Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audi a4 1.6 otomatik aracım engelliden engelliye satılıktır..

fevzieryilmaz;
buyur burdan yak? ne duygusallığı.alım satımta duygusallık olmaz?

bensalih1131;
haklısın Ahmet bey .ha şöyle ya...

relaxx;
yahu kardeşim "bir engellinin canı yanmasın diye çaba sarfediyorum" diyosun ya benim param olsa engelliden engelliye alırım zaten o türü araçlar en fazla 7-8 yaşında görünür.çevrene bak ve 16 yaşında demessin..çünkü temiz....TÜRKİYEDEKİ EMSALLERİYLE KARŞILAŞTIRIYORLAR..YURT DIŞINDAN GELEN ARABALARIN GENELİ DONANIMLI VE FULL GELİYOR..TÜRKİYE YE BUNLAR NORMAL YOLLA GELMİYOR..FİYATI YÜKSEK DİYE...örnek .hondanın hyundainin hiç görmediğiniz modelleri avrupada var...sitelere girin bakın.....ben eleştiriyi kaldırrıım benim yaptığım yorumlar kendi görüşüm...sen kendi görüşünü yaz ama beni eleştirme!

böylece kapatalım bu konuyu arkadaşlar..sıkılmadan...

klavye önünüzde ya yazın bakalım yazabildiginiz kadar :)
araç almak iste bakalım bu araca bu fiyatı verecek engelli varmı.
araç alacak olsam engelliden alırım tabi ilk önce fiyatına bakarım ederine bakarım.
aracını satacak arkadaşa lafım yok tabi istedigi fiyatı yazacak.
arkadaşlık başka ticaret başka.ederi yokki 5 sayfa oldu talep çıkmadı siz neyin derdindesiniz onuda çözemedim...

benim aracım 2003 focus 74.000 km.güvenlik paketli degişeni kazası ciziği yok.her şeyiyle orjinal.verilen en yüksek rakam 17.000 tl hadi burdan yok ozaman.
üzerinde özürlü amblemini gören kacıyor.
96 model 248.000 km 16.000 tl'ye audi mi 2003 model 74.000 km 17.000 tl'ye focusmu.
araç almak için çeşitli bayilerden fiyat aldım 250 tl az verdi birisi hafta sonu gidip işlemlere baslayacagım allah izin verirse.
duygusallıga yer yok fiyat önemli...

duygusallıga yer yok fiyat önemli...AYNEN KATILIYORUM...SİZİN ARABA FOCUS A4 LE AYNI SEGMENTE AMA ŞİMDİ SIFIRLARININ FİYATLARINI KARŞILAŞTIRIRSAK
AUDİ A4 1.8 OTOMATİK 112.000 TL.... FORD FOCUS Trend 1.6i 125PS Otm. 47.950 TL

İ ARADAKİ FİYAT VE KALİTE FARKI.........

iyide sana iki arabayıda kıyasla diye bir şey dendimi :)
bizde biliyoruz ikisinin arasındaki farkı.
2003 model 17 000 tl'ye 75.000 km focusumu alırsın
1996 model 16.000 tl'ye 248.000 km audi yimi alırsın.

Birde olayın şu boyutu var arkadaşlar bu arkadaşın arabasını aldık diyelim 10 yıllık sürenin dolmasına ne kadar var. Atıyorum 4 yıl var 2 yıl sonra nakite sıkıştım satacağım ama 1-Bu arkadaş gibi engelli bulsam da satsam diye uğraşacağım 2-İlk satış işlemlerinde Ankara lara kadar gideceğim.
En güzeli Türkiye'de 2 el bir AUDİ almak tertibat taktırmak ve binmek yine nakite sıkıştığım zaman tertibatı sök dilediğin kişiye sat.

Kenan bey arabaların sıfırlarını karşılaştırıyorsunuz da 1.8 motorun engelli bireyin almadığını biliyorsunuzdur umarım..

kenan288;

HAYIR fevzi 96 model audiyi alırım kardesim bukadar en mantıklısıda bu AUDİ 96 MODEL ne işim olur ford focus 2003 müş Allah Allah gel abi ben audine 17500 verecem sen kimseye kulak asma ya bunlar senin arabanı sattırmak istemiyolar 16000 fıstık gibi cillop audi daha ne isterler bu millet kimse işini bilmiyo ya:D;):rolleyes::cool:

officer yanlışın var kenanabime laf yok kenanabim mantıklı düşünüyor sen bakma onlara kenanabi kenanabi hepinizden iyi biliyor herseyi lütfen yaa bırakında kenanabi şu cillopgibi audiyi satan abimiz için görücülük yapıyor satsında kurtulsunbi engelli arkadasımıza yaa of yaaan sanki ne olcakki yeni yurtdışından araba getirmiş gibi olcak nevarki 10 yıl sadece bincek araba fıstık 27 yaşında olcak neki abim o araba 50 yılını devirir abilerim yaa haaa bak ne güzel 3 yıldada engelliden engelliye devir yapabilir hemdeeee hiç zarar etmeden alan kişi haaa nolur 5 yıl sonrada vergisini ödeyip normal piyasaya açar tüzel kişiye satar 3 yıl sonra aracı engelliden engelliye devir ederse kendisinde 2 yıl boyunca yurtdışından araç getiremiyor ötv möteve de yok 2 yılda öle bekler! aracı Alan KİŞİ aracı yeni yurtdışından getirmiş sayılıyor hani 16000 tl nedir yaa sizde arkadaslar 10000 tl ye doğan alamıyosunuz!!!bedava kardesim bedava zaten kendiside taaa ozamanlar yurtdışından getirdiğinde eminim 20000 TL vermiştim 6-7 senede binmiştir bırakında adam ne güzel şurda bi engelli arkadasımıza bi güzellik iyilik yapsın yaaa valla yaaa 16000 tl nedir yaa bırakın adam zararını kurtarsın beee ne istiyonuz anlamıyonmı ne guzel 15-16ooo ya satar 3-5 lirada üstüne koyar sıfır ötv siz arac alır arkadasımız lütfen karoşmayın arkadaslarda adam arabasını ENGELLİ bi r insana satsın yaaaa bu kadar basit .........;):D:eek::cool:

Aslında olay şöyle gerçekleşiyor.
Yurtdışından araba getirildiğini duyan biri, yüksek yaşlı yüksek km li bir araç almaya karar veriyor.
Bu arkadaşa söyleniyor ki, eğer yurtdışından alırsan en az 10 sene sağlam birine, en az 5 sene engelli birine bu arabayı satamıyosun.
Oda, olsun bi şey olmaz diyor, nede olsa kek bi engelli bulur 5 sene sonra ona satarım.

Çünkü aynı olay arkadaşımın başınada geldi.
Bi arabayı alıp 10 sene satamıycağını bilip kullanmak zor olsa gerek, ve bu araba en az 5-6 yaşında oldugu düşünülürse.
Tek ihtimali 5 seneyi doldurup bi engelliye satmak, tabi onu alacak bir engelli bulunursa, çünkü başka çaresi kalmıyor.

Yurtdşının ucuzluk cazibesine kapılıp araba getirtip daha sonra pişman olan o kadar çok insan varki.
Bu araba işi bence çok önemli, çünkü türkiyeden bile alsanız en az 5 sene satamıyorsunuz.
Onun için sizi 5 sene boyunca en az üzecek arabayı almaya bakın ve planı ona göre yapın. (Kaza, doğal felakat vb. dışında)

Mehmetselçuk Ağzına sağlık şiir gibisin

herkes araba uzmanı olmuş burada.işiniz hazır hemen galericiliğe başlayın .
ucuz, pahalı bırakın fiyatı konusunda yorum yapmayı onu alacak olan ve satacak olan konuşsun .şimdi burada yorum yapan uzmanlar araba pahalı diyince pahalı, ucuz deyince ucuzmu oluyor.
alış veriş arz talep meselesidir.istemek ayrı satmak ayrıdır.

Acılar Gerçek Gerçeklerde Acıdır
Mesele araba alıp satmaktan çıktı bi istersen msj kontrol et
Hayatı ve engelliler bizi seviyorum yaşasııınnnnnn :) :) :)))))))))))))))))))))))))))

arkadaslar normal piyasadan al istediğin zaman istediğin kişiye sat nedir sanki bana engelli arkadaslarımız için uygun hakkını veren bi araba satıyor! 16000 ne neler var neler !geçen gördüm biri kırıkkalede 98 passat full! 14000TL istiyor hadi 13000TL ver al mesela! sen bunu 3 yıl sonra satabilirsen engelliye devret ,5 yıl sonra vergilerini ödeyip piyasaya aç tüzel kişiye sat! yoksa 10 yıl yeni yurtdışından getirmiş gibi kullan dur artı masraflarını düşün uğraş dur adam arkandan lanet okusun sende o paranın hayrını gör ooh de ne güzel sattım de kendi kendine gül! yaparsan git bi güzellik yap 10000 TL ye güzel bir engelli arkadasımza ver hayrını görsün duasını al bukadar basit!işte! zaten sende ozamanlar en fazla 5000 euro verdin! kullandığında yanına kar hadi 11000 TL olsun dahada fazla 5 para etmez senin araban abicim ...yazık günah şurdan biri kanıpta senin arabana bukadar para sayarsa ne bilim Allah herkezin gönlüne göre versin! vicdan meselesi! bana sorarsan git vergisini öde piyasaya açdır! yoksa paran bul buluştur piyasa fiyatındanda sat! 1500 kere dedik işte...;):eek:

sağol relax kardesim :cool:

fevzieryilmaz;
"96 model 248.000 km 16.000 tl'ye audi mi 2003 model 74.000 km 17.000 tl'ye focusmu." ben bu kelimelirinden dolayı kıyasladım...durup dururken kıyaslamadım.????

officer;
ben audinin 1.6 sı olmadığı için 1.8 motoru var sıfır modellerde..1.8 motorun engellilere yasak olduğunu biliyorum..model veya fiyet kıyaslamasından çok ben arabanın işçiliine ve kalitesine bakarım. bakmadım ama 2003 focusla 2003 audi a4 dün fiyatları farklıdır..vel hasıl kalite anlaşılmaz yaşanır..focusu bende severim ama 2006-2010 serileri çok tutulmuştur.....

mehmetselcuk;
işte yola devam bu gidişle şair olacaksın???

relaxx;1076904]Mehmetselçuk Ağzına sağlık şiir gibisin[/QUOTE]
evet aynen katılıyorum...

mehmetselcuk;
10.000 bine passat audi satan olursa haberim olsun beyler takas ederim belki....

Yok zorlamayın ya olmayınca olmuyor :)
yabancı dilim yok bilen varsa birde o arkadaşlar denesin....

Üst Alt