ben demek isterimki sibelcim kesin doğru diye ama diyemiyorum ya ama bekleyelim en geç ekim ayı gibi İnşallah.en son telefonda görüştüğüm özel hastanede bi dr çok ilgili davrandı sağolsun;tedavisi deneme aşamasında dedi friedreich ataksisi hastalığının;tahminizceverebilevceğiniz tarih varmı; deneme aşamasının bitimiyle ilgili soruma cvp olarak; o nu ilaç firmaları bilir dedi ve yardımcı ilaç olarak coenzim tavsiyem dedi.
şimdi arkadaşlar duymuşuzdur çoğumuz coenzim kullandım ama faydasını göremedim cümlesini;bu cümle yanlış.gözle görülmeyen faydası bile olurmuş.
ben bronşitten zatüreye varan ağır bi rahatsızlık geçrdim.o hastalıktan önce friedreich ataksisi hastalığı için coenzim q10 ve çuha çiçeği yağı hapı kullanıyordum.kısa zamanda faydalarını gördüm hatta tek başıma bile yürüyordum.tek başıma derken 1 km değil.kısa mesafe yürümeye başladım.ama bronşitten zatüreye varan rahatsızlıklarım başlayınca bıraktım vücüda yülenmemek için.iyileştiğimde başlamak Nasip olmadı ama bu aralar geri başlıcam İnşallah.
bakın arkadaşlar bi ms hastası 1 sene içinde çuha çiçeği yağı hapından %75 iyileşme görmüş.açın googleyi bakın.ankarada hacettepe tıp fakültesinde doktor olan ersin tanla telefonda bi görüşmemizde coenzim 100 mg kullandığımı günde bi tane hap aldığımı dedim ve çuha çiçeği yağı hapınıda dedim ve bana coenzim 100 mg lık hapı günde 2ye çıkar dedi.
şuanda bizim yani falıların kullanacağı ilaçlar şuan coenzim q10 ve çuha çiçeği yağı hapıdır.
Piyasada bulmak sıkıntı olan bu ilaçları önceden aktarlar satarken şuanda eczanelerde bulmak mevcutmuş,bi dostum arkadaşım benim için ist.anadolu yakasında araması sonucu bulamamasına rağmen,uzun uğraş verip araması sonucu toptancısı olan eczaneyi ist avrupa yakasında bulmuştur ve toptancısı olan eczaneyle kontaktayım ben.yani demem oki şuan bize(friedreich ataksisi hastalarına)ilaç olarak coenzimq10 ve çuha çiçeği yağı hapı...