Mrblar arkadaş.ben derim ki asla ama asla ümidimizi yitirmeyelim.akp yandaşı arkadaşlarada şunu söylemek isterim bunu kabul etselerde etmeselerde bu bir secim yatırımından başka bir konuyu ifade etmez.Sonuçta var olan bir nokta vardır buda gün gibi aşikardır bu sene ki seçimleri kaybetme oranları yüksektir.Bu 38.192 kadro olsun ve diğer yapılan faydalı işler olsun tüm bunlar son çırpınışlardır.Bundan dolayıda emin olun ki bu alım yapılacak..önem arz eden adaletli bir alım sürecinin yaşanması..unutmayın ümitsiz arkadaşlar,zamanında 1992 senesinde 90000 kadro tek kalemde açıldı bu bizlere verilecek olan kadroda inanın gerçekleşecek..
----------
Bu konuyla ilgili tüm yazılarınızı okudum.bazı arkadaşlar mailden bahs ediyor,bence bunun sözlerde kalması sadece zaman kayıbı.Bizler yani engelliler adına ben uzun süredir bu mail olayını gerçekleştiriyorum ve mail çekmediğim yetkili kalmadı.Halende çekmeye devam ediyorum.Ama bir gerçek var bu sadece 1 kaç kişinin mailiyle olacak bir durum değil.Yukarıdada bahs ettiğim üzere bu olayın gerçekleşeceğine eminim ve de fazlasıyla ümitliyim.Ama önem arz eden bu olayın bizim istediğimiz şekilde sonuçlanması adına bizlerinde yetkillere sesimizi duyurmamız..
Belki bu yazacağıma bazı arkadaşlar kızacak ama bir gerçek daha var biz üniversite mezunu arkadaşlara yapılan haksızlık.Tüm günüm ilanları takip adına PC başında geçiyor..genellikle ilanlarda ki tahsil şartında takılıp kalıyoruz.Söz konusu ilanlarda tahsil şartının alt üst sınırı ortaöğretim ibaresi konularak biz üniversite mezunlarının alımına otomatikman kapatılıyor..Bunun nedenini bir türlü anlamış değiliz.Buda bizlere boşuna okumuşluk hissini fazlasıyla tattırıyor..sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar.Bizler lise mezunu alınmasın demiyoruz enazından alt üst sınırın ortaöğretim ibareesi ile kilitlenmesi yerine en az orta öğretim ibaresinin kullanılmasını veya ortaöğretim mezunlarına ayrılan kontejanın bizlerede ayrılması taraftarıyız..
bu şekilde sizlerinde bizlerinde bunca okumuşluktan sonra yüzünün gülmesi sağlanmış olacaktır..örnek olarak en son dönem alımlarında ortaöğretime tanınan kontejan bence çok fazlaydı MEB bakanlığı memur statüsünde alım gerçekleştirdi.Unutmamak gerekir ki bu ülkede sadece özürlü olanlar ortaöğretim mezunu arkadaşlar değil..umarım bazı arkadaşlar bu haklı sezlenişimizi anlayışla karşılarlar..Hepinize saygılar arkadaşlar..