1) Evet tedavimi yapan kurum Beike Biotech ti.( Çinde Beike Biotech adı altıında sadece tek bir tedavi merkezi yok.Çok yaygın ve bir çok şehirde temsilciliği var)
2) 23 yaşındayım ( Arkadaşlar hani 22 idi die üstüme gelmesinler 23 e yeni girdim
)
3) 2 yıldır vardı.
4)Tedavi öncesinde yürüyemiyordum amelıyat olmuştum ama amelıyat o ncesınde yuruyuordum % 90
5)Kimse beni bilgilendirmedi çünkü kımse ınanmıyordu böle bişenin varlıgına sadece kendı araştırmalarımla bilgilendim.Tecrubelerimin ayrıntısını merak ediyorsan sölıyeyım yabancı dilde ve kendı dılımde bir çok makale okudum röpartaj okudum haber okudum.Okuduklarım arası nda hasta tecrübeleri de vardı.
6)Kalıcı bir yan etkiden bahsetmedıler.Sadece enjeksiyon sonunda 6 saatlık bır baş ağrısı ve nadıren ateşlenme oldu.Başka bir yan etkisi olmadı.
7)Doktorların isimlerini hatırlıyamıyorum ama sıze bnm iletişim kurduğum kişinin adını verebilirim Matthew Ungar mail adresini isterseniz özelden msj atın vereyim.
8)Enjeksiyon vuccuduma farklı 2 yerden yapıldı. ;Biri omrugamın beldekı omuruna diğeri sağ el üstüme
9) hyr kemık ılıgınden dgl embrıyodan elde edildii
10)Evet baş ağrısı ve ateş oldu.
11)Tedavi sırasında hiç bir ilaç verilmedi bana.Ama ben gunlk olarak vıtamın takvıyesı alıyorum.