Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bursali
Danıştık almayın dendi .sisteme düştüğü anda maaşınız kesilir dendi .
Daha önce red alanlara verilme ihtimali var mı ki bu sefer
Cevap Zamanı | Cevap | Kurum Birim Adı |
---|---|---|
30/09/2022 10:23:02 | Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir. | VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ |
altaki mesaj tam okunmuyor inşallah başvuru yapınca kesmezler sen başvuru yaptın mı yapmadan önce vgm bölge müdürlüğünü arayıp sormak lazım[FONT=sans-serif]VGM için dikkat önemli Cimerden bana gelen cevap[/FONT]
[FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.[/FONT]
Cevap Zamanı Cevap Kurum Birim Adı 30/09/2022 10:23:02 Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir. VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ
Bir sorum olacak size ben evliyim 1 çocuğum var ilkokula gidiyor ama eşimden ayrıyım onların ikametgahı başka şehirde görünüyor ama resmiyette evli görünüyoruz. Ben vgm den maaş aldığım içim bana çıktığı halde maaşım kesilmesin diye feragatta bulunmuştum .Cimere vs yazmalarım sonucu bizimde bu geçici Sosyal destek yardımı alabileceğimiz söylendi tekrar bugün başvuru yaptım. Sorum şu: bu size verilen 2 aylık 1000 tl yi ailedeki yaşayan kişi sayısına göre mi belirlediler yoksa geliriniz ölçüsünde mi belirlediler ben gelirim 0 TL diye yazdım Vgm den aldığımı bir gelir olarak yazmadım o bir yardım bana göre bir iş karşılığı alınan ücret değil .Sizce mahsuru yoksa gelir durumunuza ne yazdınız ? Yardımı gelir durumuna göre verdiklerin merak ettim saygılarımla.@Sessiz Dünyalı
Evet 2 aylık 1000 tl yazinca çok gibi geliyor degilmi bozdurup bozdurup tum borclarimi oderim kalaniylada eşe dosta kiyak gecerim.......(ironi)
[FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.[/FONT]altaki mesaj tam okunmuyor inşallah başvuru yapınca kesmezler sen başvuru yaptın mı yapmadan önce vgm bölge müdürlüğünü arayıp sormak lazım
bu mesaj genel müdürlük merkezden Ankara gelen bir cevap Cimer den resmi cevap yanialtaki mesaj tam okunmuyor inşallah başvuru yapınca kesmezler sen başvuru yaptın mı yapmadan önce vgm bölge müdürlüğünü arayıp sormak lazım