Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yanlisin var hocam daha bugun 2 arkadasimiza basvuru yaptik sosyal yardimdan basvuru kismindan bilgileri girdikten sonra dogalgaz ile olan kisimlarin bilgilerinide istiyor senden ve dogalgaz destegi secenegi var bugun basladi zaten onceden aciklamislardi cuma basliyicak diye kisaca basvurular bugun basladi basvurabilirsinizDoğalgaz başvuru sayfası daha açılmamış... Edevlette görmüş olduğunuz başvuru eski sosyal yardım başvuru sayfasıdır. Bekleyin daha hiçbir şey belli değil.. Sonuçta hakeden mutlaka alacaktır..
-(Şunu özellikle belirtmek istiyorum.. Bu yardım yıllardır kömür yardımına hak kazanan, ancak doğalgazlı evde ikamet ettiği için kömür yerine hiçbir yardım almayan ailelere verilecek bir yardımdır.. Eğer daha önce kömür yardımı almaya hakkınız yoksa zaten bunu alamazsınız.)
Bir haksızlık ortadan kalkmış oluyor.. Madem kömür verilmiyordu bu insanlara yardım yapılmalıydı.. Bunu yeni gördüler
AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sen hic acip bakmadan yaziyosun heralde Yeni birsey var tabiki ben 2 3 gun once basvurular acilmadan bilmeden basvuru yaptim aciklama kismina dogalgaz destek yardimini istiyorum yazdim sistem pandemi donemiyle ayniydi orda hic dogalgazla ilgili bilgiler sorulmadi bugun ise acilan basvurularda basvuru sonlarina dogru dogalgazla ilgili bilgileri istiyo abonelik numarasi falan filan iste sistemde onu guncellemisler sisteme ekleyip yardim talep kismida acmislar komur dogalgaz gibiBu link 10 yıldır var.. Pandemi yardımıda aynı bu linkten yapılıyordu.sosyal ekonomik destek başvurusuda aynı burdan yapılıyordu zaten.. O zaman yeni birşey yok eski sistem
AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi