Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Game of Thrones / Yabancı Dizi

UTOPYA

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
0944947.jpg

HBO kanalının yeni dönem dizilerinden... Dizi R.R. Martin'in bestseller roman serisinden uyarlanmış... Dizinin kadrosu oldukça kaliteli... Sean Bean ve Lena Headey ilk öne çıkan isimler... Dizi fantastik bir biçimde başlıyor gibi görünsede kısa bir süre sonra gerçekçiliğe kayıyor... Dizi 7 krallık denen topraklardaki entrikaları, taht kavgasını ve ihanetleri anlatıyor diyebiliriz... Prodüksiyon oldukça yüksek bir bütçeye sahip... Bu nedenle neredeyse iyi bir film kalitesinde... Dizinin 1. sezonundan şimdilik 5 bölüm yayınlandı... İlk sezon 10 bölüm olacak sanırım...

Dizinin Fragmanı:

:eek::eek::eek: ZEKİ SÜPER YİNE İYİ BİR DİZİYLE DÖNDÜN :)

Game of Thrones

Eğer ortaçağ filmlerini seviyorsanız , siz de benim gibi Game of Thrones 'un hastası olacaksınız..
Bu sene ilk sezonu yayınlandı.2. sezonu merakla bekliyorum
Dizi müziği harika bu arada..
Tavsiye ederim :)

images

Bende izlim bari :D
Yarından itibaren netten..

Hatta başladım bile

Abla dün ilk bölümünü izledim dee çok açık yahu bu :eek::eek::eek:
Tereddüt ettim izlesemmi diye :S :D

Abla dün ilk bölümünü izledim dee çok açık yahu bu :eek::eek::eek:
Tereddüt ettim izlesemmi diye :S :D

Orasını düşünmeden izle yaw :)

Ana tema açıklık olmadığı için , olayları takip ederken çok rahatsız etmiyor insanı.

Evet evet öyle...
Çok üzüldüm şu adamcağızaa... 6. bölümdeyim...
Keşke kral o olsa...
Minik arya genç yetişkin bir bayan savaşçı olsun istiyorum...:eek::eek::eek:

49gameofthronesaileler3.jpg

Birde bişi sorcam ceren abla ve zeki...
Kral'ın asıl velitaht'ı şu demirci çocuk mu anlamadım yahu...
Kafam karıştı o onla bu bunla...:S

Demirci çocuğun varlığını öğrendiği için kralın sağ kolu kraliçe tarafından öldürülüyor ..

Kafa karışıklığını düzeltmek için 2. sezonu bekliyoruz şirinem :)

İzlemeyin böyle şeyler, gavur kültürü veriyor bu diziler... :rolleyes:

Evet ablaa...
Yani arya velitaht prensin yanında halbuki :)
farkındasın demi :)

avni abiiii sende izliyosun itiraf et :)

Evin yabancı dizi sorumlusu benim ablam
Her diziye en fazla 1 sezon dayanabiliyor anti abin :) Şu ana kadar en çok "Preason Break" a dayanabildi o da uyuyarak tabiki ;)
Ben de dizilerin 1. sezondan sonra onu azad ediyorum artık..Ev işleriyle ilgilenecek biri lazım değil mi ya;)

:eek::eek::eek::eek: Avni abinin nazarı değiyodur sana ablacım :):):) sen izleme diye :)

Dün cnbc'de tanıtımı vardı....
Kulaklarını çınlattım Sultan ablacım...:)
Kışların uzun olması ölümlerin ve olumsuz olayların habercisi anlamında kullanılan bir deyim bir kez daha vurguladılar tüm oyuncu ve yönetmenler...
2.sezon gelsin...

Game of Thrones'un 2.sezonu Nisan 2012'de başlıyor...

Yahu ikinci sezon nettende izlenir ama öncelikli dizilerimden sıra gelmiyor :eek:

Yeni başladığım ve birçırpıda 1. sezonu bitirmelik ettiğim dizi..:)
Hemen 2. sezonuda bitirmek istiyorum. Acaba kaç sezon sürecek hayır 3. sezonda olacaksa 2. sezonu hemen bitirmeyim..:) spartacüs de bitirdik şimdi başlamasını iple çekiyorum:)

Ülen İngilizler kimseyi beğenmezler ama ne pislik insanlarmış..:)

Offfff... 9. bölüm 4. part 8.20 de Arya'nın babasına bakışı öldürdü beni..:(:(:(

2. sezon 16 Nisan 2012 de başlayacakmış...:) Bekleyelim bakalım..:p

İzle valla Akın ama spartacüs gibi hepsini değil nisana kadar :) Spartacüs'ü tutmasa da bu da fena değil :) Romalıların rezilliğini gördük birde İngilizlerinkini görelim dersen :D

Senin önerdiğin diziler iyi çıkıyor, izleyecem bunu da :D

Erci abi, Arya'nın bakışları gerçekten çok kötüydü:( sanırım ben Ned'in sonununda öyle olacağını düşünmemiştim:(

Ned i oyuna getirdiklerinde ben anlamıştım Ned de öyle olacağını bilmiyordu son anlarında bakışlarından bu hissediliyordu..:)

Yahu ne inatçı avrat çıktı bu sarı gacı :D Etti inadını çıkardı meydana kertenkeleleri :D En beğendiğim sahne o oldu. Tam bir güç gösterisi gibi, herkesin eğdirtti başını. Ned amcama üzüldüm. Ama o kızı , o sarı kafalı kral çakmasından alacak intikamı, buraya yazıyorum :DZehirler büyük ihtimal.

Onlar kertenkele değil fil..:rolleyes: ahaha ejderha onlar küçük ejderler :) abisi ben ejderhayım diyodu ya:) asıl abi kertenkeleymiş kız kardeş çıktı ejderha..:)

Üst Alt