sinirlenmiyorum bazen sorular mantıksız geliyor okadar bakıcının yakınlığı yazmıyor diyon yazmasın ne çıkar sonuçta paranı alıyon demiKardeşim niye sinirleniyorsun burda birbirimizden bilgi almak birşeyler sormak için yazıyoruz sohbet için değil
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sinirlenmiyorum bazen sorular mantıksız geliyor okadar bakıcının yakınlığı yazmıyor diyon yazmasın ne çıkar sonuçta paranı alıyon demiKardeşim niye sinirleniyorsun burda birbirimizden bilgi almak birşeyler sormak için yazıyoruz sohbet için değil
Onaylandigi tarih onemli 25 Eylül e kadar onaylanir kabul edilirse ekimde alirsiniz ilk basvurunuz nezamandi bilmiyorum lakin hak kaybiniz olmaz onaylandigi taktirde.
aile destek yardımı alanlara elektrik desteğide getirildi
aile destek programından. 4 kişilik aile de bir kişi çalışıyorsa. evi kira ise kıreterler uyuyosa. baş vuruyu kabul edip onaylıyorlar. bilginize. bu program sadece engellilere mahsuz değil. geniş kapsamlı. çalışana sigortalıya verilirmi diye sormuşlar bilgi vermek istedim..
Açıklamaya göre aile destek programı kapsamında verilen yardımlar daha doğrusu yardım miktarı 850 lira ile 1250 TL arasında yükseltilmiş hayırlısı
[FONT=Arial]Üç ay önceki TADP başvurum red yediğinden beri ellerim klavyeye gitmedi bir türlü başvuruyu tekrarlamak için, "verdikleri zaten cücük kadar para" diyerekten. Ama sanırım bu zamlı paraya değer, goygoycu yandaş medyanın asparagasa haberi değilse tabi.[/FONT]
Yerinizde olsam yeniden başvuru için gecikmem...
[FONT=Arial]Şimdi onun başvuru metnini hazırlıyorum, 450 karalktere sığdıracak şekilde, biraz dram katarak... Belki bu kez insafa gelip kabul ederler.[/FONT]
bEN İHTİYAÇ SAHİBİYİMDE NE OLDU Vakıflar Genel müdürlüğünden ayda 2088 tl maaş aldığımız için sebebi. Alırsam eğer vgm maaşımızın kesileceği söylendi vgm tarafından kesin bilgi yani. Ev kira çocuk okulda çalışan yok gel de geçin ayda 2000 tl ile bakanlıkların birbirinden habersiz çalışması oluyor bunlar iki taraf da aynı koşullara sahip maddi gelir anlamında . Başvuruyor birine var birine yok çok tuhaf ( Sosyal yardım Bakanlığı kabul etti Vakıflar Genel Müdürlüğü iptal ettirdi ) mantıksız bir durumUmarım ihtiyaç sahibi olduğunuza kanaat getirirler.