Merhaba arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun, yeni üyeyim ve böyle bir site olmasından dolayı çok mutluyum hepiniz çok bilgilendirici şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim, bana gelince 2005 te ankilozan spontilit 2006 crohn , böbrek amiloidozu ve 2010 da nefrotik sendrom teşhisi konuldu ve hepiniz gibi çok zor zamanlar geçirdim 1 sene önce yine crohn atağı geçirdim ve bu atakla birlikte amiloidoz um ve nefrotik sendrom da atak yaptı ve uzun bir süre hastenede yattım dr.lar artık diyalizi konuşmaya başladılar ciddi ciddi çünkü albümin seviyem 0.9 a inmişti ve durumum çok kritikti çok zor zamanlardı ve hala travması üzerimde ; ( neyse ki diyaliz olmaktan bir şekilde kurtuldum şuan albümin seviyem 3.2 e yükselti şükürler olsun fakat crohn um hala remisyona girmedi karnımda acayip derecede şişlik var 7 aylık hamile kadar nerdeyse ve çok rahatsız ediyor beni diğer hastalıklarımdan dolayı sürekli proteinle beslenmem gerekiyor ve çok kırmızı et yiyorum acaba bununla ilgili olabilir mi ? Dr um crohn dan kaynaklandığını söylüyor fakat bu şişliği geçirmenin bir çaresi olmalı s beden giyordum fakat artık tüm üst kıyafetlerim l oldu ve bu durum beni çok üzüyor.