slm arkadaşlar, ben bu bölümü yeni okudum daha, geç oldu ama temiz olsun.Bende 3 buçuk ay ist erenköyde fizik ted. görmüştüm.tecrübelerimi yazmak istedim,baben abi resimler çok güzel bende bunları ısınma hareketi olarak yapıyorum,sonra bi kaç tane spor aletleri almıştım onları kullanıyorum ve geçen hafta sevgili metin'in tavsiyesi ile yürüme bandı aldım.İnanın bir hafta da bile farkı görüyosunuz iyi olacağına eminim,bide hareketlre tabi yavş yavaş başlayın bu en çok kalbimizi yormamak çin gerekli,bu bacağımızı 90 derece kaldırma konusu gerekli haatta önemli çünki bacaklarımızdaki kısalığı önlememiz gerekyo,mesela yrürken ilk önce taban teması yapamıyoruz genelde benim sorduğum kişilerde öle, parmak ucuna basıyoruz bunu önlemek için bu şart,bu harekette zorlananlar çarşaf yardımıyla yapabilirler,spor yaparken denge hareketlerine daha fazla zaman ayırın bizim için daha önemlisi denge,ben şuanda üniversitede ki arkdaşlarla görüşüyorum ve yardım alıyorum hrhangi bi sorunuz olursa yardımcı olurum bende bu konuda tecrbeli oldum baya,blmediğim bi konu olursada araştırırım.
Herkese hayırlı günler!!!
Herkese hayırlı günler!!!