Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

@Sevgi58,
Görebilen varmı derken?
E-devlet aktif şuanda zaten. Yatacak maaş bile gözüküyor..

@deasn12, ben emekli ödeme bilgilerini kastetmedim, aylık bilgisini kastettim 2024 / Kasım diyor

Son düzenleme:
@Sevgi58,

Ödeme dönemi 202411 yazması kafanızı karıştırdı sanırım. Kafanızı karıştırmanıza gerek yok. 202412 ödemesi yapılır..

Arkadaşlar merhaba, bişey kafama takıldı bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.

02 aralık sgk ya emekli dilekçesi verdim. 12 aralık da tahsis numaram çıktı. 1 hafta öncede bi yazı göndermişler sgk'dan o elime geçti. 18 ocak da ilk maaşım yatacak. Şimdi öğrenmek istediğim şu;

Gelen kağıtta maaş bağlanma tarihi 01.01.2025 diyor, ve birikmiş tutar 7.506 tl görünüyor (17 günlük)..
Bu hangi 17 gün oluyor 01-18 ocak arası mı ? Eğer öyleyse 02 aralıkta başvurdum, başvurduğum tarihten bu yana hiç bir ödeme haketmiyor muyuz ?

@cdj, Hayırlı olsun emekliliğiniz, Emeklilik başvurusunda içerisinde bulunduğunuz ayın hangi günü başvuru yaparsanız yapın aylığınız bir sonraki ayın 1 i itibariyle haketmiş olursunuz.

Sizin bilgilerden örnek verirsek başvurunuz 2 Aralık değilde 25 Aralık olsaydı yinede aylık başlangıç tarihi 01.01.2025 olacaktı.

Birikmiş tutar ise sizin söylediğiniz gibi hesaplanıyor. Aralık ayına ait bir tutar yok o rakam içerisinde. Aylığı haketmiş olduğunuz 01.01.2025 ten itibaren ilk maaş ödeme gününüze kadar olan tutara birikmiş tutar deniliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cdj
merhabalar,
emeklilik için 30 aralık 2024 te sgk ya başvurdum. 01.01.2025 tarihi itibari ile emekli oldum tahsis numaramın sonu 5 olduğu için ocak 19 itibari ile tam maaş almayı beklerken 13 ünde sadece birikmiş günlük ödeme aldım,sgk nın gönderdiği yazıda 19 şubatta maaşının yatacağı yazıyor,maaşlar peşin ödeniyor diye biliyorum yani benim 19 ocakta tam maaş almam gerekmiyormuydu.19 şubatta yatacak olan maaş 19 şubat 19 mart arası için ödenecek olan değilmi.

@AHMET FATİH ERYILMAZ,

Gelen yazı aşağıdaki gibidir. Bu durumda benim bir aylık maaşım verilmemiş olmuyor mu? 19 şubatta maaş yatarsa 19 şubat 19 mart arası için geçerli olan maaş değil mi?

''30.12.2024 tarihli v e sayılı talebiniz.Hakkınızda yapılan işlemlerle ilgili olarak; 19.02.2025 tarihinden itibaren T.C.Kimlik numaranızı gösterir belge ile birlikte Vakıflar Bankası / Pursaklar Şubesinemüracaatınız halinde aylık/gelir v e birikmiş tutarlar tarafınıza ödenecektir.Ayrıca, aşağıda belirtilen birikmiş aylık/gelir tutarınızdan, varsa kesintilerinizdüşüldükten sonra kalan tutar, tebliğ mektubunuz elinize ulaştığı tarihten itibarenilgili banka şubesine müracaatınız halinde Merkezi Ödeme kapsamında T.C. Kimliknumaranız ile sorgulama yapılarak tarafınıza ödenecektir.Bilgi edinilmesini rica ederim''

@jjbecx,

Tarihler benimde aynı. Gelen yazıda maaş ve birikmiş tutar sekmesinde yazan toplam rakam 2 maaş + günlük ödeme miktarı gibi. Böyle olunca toplam rakamda bir sapma olmuyor

@ozghcttpli,

Bana bu ayın 13 ünde 8.352,18 tl günlük ödeme yattı. Sgk nın gönderdiği belge ise Aylık ve Ek Ödeme Toplam Tutarı : 16.112,74 TL Birikmiş Tutarı : 24.464,92 TL ama bu tutar 19 şubatta yatacak yazıyor. Sizin anladığınız nedir acaba bu yazıdan.

@jjbecx,
acaba ben 19 şubatta 16.112,74+24.464,92 tl = 40.577,66 tl mi alıcam

@jjbecx,
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sgk gönderdiği belge dikkate almayın. E-devlet sistemine giriş yapın günlük ek ödeme miktarı x 26 yaparak net maaşınızı öğrenebilirsiniz.

@jjbecx, Aralık başvurusu olduğu için 1 Ocak itibariyle maaşı haketmiş oluyorsunuz.

Tahsis numarası 5 demişsiniz siz bu ay 19 Ocakta birikmiş ödeme + ocak maaşı almanız gerekiyordu.

Sadece birikmiş ödemeyi aldığınızı söylüyorsunuz Ocak maaşı yatırılmamış gibi görünüyor.

19 Şubat'ta Ocak Maaşı + Şubat Maaşı beraber yatırılmalı. Eğer 19 Şubat'ta yine tek maaşınız yatırılırsa SGK'ya gidip benim Ocak maaşı nerede diye sormalısınız. O şekilde olursa arada 1 maaş kayıp görünüyor.

Siz daha önce emeklilik başvurusu yaparken belirttiğiniz şubeye gidip hesap açtırma işlemlerinizi yaptırdınız mı. Banka tarafından SGK'ya hesap tanımlaması yapıldı mı ?

@jjbecx,

Bence 16 bin maaşınız 40 sa iki aylık ve ek ödemenin toplamı benim beklentim 19 şubata veya öncesinde bu toplamin size yatması (bana geçen hafta günlük farkı yatırdılar ama maaş ortada yok daha)

@ozghcttpli,
çok teşekkür ediyorum ilgilenip cevap verdiğiniz için, dediğiniz gibi 16.000+16.000 2 aylık maaş ve 8.000 günlük ödeme aşağı yukarı 40.000 tl yapıyor.

Üst Alt