Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

neden net aylik 696 birikmis odeme 147 gorunuyor bunu anlsmadim bunun uzerinemi tamamlanacak bilen varsa

Merhaba ben yeni vergi indirimi nden emekli oldum ilk birikmiş maaşını banka veznesinden aldım sorum şu emeklilik hesabını SGK mı açıyor biz mi açıp SGK’ya bildiriyoruz

Sibelemir aynı durum bende de mevcut. Sgk emekli servisine sordum bu durumu onlarda emeklilik maaşınıza ödenmesine son 5 gün kala net maaşınız görünür dediler. Net maaşım zaten 96.15 x 26 =2499.90 TL yapıyor.

Halilerginyavuz maaş hesabını açtırabilirsin. İstediğin banka ile gidip promosyon sözleşmesi imzalıyorsun. Hangi bankayı istersen o sana kalmış artık. Gitmiş olduğun bankada tüm işlemler 30 dk sürüyor zaten.
Tc numaranı vermen yeterli onlar sistem üzerinden herşeyi görüyorlar. Hangi bankayı önerirsiniz diye sorarsan Yapıkredi. Bende 5 gün önce yapıkredi ile promosyon sözleşmesi imzaladım 3 yıllık. Promosyon nakit 2100 TL.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.

Ekim 2020 de çalıştığım firma beni ücretsiz izine çıkardı.

1 temmuz 2021 de işten çıkış verildi.

31 Aralık 2021 de emeklilik dilekçesi verdim.

14 Ocak 2022 de 2763,25 TL birikmiş ödeme aldım.

28 Ocak 2022 de 4160,46 TL birikmiş ödeme aldım.

Toplamda ocak ödemesi 6923,71 TL birikmiş ödeme adı altında SGK para aldım.

Maaş bağlanma tarihi 1 Ocak 2022 aldığım 6923,71 TL ocak ödemesi. Maaşım ola bilirmi.

SGK eski çalışanına sordum. SGK çalışanı sigorta başlangıcın 2002 dedi.

İlk hesaplama 2002 den 2008 kadar hesaplamış onun %60 almışlar dedi.

2008 /2020 kadar da %37,61 almışlar. .

Senin aldığın 4160 TL 2020 kadar hesaplamış maaşın ola bilir.

2763 TL günlük ek ödeme 2020 den sonraki enflasyon zam farkı olabilir dedi.

Şubat maaşında 4160+2763=6923 TL ola bilirmi.

Aylık ödeme günüm ayın 26 sı.

Halilerginyavuz hayırlı olsun. Garanti bankasından açtırmış olduğunuz hesap emekli maaş hesabı. Bu arada net olarak emekli maaşınız ne kadar oldu ?

Halilerginyavuz o zaman bende yanılıyorum sanırım.
YAPIKREDİ = Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 1.650 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 2.100 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.500 TL nakit promosyon ödenir.

Şimdi burda maaşımız net 2500 TL ise o zaman 2500 TL promosyon almamız gerekir doğrumu ?

Artık en düşük emekli maaşıda net olarak 2499 TL değil 2500 TL olarak verilecek doğrumu ?

Demek oluyorki bende yapıkredi den 2500 TL promosyon alacağım doğrumu ? Benim biraz kafam karıştı kusura bakma

ercan 34 96.15 ödeme yazıyor sadece 623 TL gözüküyor şuanda. Sgk yı aradım özellikle sordum o daha güncellenecek 20 şubatta güncellenir dediler.

Arkadaşlar asgari ücretle çalışannın emekli maaşı ne kadar şu an vergi indirimiyle emekli olmuş arkadaşlar bilgilerini paylaşırmı 2.500 mü acaba

ercan 34 tabikide farklı. Ben emekli olmadan önce 2022 ocak ayında hesaplatma yapmıştım ordaki rakam 1716 TL çıkmıştı

deasn12

anladım ben bu yıldan bahsetmiştim neyse
lütfen netleşince bilgilendirme yapar mısın? herkese faydalı olur

ercan 34 tabiki söylerim. evrak takip kontrol ettim eve aylık mektubu gönderilmiş. Aylık mektubunda net maaşım yazar.

deasn12

ewet benimde 2500 tl maas ve uzeri icin yapikredi 2500 tl veriyor benimde sizlesme yeni yapildi...

20/12/2021 tarihin de emekliliğe hak kazandım aralık ayında 2625 maaş 105 ek ödeme gözüküyordu sgk sitesin de, aralık ayında dilekçemi verseydim sanırım 3400 gibi bir maaş alacaktım ama 2022 de dilekçemi vererek 3940 tl maaş alacağım ki birde nisan ayında netleşecek olan büyüme oranının yüzde 30 bize yansıyacak, burada görüyorum aralık ayında emekli dilekçesini verenleri, hele 5,6,7 bin bağlanacak olanların 2022 de dilekçelerini verselerdi en az 1000 tl daha fazla alacaklardı. Bu fırsatı kaçırmışlar..

@Sibelemir merhaba. 26 şubatta yatacak olan emekli maaşım sözleşme imzaladığım yapıkrediye yatarsa promosyon ödemesi de maaşla birlikte hemen ödeniyormu ? Yada aradan 4 veya 5 gün geçmesimi gerekli.

deasn12

sen kafayı yapı kredi ve promosyona taktın kardeş önce promoson yattı benim sonra maaşım ok.aynı gün değil yapı kredi internet bankacılığı uygulmasını indir takip et

@turan1977 ben kafayı tabiki onlara takıcam bunda ne var ? 36 yaşında emekli oluyoruz ve merak ediyoruz bunları 1 banka promosyonu 2500 TL demek bizim 1 aylık emeklilik maaşı demek. Benim merakım emekli maaşım ile beraber yatarsa ne güzel 5000 TL para yatar bunları düşünüyoruz. Suç mu ?

deasn12

Maaş yattıktan 2 gün sonra promosyon ödemeniz maaş hesabınıza yatırılır yani 26 maaş gününüz ise 28 şubat ta fln promosyonuz hesabınız da olur

Bende yapı krediden alıyorum eylülde geçtim ama 1500 yatıı bana maaşlara zam gelmeden geçtik. Maaşla aynı gün promosyon yattı. şimdi kafamda ulan itiraz etsem 1000 daha alır mıyım acaba diyorum
:)

HakanEs26
tabiki alırsın yeni sözleşme yapcan eski aldığını iade edecen yeniden 2500 alcan ben öyle yaptım bende ağustosta ykb ye geçmiştim beklme hallet.

Şahin93
benim önce promosyonum yattı sonra maaş

Sibelemir ercan 34 10.02.2022 tarihinde evimize SGK tarafından aylık mektup geldi. 2500 TL net maaşım. Allah herkese nasip eder inşallah.

Üst Alt