Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

Pluvia

izmirde engelli otobüs kartları yok ve ankara başbakanlık dan aldığım kartla tüm otobüslere tüm metrolara tüm banliyoyö hatlarına ve tüm deniz tanışmasına sorgusu süalsiz direk geçiyorsun buranın güvenlik görevlileri anlayışlı
ankaralı olarak ankare ego engelli kartım olmasına ragmen sıkıntı yaşamış biri olarak söylüyorum bunu

yeni yeni oluyordur mansur başkandan önce yoktur

BLUEEYES
İzmir'de toplu ulaşımda engelli kartlarının kullanılmasının, güvenlik görevlilerinin anlayışı ile alakası yoktur. Bu izmir büyükşehir belediyesi ve Eshot'un kararıdır.
Bu konuda tüm ülkenin İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni örnek almasını temenni ediyoruz.

Salim G.

Çok yanlış düşünüyorsun sen bir kere istanbul kartı alıp yıllarca sorgusuz sualsiz binmeyimi planlıyorsun yada İBB çalışanları yakınlarına engelli kart çıkartmadığını nasıl bilsin bence harika olmuş hakeden kullanır haketmeyen kullanmaz

BLUEEYES izmirde öle demekki tek engel kartınla öle daha iyi bizimkinde ego okutmalı özel otobüsede engel kartını gösterip biniyom 297 felan

merhaba arkadaşlar,
22.08.2019 tarihinde 1 gün uğraşı ile nihayet işlemi tamamladım. Benim uğraşlarım sonucu diğer arkadaşlarında işlemlerinin yapılıyor olması beni sevindirdi.
Şöyleki 184 e yaptığım itirazlar , cimer ve kamu denetleme kurumu v.b. sonucunda
184 sağlık bakanlığı uzmanı tarafından arandım raporun aslı sizde değilse kimse isteyemez tekrar hastaneye gidin biz hastaneye mail attık dediler.Ben tekrar kimle görüşeyim direk isim söyleyin dedim.Bana yapmazlarsa hastanede bekleyin bizi arayın biz size dönelim onlarla direk görüşelim dediler.22.08.2019 sağlık kuruluna gittim .aslı olmadan olmaz dedi 184 sağlık bakanlığı olabileceğini söyledi.184 le görüştüreyim dedim. olmaz görüşmem dedi. başhelim yardımcısı mühür basmadan sisteme giremem dedi yapmadı. Bir vatandaş evrakları başekim yardımcısına sağolsun götürdü fakat mühür vurmadı aslı gerekli demiş.Hasta hakları birimine gittim hasta hakları eski bilindik şeyleri tekrarladı.başhekim yardımcısının hukukende bu konuda yetkin olduğunu söyledi..Defaaten itirazlarımı tekrarladım..size gelen maili okurmusunuz dedim. okudu bize bu tebliğ edilmedi dedi. 184 den geri arandım o ara 184 deki uzman ile başhekimi de aramış.hasta hakları ile görüştükten sonra telefonu aldım bana en son siz haklısınız ama mühür vurma yetkisi onda ben kendisiyle görüştüm dedi .karga tulumba başhekime çıkarıldım. sayın hocam dedim evrakları çıkardım olmayan evrak yok bakarmısınız dedim sizin kurumdan 2 rapor diğer hastaneden rapor askerlikden muaf aslı olan gata raporu engelli kartlları vb burda yazılanlara bakın hepsi aynı. gata raporuna engel oranı orda yok dedi . diğer raporlarda var dedim.PANTOLONUMU İNDİRDİM ÇOCUK FELÇLİ OLAN UZUN YÜRÜME CİHAZLI AYAĞIMI GÖSTERDİM.
burada yazılanlar bende yoksa mühür vurmassanız haklısınız sahte rapor diyebilirsiniz.Yazılanlar bende mevcut, uzmanlık alanınız değilse ortapedi doktorunu çağırın oda teyit etsin dedim. bu durmda sana özel onaylarım tamam dedi. Mühür vurdu sağlık kuruluna gittim ordaki yetkili senin itirazların beni çok bunalttı emekliliğimi isteyeceğim dedi.iyi olur dedim kıdem tazmınatı yasası değişebilir toplu paranızıda alırsınız dedim..şu an sistem çalışmıyor raporu giremiyorum dedi.Raporu girdikten sonra sana bir çıktı olacak sonra almalısın dedi.ama sen gelme dedi. bende gülümseyerek sürekli geliyorum bu son dedim. başkasını göndeririim dedim. e nabıza baktım bu gece 29.08.2019 da işlenmiş.

[FONT=arial][FONT='inherit']e nabızda RAPORLARIM bölümü[/FONT]
[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]

Son düzenleme:
delikanlibankaci
kardesim ben 20.01.2019 tarihinde aldim raporu.benimkide islak imzali.e-nabizda var ama e-raporda yok.bu sorun olustururmu.daha dogrusu e-rapordan sorgulama yapamiyorum referans numarasi istiyor

delikanlibankaci

Valla bravo kardeşim zorda olsa başarmışsın. Ama şu Şişli Etfal Hastanesi hala bize zulüm ediyor. Ne yapsak fayda etmiyor. Adamlar Nuh diyor peygamber demiyor

ayaz5858 Kardeşim,
e rapordan kastın ne aşağıdaki sorgumu ?
bu bendede yok.olmaması bizi etkilemez sanırım.
Sağlık Bakanlığı e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Raporları Sorgulama

• Bu hizmet Sağlık Bakanlığı işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
İçerik

Bu hizmetti kullanarak sağlık hizmet sunucularınca düzenlenen Erişkinler İçin Engellilik Sağlık Kurulu Raporlarınızı sorgulayabilirsiniz.
Hastanın T.C. Kimlik Numarası 125359XXXXX Hastanın Adı Soyadı FAZLI AYAN
Kayıt bulunamamıştı

rgndmr
Valla Şişli hastanesinden de yapanları da duydum ama nomal vatandaş değil üst yetkili çalışanlardan.Hastane yapmazsa il saglık müdürlüğüne dilekçe yazılması gerektiğini yazmıştım burada.

delikanlibankaci
Fazlı tebrik ederim ya çok sevindim yaptırdığına arıycam seni birazdan sözlü tebrik etmek için :D

Herkesi işliyolar e nabıza heralde ağır işliyolar

Eskileri niye koyuyolarsa anlamadım:D

Bende onları düzelttircem kullandığımo açık yaptırcam

İtiraz olan raporun orda gözükmesi saçma güzel iş yapmıyolar

İl sağlığa başvurdum al birini vur ötekine, o da yeni rapor alacan diye cevap yazdı. Bende az önce Kamu Denetçiliği Kurumuna dilekçe verdim.

Benim raporumda eski 2001 Orjinal aslı şişli etfal Allah onları bildiği gibi yapsın yapmıyorlar..
184'ü aradım şikayet ettim.Cimer'e yazdım şikayet ettim..
Sonuç:1 Şişli Effal'den msj geldi telime olumsuz heyet diyor..
2-184'den msj geldi olumsuz
3-Cimerden msj geldi olumsuz
Başka seçenek bırakmadıkar
Tek çarem Aile ve Sosyal Bakanlığından almış olduğum engelli kimlik kartı iett girişlerde bunu gösterip geçecem tınlamicam zır zır ederlerse ben yapamadım siz yapın dicem
Yeter artık ne bu zulüm çile benim gibi kaç kişi var kimbilir..

İl sağlığa başvurdum al birini vur ötekine, o da yeni rapor alacan diye cevap yazdı. Bende az önce Kamu Denetçiliği Kurumuna dilekçe verdim.

Onlarda ilgisiz bilmiyorlar başından salıyorlar

Herkesi işliyolar e nabıza heralde ağır işliyolar

Eskileri niye koyuyolarsa anlamadım:D

Bende onları düzelttircem kullandığımo açık yaptırcam

İtiraz olan raporun orda gözükmesi saçma güzel iş yapmıyolar
Cakallar hirsizlara bakmazlar engellinin son raporunu koymazlar eski raporlarini koyarlar en son ne gecerli ise onu koy doymadilar engellileri yemeyi

patpat55 itirazlarla birlikte yenide var

Eski olanları sildircem enabızdan

Benimki sureli simdi onceki dusuk surekli idi ondan koyduklarini dusunuyorum en eski surekli raporu koymuyorlar bahaneleri mevzuat surekli raporu olana rapor cikartilamaz oldugu halde hep camura yatiyorlar

Eskişehir Ankara İzmir Bursa bu illeri gidip geliyorum Aile sosyal kartı mi göstermemyeterli oluyor izmit de biraz sıkıntı oldu diğer illerde hiçbir sorunla karşılaşmadım

arkadaşlar konudaki tüm mesajları okudum şişli etfal hastenesinden kimse raporunu yeniletemedi galiba benimde yüzde 45 sürekli raporum var 2004 tarihli en kısa sürede hastaneye gideceğim raporu yeniletebilen varsa haberdar olalım

FATİH ÇAYLAK kardeş nasıl gidip geliyorsun kullandığın ulaşım aracı ne söylermisin hızlı tren mi acaba şimdiden tşkler

Evet hızlı tren mesela şuan Eskişehir den istanbul'la dönerken tren den yazıyorum 😉

Fatih Çaylak kardeşim bedava mı yoksa çüzzi bir meblağ mı bilet alıyorsun anlıyamadım şimdi

LazraiL28
hızlı tren engelli bireylere bedava %40 ve üstü gardan bilet alabilirsin internetten almak için merkez gara gidip engelli kimlik kartın ve raporunla kayıt yaptırırsan internettende ücretsiz alabilirsin

tekerlekli sandalye kullanmayan engelliler bilet alırken tekerlekli sandalye yerlerini işaretlemesin çünki 2 adet yer var siz alırsanız tekerlekli sandalye kullanan yer bulamaz

Bir şey soracam vergi indirimi yazısıyla istanbulkart otobüs kartımı yenileye bilirmiyim

Arkadaşlar ş.urfa da Mehmet Akif İnan eğitim araştırmaya başvurduk 2006 tarihli raporun engelli veri tabanına kayıt olunması için memur yapamıyoruz söyledi ne yapmamız gerekli öncelikle 184 mü arayalım cimere mi yazalım yardımcı olurmusunuz çok teşekkürler kıymetli bilginiz için

Raporun işlenip işlenmediğini sorgulayacağımız bir link var mı? Benim raporum e-nabız'da görünüyor ve sürekli? rapor tarihim 2014... Yani e-rapor değil...

Üst Alt