bence.
Maddi durumu iyi olanlar bence xcelli denemeli çünkü kaybedecek bişeyleri yok. Benim babamın bana gemicik alacak kadar parası olsaydı hiç vakit kaybetmeden hemen giderdim. Kim ne derse desin ben xcelle güveniyorum ve güvenmeye de devam edicem...

selam arkadaslar bana turkıyede kok hucre arastırmalarının serbest olduguna daır bır genelge gonderın özel msaja doktoruma sordum hsberı bıle yok bana delı gıbı bakıyo sıze uyduk gıttık kok hucreyı sorduk belkı ben anlatamadım o anlamadı demıyom cunku son gordugunde norolojı anabılım dalı baskanıydı suan bashekım yardımcısı olmus ve doktorların yazmaya terettut ettıgı ılaclarda o araya gırıppp sıpsak yazdırttı. ilacları yazdırmasına yazdırdımda ilacları bulamadım ıspartada ne eczanede var ne depo da lazullının dedıgı kas gevseltıcı dıazepen aramısdım ecza deposu o ılac uretılmıyo artık dedı kok hucreyı sordum deferrıprone ferrıprox u soyledım olumlu cevap yok yanı bosu bosuna onca yol tepdım sonuc 0 hemen kactım hastaneden beklesem bırazda delı dıye hastaneye kapatacak benden bu kadar yanı sıfır sıfır elde var sıfır bana acıl olarak kok hucre genelgesı lazım TT bu kok hucre mevzusunu sen actın galıba basımıza goeter o zaman saglık bakanlıgının genelgesını...

Süleyman abi Türkiyede de kök hücre uygulanıyor ama norolojik hastalığı olan hastalara uygulanmıyor. Örneğin geçenlerde haberlerde gösterdi Ege üniversitesi hastanesinde kalp kasları ritmik çalışmayan bir hastanın kalp kaslarına kök hücreler enjekte edilmiş ve kalbin düzgün çalışması sağlanarak başarı elde edilmiş. Hatta haberler söyledi bunu ben uydurmadım yani. Dediğim gibi norolojik hastalıklar haricinde Türkiyede de uygulanıyor diye biliyorum ben...

Üst Alt