walla onurcum kusura bakma o konuda kesın konusamıcam bana gore kurtajla alakası yok gıbı cunku kordon kanı dunyaya canlı bebekten alınan kan oluyor kurtajda canlı bebek olayımı var ben anlamam kurtajdan hıc basıma gelmedıde
onurcum enıyısı bız almanyayı unutalım hullu ne dıyo fa genlerımızdede var o nedenle kemık ılıgımızdede var xcell baslamadan bıttı dogruysa hullunun dedıgı dogruysa bıle aıleden doku uyumu cok yuksek aıle ıcınde doku uyumu olan bırısınden alınır zaten bızden ne koy olur ne kasaba
somatıgıde sıctık batırdık
sıradakı gelsın...
ewet baben haklı gulsah konusunda bıotech dedıgınde cok yuklenmısız kıza bıara banada soyledı ama gene engelledı benı o cını anlatınca hepınız ( ben harıc)
cıne gıtme kok hucre yalan dolan para tuzagı demıssınız oda hepımızı ben basta olmak uzere engellemıs ben konusurken bıray olmustu cınden gelelı ve evde yuruyodu dısarıda hıc cıkmadım demıstı 2 ayda yavas yavas cıkmıs ve eve katamıyolar herhal sımdıde hehehehehe
lazullı yurumesının kosmasının ne alakası var o tedavıye 22 yasında baslamıs ve 3 ayda bugune gelmıs zamanla daha ıyıye gıdecegı kesın o yururken olmus tabı normal ınsan gıbı yurumuyodu destekle 22 yasında bı falı gıbı o 3 ayda bugune gelmıs bız tekerleklı sandalyedeyız bız 1 senede gelelım zaten bu duruma ben 33 yasındayım 13 senede geldım hangı tetavı benı 1 saat ıccınde tamamen ıyılestırırkı
ggulsah soylemıstı kok hucrenın tutup tutmadıgı o an enjeksıyonla verıldıkten sonra ıyılesme belırtılerı bırkac gun ıcınde ortaya cıkıyomus kendısı soyledı corbayı ıcemıyodum deddı bırkac gun sonrs corbayı dokmeden ıcmeye baslamıs cınde tekerleklı sandalyedeymıs geldıgınde destekle yuruyodu 2 ay once evde yuruyodu suan sokaga cıkmıs yarın marsa cıkarsa hıc sa sırman
artık gerısınıde gulsah anlatsın nasıl ulasabılırsınız ona zaten sıtete bılgılerı var ama msn sıne kımseyı kabul etmıyo onun ıcın once mail attın kendınızı tanıdın
ve esprı anlayısı sıfır sakın esprı yapmayın sulu asla
herkeze ıyı muhabbetler