Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) tedavisinde Kök Hücre

"belki" dedim sadece, onur, belki ;)...

Rekursiyon senden ricam bana bu somatik kök hücrenin embriyonik kök hücre kadar olmasa bile ne kadar yani % kaç oranında faydası olabileceği hakkında bi fikrin varsa lütfen söylermisin.
malesef bi fikrim yok :(... ama biyerlerden örenirsem kesinlikle bildiririm ;)...

Friedreich Ataksi hastası olunca ''belki'' kelimesi bile bir umut oluyor ne yapıyım. :) Yinede çok teşekkür ederim.;)

bu kök hücre tedavisi olan gülşah arkadaşımız var aslında biraz bilgi verse durumu hakkında en azından çok makbule geçer ...

gülşahcım burdaki arkadaşların tek umudu bu kök hücre tedavisi azda olsa bilgi versn çok sewiniriz
ne olur kırma paylaş bizimle olan biteni...

lakoste kardeşim çok doğru söylüyosun ama bence gülşah kök hücre tedavisini oldu iyileşti ve o geçirdiği zor günleri ve geride kalan bir zamanlar dertlerini paylaştığı f.a lı arkadaşlarını unuttu. O artık sağlıklı biri artık bizlerle muhattap olmaz. Allah bilir o artık bu siteye bile artık girmiyodur. Ben bu sitede bu yıla ait hiç yorumunu görmedim örneğin. Haksızmıyım arkadaşlar. Boşverin yine ne varsa bize bizden var. Atalarımız boşuna dememiş 'düşenin dostu olmaz' diye.

selamlar kardeşler evet gülşah eğer hayatdaysa(ALLAH ömür versin) yazmaması bizler için düşündürücü.
benim diyeceğim bu ferriprox u aldım bu akşam ilaca başlayacağım sonucu aktarırım ALLAH'dan bir şey olmazsa.

onur sana bi soru siteye iyi bak genetik hatalik tedavi ettiler mi ben gormedim
iyi gunler
unuttum 750kidiyi tam tedavi etmediler daha iyi oldular ama hepsi 100% iyilesmedi ve simdi ne oldular xcell center in haberi bile yok
ondan xcell center sikayetci yine tedavi olan insanlar devamli durumlarindan haber vermeli

arkadaşlar xell-center ın sayfasını iyice okuyup inceleyin adamlar gelin biz sizi iyileştiririz %100 demiyolar,kök hücrenin fa için tedavi edici olup olmadığını araştıracaklar,fa yı tabiki biliyolar ama nadir görülen bi hastalık olduğu için önceliği yok maalesef bu önceliği sağlamak için hepimiz başvuralım,xell-center büyük ve köklü bi hast bağlı klinik arkadaşlar onuda söyliyim ayrıca form doldururken boy yada kilo sorunu yok form hata veriyor sık sık deneyin benimde adreste takılmıştı ayrıca boy kilo vs.bilgiler hast genelde hep alınır bunlara takılmayın:p

arkadaşlar gülşah hanım kendisi buraya teşrif etmiyo ama dün yaralı_ceylan rumuzlu arkadaşımızla msnde konuşmuş. Kök hücre tedavisini 3 ay önce olmuş. Msn de kamera açmış yürüyüşünü göstermiş. Evin içinde hiç bir yere tutunmadan 4 tur atmış. Bide önceden sokağa çıkınca çabuk yoruluyormuş şimdi ise yorulmadan düzgünce yürüyormuş. Arkadaşlar doktorlar gülşaha 6 ay süre vermiş ama daha üçüncü aydayken bu kadar gelişme varsa o kız altıncı ayda uçar bence :)
Baben abi bak gördünmü dediğimde haklıymışım. Ben hislerimde kolay kolay yanılmam. ;)

Evet haklıymışsın :) Ama arkadaşın önceki mesajlarını inceledim. Topu topu 4 mesajı vardı. Yazmayla pek arası yok galiba?:confused: Bir de sanırım biraz küstürdük.. Sert eleştiriler yapmıştık.. Ya da yanlış anladı bizi..

bu gulsahi tanimak isterdim :d
simdi gezerken yorulmuyo derken yani yururdu zaten heralde
ayni tedaviyi yurumpeyene uygallanirsa yururmu bilmiyorum :d
onur bende kok hucrenin arkasindayim
:d
insallah biter kabuslarimiz

konuşkan bii degil zaten ama iyi birisi konuşmyıda nazar olur diye kaçınıyor ...

gülşah bizede açıklama yapsa ben iyi oldum sizede tavsi ediyorum dese sizde benım gibi kader dostumsunuz dese te tek anlatsa dimi ama ...

burda saglıgına kavuşmak istiyipte herşeyini vermeye hazır bir sürü arkadaşın var gülşah ..

madem mehtap konuştu gülşahla foruma davet etsin... Bilgi versin..

Lazuli tşk kardeşim. Arkadaşlar bide söylemeyi unuttum. gülşah çinde embriyonik kök hücreyle tedavi olmuş. Çinde embriyonik kök hücreyide kürtaj olan kadınların ceninlerinlerinden alıyolarmış...

walla onurcum kusura bakma o konuda kesın konusamıcam bana gore kurtajla alakası yok gıbı cunku kordon kanı dunyaya canlı bebekten alınan kan oluyor kurtajda canlı bebek olayımı var ben anlamam kurtajdan hıc basıma gelmedıde:):):):):)
onurcum enıyısı bız almanyayı unutalım hullu ne dıyo fa genlerımızdede var o nedenle kemık ılıgımızdede var xcell baslamadan bıttı dogruysa hullunun dedıgı dogruysa bıle aıleden doku uyumu cok yuksek aıle ıcınde doku uyumu olan bırısınden alınır zaten bızden ne koy olur ne kasaba
somatıgıde sıctık batırdık
sıradakı gelsın...
ewet baben haklı gulsah konusunda bıotech dedıgınde cok yuklenmısız kıza bıara banada soyledı ama gene engelledı benı o cını anlatınca hepınız ( ben harıc):):):):):)
cıne gıtme kok hucre yalan dolan para tuzagı demıssınız oda hepımızı ben basta olmak uzere engellemıs ben konusurken bıray olmustu cınden gelelı ve evde yuruyodu dısarıda hıc cıkmadım demıstı 2 ayda yavas yavas cıkmıs ve eve katamıyolar herhal sımdıde hehehehehe
lazullı yurumesının kosmasının ne alakası var o tedavıye 22 yasında baslamıs ve 3 ayda bugune gelmıs zamanla daha ıyıye gıdecegı kesın o yururken olmus tabı normal ınsan gıbı yurumuyodu destekle 22 yasında bı falı gıbı o 3 ayda bugune gelmıs bız tekerleklı sandalyedeyız bız 1 senede gelelım zaten bu duruma ben 33 yasındayım 13 senede geldım hangı tetavı benı 1 saat ıccınde tamamen ıyılestırırkı
ggulsah soylemıstı kok hucrenın tutup tutmadıgı o an enjeksıyonla verıldıkten sonra ıyılesme belırtılerı bırkac gun ıcınde ortaya cıkıyomus kendısı soyledı corbayı ıcemıyodum deddı bırkac gun sonrs corbayı dokmeden ıcmeye baslamıs cınde tekerleklı sandalyedeymıs geldıgınde destekle yuruyodu 2 ay once evde yuruyodu suan sokaga cıkmıs yarın marsa cıkarsa hıc sa sırman
artık gerısınıde gulsah anlatsın nasıl ulasabılırsınız ona zaten sıtete bılgılerı var ama msn sıne kımseyı kabul etmıyo onun ıcın once mail attın kendınızı tanıdın
ve esprı anlayısı sıfır sakın esprı yapmayın sulu asla
herkeze ıyı muhabbetler

yaw yanlis anlasildi galiba ben gulsahin kok hucre olmadan hangi durumda oldugunu soramak
kok hucre kirilan sinir baglarini onariyor mu onu ogrenmek
aldim cvb seni okuduktan sonra
bi gunde tedavi olcam demedim :d

valla süleyman abi benim suçum yok. bana ne söylendiyse bende aynısını yazdım. :)

arkadaşlar slm,ilk önce gülşah arkadaşımız konusunda bişey demek esterim inş yazdıklarımız kulağına giderde arkasından dedikodu yapmış olmayız,burda o kadar eleştiriler oluyoki bazen banada yapıldı kırıldım bi süre yazmadım ama bi haber duyduğumda mutlaka paylaştım bu eleştiriler tabiki olabilir bi umut ışığı doğuyo aksilik oluyo olmuyo,sonra birbirimize saldırıyoruz çünki birbirimizden başka bizi anlayacak kimse yok,gülşah banada sölemişti ve ben onla canım dikkatli ol iyice araştır sana bişey olursa biz çok üzülürüz demiştim,eğer bunlara kırıldıysa binlerce kere özür,eyvallah,
ya kırılsaydı lazuli kırılırdı be:p
ya birbirimizi eleştirerek olayların üstüne giderek doğru yolu bulucaz dimi:D
kök hücreye gelince sülo dediim ya embriyo kök h.ted.tedavi oranı yüksek ama kanser yapma riski yüksekmiş valla dr ların yalancısıyım:p
araştırıyoz bakalım neler çıkıcak,kök h.ted.giderde yürürsem yürüyüşümü cd ye çeker siteye koyarım valla,hatta youtube a gönderirim:D

gülşah meselesinde bir anormallik var,madem iyi olduğunu msn de söylemiş,bu kadar insan merak ediyo,niye foruma yazıp anlatmıyo anlaşılır gibi değil.
vivaldi'nin fikri fena deil,hatta sadece FA lılar deil,tüm site üyelerinin katılımı düşünülebilir...

valla hüllü abla eleştirilmiş olabilir ama kimse onun anasını babasını öldürmedi burda. konumuz çok önemli bir konu ne olursa olsun bizim sağlımızı ilgilendiren bir konuda kök hücre tedavisi olmuş birisi olarak burda iki satır yazarak bize bu konuda ışık tutabilirdi. hepimiz sağlımıza kavuşmak istiyoruz ve bunun içinde paylaşım yaparak birbirimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Sonuçta burası bir magazin sitesi değil yok o eleştirdi bu böyle dedi şu şöyle dedi küstüm yazmıyom olmaz burda bence.
Dediğim gibi o kız artık iyileşiyor ve bizler gibi hastalarla muhattap olmak istemiyor. Ya arkadaşlar ben o kızın hakkında konuşmak istemiyorum artık. Ne zaman aklıma gelse sinirden köpürüyorum. Bizi istemeyeni bizimde istemememiz lazım. Sizlerden ricam bu gülşah hakkında bişey yazmayın artık. Gitsin ne hali varsa görsün...:mad:

ben iyilesem birak videoyu televizyonda roporrtaj ederim sadece internete giren forume giren hasta degil
tum dunyada hasta var
gulsah gercek ise cok bencildir
bi hasta baska hastanin halinden anlar
ben gorduklerime inanirim
suan bisey gormedim o zaman inanmiyorum
cindeki hastanenin linki var ise paylasin lutfen
kusek kavga etsek siz kader arkadaslarimsiniz ben guzel haber alirsam soylerim cunku bazen karanlik hayattimizda yuzumuz gulsun
cine tatile mi gitsem :d

Arkadaşlar benim aklıma takılan bi nokta var Çindeki kök hücre gülşah arkadaşımızın iğleşmesiyle kanıtlanmıştır demek. Peki bu kök hücre neden tek çinde hadi türkiye de islami açıdan dolayı yasak neden amerika veya başka ülkeler de deil de çinde

Kusurabakmayın ama bu arkadaşın Çin'de yaptırmış olduğu kök hücre tedavisiyle yürümeye başladığı iddaası tamamen palavradan ibaret. Hepinizin doktoru var. Böyle bir şey olsaydı, bilirdiniz.

selamlar cın harıcınde yapan uygulayan varsa soylen uraya gıdelım sız var dedınızde bızmı gıtmmedık

ab abd de embryonik kok hucre uzerine arastirmalar yasak cunku bu devletler katolik ve papa benoit 16 ve vatican karsi oldugu icin yasak
cin dunyanin son zamanlarda cok gelisen ulke yakinda dunyanin birinci ekonomisi olabilir ve cinde din karisamiyo biseye
ab ve abd embryoniik kok hucre uzerinde arastirmalar gizli yapiliryor

ornek bi arkadasin karisi dogum etti ettiikten sonra kordon istediler
o da verdi
heralde onu kolye etmek icin almadilar
gulsah unutun
bi link atmistim
brandon diye cocuk
atrofi spinal var yurumezdi
kok hucre oldu cinde simdi kendi ayaklari uzerinde kalabiliyor
yani butun umudumuz ve haber baglantimiz gulsah hanim degil

bu tedavi harbi var mı bi de ne derece iyileştiriyor bu bilen varsa söleyebilir mi

Arkadaşlar kök hücre çalışması çok yeni bir çin de ölen kişileri biliyormusunuz kök hücre nedeniyle ? Kesin bişey olsa doktorlar bize söylemez mi ? Catena için de dedik ne oldu sonu hüsran oldu Lazuli ' nin söyledikleri bir bir çıktı

vivaldi benim ekonomin iyi bana deseler 100%iyilesecen yarin giderim borc edip vallah ama garanti yok
tabi iyilesen var yuruyen var ama o tedavinin perde arkasinda ne var bilinmiyor
ben bekliyorum tipin ilerlemesini o zaman ederim
ve ab de ilaki sonunda embryonik kok hucreye izin verecekler
cunku farkinda olabilirsiniz ulke yarisma icinde kim daha once bulursa o parayi goturur ab gec kaldi cin bunu anladi
para kesiyorlar adeta
o firsati ne ab ne abd kacirir
avrupada yada amerika bir tedavi ciksa oriye gitmek daha mantikli olur beklemek mantikli
hizli gidersen duvara carpabilirsin
illk basta gen terapisi var ettiler
cocuklar iyilesti iki tane cocuk losemi oldu biri oldu oteki kurtuldu
yagmurdan kacarken doluya yakalanmayalim

2008 ağustos ayında yeni bi gelişme oldu sanırım biliyosunuz kök hücre tedavisi yapıldıktan sonra hastada bazı tümör gibi hastalıklar oluyodu yeni gelişmeyle daha sağlıklı ve emin bi şekilde kök hücreyi programlıyorlar. Lazuli haklı olabilirsin beklemek gerekebilir. Ben yanlızca bu gelişmeyi burada söylemek istedim

uzun bir aradan sonra tüm site üyelerine tekrar merhaba.ben gülşah.eski nikim gul-sah tı ama şifresini uzun bir süre önce kaybettim tekrar gıremedım sıteye uygun olamadım çok yogundum. şimdi arzu ederseniz size yardımcı olmak için buradayım basıt tartısmalara girmeyeceğim bunun ne mantıgı var ne de önemi soru sorarsanız bende o doğrultuda konuşurum :)

Üst Alt