Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audi a4 1.6 otomatik aracım engelliden engelliye satılıktır..

muhammet 20 bin tl ya aldığın arabamı yoksa otmatik full donanımlı bir alman arabasımı ve temisse....ben aldım arkadaş 16 yaşında ama herkes 7-8 yaşında görüyor çünkü almanyada otolar çok yıpranmıyor............

bak verdeğim linkteki araba 7 yaşında Peugeot 407,2.0, Klimaautomatik als Limousine in Frohburg türkiyedekilerle karşılaştır yanyana koy örnek verdim....

kenan288;
Audi A4 1.6 als Limousine in Dörverden bak bu araba 81.binde 4500 euro araba 5-6 yaşında gibi duruyor çünkü adamlar bakımını düzenli yaptırıyorrrrr.

bazı arkadaşlar 300 euro demiş hepsi bu fiyat değil Audi A4 2.8 quattro als Limousine in Ruppichteroth

20 bin tl ye otomatik full donanımlı ne alabiliriz sizce marka model belirtirmisin............

kenan bence haklı millet 96 reno torosa 10 bin istiyo. audi ozaman bu fiyatı eder, bizim memleket işte. normal

Kenan Bey Bence 20-23.000 TL Aralıgında OTOMATIK arac cok rahat bulunur ... mesela ww polo ortlama fiyatı 35 bın otv hesaplanırsa yaklsık 23-24 bın eder ... yada fıat lınea o da yaklasık 32-33 bın aralıgında OTV sız 22-23 bıne gelır FIAT TA mesela 20 bın lıraya 24 ay % 0 faız var Ben Neden GIdeyım 96 model 250.000 km de olan kazası belası nedır bılmedıgım bır arabaya 16 bın vereyım !! Mesela ben gecen RENAULT da sordum yenı SEYMBOL fıyatını Kampanya vardı yaklasık OTV den Muaf 19 500 du otomatık de 21 bın donanım masrafı olsun 22-23 bıne SIFIR Aıle Arabası ... Ya da HYUNDAİ ACCENT Era lar OTOMATIK vıtes yaklasık 32-33 bın OTV sız 21-22 bıne gelır BENCE MANTIKLI Dedıgım Seyler ... SKODA FAbia lar Mesela O da Aynı Fİyat Aralıgında Kalıtelı Araba WW motoru var Alınabılır ... ben Sahsen 15 ya da 16 bın lıra vermem 96 model 250.ooo KM yapmıs bı arabaya ENGELLİDEN ENGELLİYE hele cok Pahalı Belkı 10-11 bın olabılır !!!

Furkan lineanın otomatği yok...smbol ın otomatiği yok...manueli 1.2 motoru ucuza alırsın ama bu devirde 1.6 altının altına binilmez motor dediğin güçlü olacak....ha bak eranın eski kasa son model otomatiği fena değil ama 2.eli yok...karar senin...bak birde şunu söyleyeyim...yurtdışından aldığın 250.000 deki araçla türkiyedeki 250.000 lik aracı bir karşılaştır farkı o zaman anlarsın!!!

Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSGComfortline 38.800
ACCENT ERA 1.4 MODE OTM EURO V 34.100 TL
SKODA OCTAVIA Ambition1.4 TSI 122 HP DSG Tipt.50.700 ????????????????????????

[FONT=sans-serif]fiat funto 5k pop 1.4 fıre 77 hp dualogıc s&s[/FONT]32.730 tl

23 filan gelir ama 2.eli?

[FONT=sans-serif]buda puntonun en ful donanımlısı otomatik..5k lounge 1.4 fıre 77 hp dualogıc s&s
35.850 25 bine gelir eğer dayın olursa almanyada 15.000 euroya muhteşem bir arabaya binersin......
[/FONT]

Aradaki fark bu http://suchen.mobile.de/auto-insera...u-sitzh-pdc-tempomat-estenfeld/161298821.html

ya adamın kendi malı istedigi fiyata satar diğerleride kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali yok şu fiyat etmez yok bu fiyat etmez diyenlere eline bi deynek alicaksin yermisin yemezmisin edermi etmezmi :) bilip bilmeden herkez kafadan etmez eder hayret bişey

Kenan sen gazel okuyorsun bu sitede kimse bunu dinlemez hadi bakimmm

Relax katılmamak elde değil. Dostum haklısın.

Bazıları hariçten gazel okuyolar, 95 model araca 15-16 milyar verip sonra da neymiş alman malıymış demek bana mantıklı gelmiyor. Ne kadar bakımlı olursa olsun, metal yorgunluğu denen bir olay var konu hakkında bilen de konuşuyor bilmeyen de konuşuyor. Tabiki alman araçları yerli araçlardan iyi, ama ne olursa olsun kimse k.bakmasın bu paraları hak etmiyor. Bunu yazdığım zaman da yok işte şu paraya şahin doğan brodway vs. var diyolar. Malını satan arkadaşıma hiç bir sözüm yok istediği fiyatı yazmakta özgürdür.

arkadaşlar kenan çok mantıklı bir fiyat vermiş sadece burada engelliden engelliye ibaresi olmamış çünkü 5 yaşını geçtikten sonra fark etmiyor engel yada engelsiz. siz audi ile diğer araçları karşılaştırmadan yada kullanmadan yorum yazıyorsunuz linea yada hundayi falan filan bunlarda tabibiki kötü araç demiyorum alana binene saygı duyarım ama bu almanlar bu işi iyi yapıyor gerçekten gömlek farkı var sıfır benzinli otomaik polo 38.800 bu araç engelliye 28.450 hem segmen farkı var hem marka diğerleri ile karşılaştırmıyorum bile, otomatikte saysanız bizim bu coğrafyada abd vs. katmıyorum mercedes audi bmw valswogen honda başka varmı , muhakkak var ama kıyas yapamazsınız adam 16 000 yazmış sizde 14 verebilirim dersiniz buna okey ama kıyas yaparken fiat ile vs. kıyaslamanız ki lena nın otomatiği yok fulance nin yok biraz bilmek lazım ben herzaman diyorum orta sınıf için otomaik arabada iki marka vardır vw ve honda başka tanımam gidin sanayiye bu işi bilen ustalara servislere sorun yada farklı araçları kullananlara sorun araştırın derim saygılar.......

AHMET DEMIR Sana Katılıyorum Ama Benımde Asıl Demek Istedıgım Engellıden Engellıye 16 hadi 15 000 TL Olsun Bence PAHALI ... 96 Model 16-17 Yasında 250 000 KM Yapmıs Bir Arac Icın FAZLA ... Tabi ki ALMAN Otomobili Kalite Ama 16 Yılın MOTOR KAPORTA Yorgunlugu Var ... Artık Sıfır Arabalarda Imkanlar var FIAT da FORD da ve Bı Kac Fırma da % 0 FAİZ .... Artık Eskısı Gibi Kotu Araba da yok TEKNOLOJI Cok Gelıstı BEnce OTOMOBIL Sekterunde ..

audi benim için arabaların kralı hayallerimin arabası hiçbir modeli hiçbir benzeri ile kıyaslanamaz kalitesi tartışılmaz ama bazı gerçeklerde göz ardı edinilemez metalin molokül yapısını kaybetmeden dayanabileceği maksimum süre 10 yıldır hangi metal ürün olursa olsun 10 yıl sonra metal yorgunluğu nedeniyle yıpranır hele birde motor şanzuman gibi milimetrik hataları kabul etmeyen işlemler yapan mekanizmaların sorun çıkarmamasını beklemek saflık olur tabi alman araçların üstün kalitesinin bedeli yan parçalarının yüksek fiyatı işte 10 yaş üzeri araçlardaki ana sorunda bu çalıştığı sürece audi harika ama arıza yapınca cüzdanına oku fatiha

FURKAN_81;
Şükür söylediklerimi anlayan bir arkadaşım çıktı, Aklın yolu bir ama anlayabilene...
96 MODEL Araç için bu parayı bağlamak risktir, çıkartacağı arızalar vs. o beğenmediğiniz B sınıfı polo'dan vs. çok daha fazla olacaktır. Garanti yok km yüksek tabiki almanlar bunu yapıyor ancak 96 ile 2012 arasında dehşet bir fark var. Audi dediğin zaman 2007 ve sonrası her zaman için iyidir, arkadaşların dediklerine bir şekilde katılabilirdim araç 5/6 yaşlarında olur km'si 50 bin düzeyinde olur o zaman tamam alınacak her sıfır araçtan iyidir.

Aynen Burak Kardes Bencede Alacagın AUDI yada WV 2005-2007 aralıgı Olabılır Normal Bir KM de Degerlendırılır Ama 96 Model 16-17 Yas demek Nerdeyse BENIMLE Yasıt ;);) Artı Ben Bile 22 Yılda Bu Kadar Yıprandıysam O Araba 250 000 Km Yaparak Ne Kadar Yıpranmıstır ALLAH Bilir ... :D:DArtık Araclar Cok Teknolojık Hemen Hepsınde HAVA YASTIGI ABS ASR vs GUVENLIK Ekımpanları Mevcut ... SIFIR ARACLARDA 100 bın 150 bın KM FIRMA Garantısı Var Ya da 3 veya 5 yıl Garantı Var .. SIFIR Motor El Degmemıs Buyuk Bı Aksılık Olmadıgı Surece Hemen BIr Arıza Yapmaz ... AUDİ satan ABİ me LAFIM YOK SAYGIM da SONSUZ Yanlıs ANLASILMA Olmasın AMA HERSEYIN De Bİr EDERİ ve MANTIGI Var ANLAYABİLENE (burock) :D:D

relaxx;
neyi dinlemez? gazel okumuyorum....gerçekten bu siteye üye olduğuma çok seviniyorum...ne yorumlar harika......

Bakın benim sitede astra 1998 ilanım vardı kimse olumlu yada olumsuz bir şey yazmadı neden çünkü herşeyini açık ve net yazdım bir incelersen kenan ilan nasıl verilir görürsün
Dürüstlükten zarar Gelmez Kimseye

relaxx;
ne alaka biz ilan verirken kapalı mı yazdık...ilan nasıl verilir bende bilirim..sadece sen ilan vermiyosun....dürüstlükten tabiki kimseye zarar gelmez...ama ilan veren insanları pişman ediyorlar yapılan yorumlarla..gerçekten..adam 16 bin değerinde malı var kalkmışlar malını değersizleştirme çabaları( sözüm meclise),, 10-11 eder gibi..her malın bir değeri vardır???

Syn KENAN :

Zaten Benim de relaxx ında Demeye Calıstıgı Suydu ; Biz Kımsenın Malını Değersizleştirmedik Senin de Dedigin Gibi Her Malın Bir Değeri Vardır BİZ Bunu Sölemeye Çalıştık .. O Mal da 96 MODEL 250 000 Km bir AUDİ ve ORT. Değerini de Söledik ..(ÖZELLİKLE DE ENGELLİDEN ENGELLİYE PAHALI DİYE) Onu Satan ABİMİZE Lafımız Yok SAYGIMIZDA SONSUZ .. Ama Sen Olayı Biraz Duygusala Bağladın ... Yok Adam 16 bın ister size ne,gidin 10 bın lıraya toros alın falan !!!!
YANLIS ......

relaxx;

kardeş bmw veya mercedes getirirsen yurtdışından ok.ama diğer markaların tr den sıfır alınmasını tavsiye ederim
Kenan kardes yahu mersedes Bmw audi olmasın şartmı???mantıklı ol biraz ya! bak 17 yaşında audiye bineceğime 2010 fıstık gibi fiestaya , aveo ya! puntoya, kalos fiat! vs vs vs... ve 15000 TL ye! bak düşün!
yaa tamam arkadasımız audinin sahibi kaç yıl binmiş kaça almış vs vs ! bi yazsın ya canını yediğim ! yahu satabiliyosada satsın amenna ama saww relax vs arkadaslarımıznda dediği gibi normal vatandasa satsın yani bi engelli arkadasımızın kanına girmesin! yanlış anlasılmasın ! bakın size güzel bi teklıf !!! benim vizemi alın biletimi alın! gidelim birlikte size bakalım arastıralım! fıstık gibi bir araç alıup gelelim birlikte sizle almanyaya hollandaya belçıka gerekirse fransaya da gideriz almanyaya gıttımı zaten diğer ülkeler cok uygun cazip fiyatlara gidebilirsin! avrupaya gidince şöle 1 haftanı ayır biiir sürü turk galericiler internet gazete vs vs gidip beraber alıp gelelim! böle bi yardım ederim size!!!bak bakalım ozaman nasıl bir araç getirlirmiş herkez görsün!!! haaa buarada şunuda söilyim çok hafif hasarlı biton araçlar var yani uygunda!!! ya mantığı çalıştırın içinizede sinsin fıstık gibi araça binin yaaa bukadar basit ya şurda gönülden kalpten yardım ve yol gösterme peşindeyiz arkadaslar!!!kimse yanlış anlamasın...!!!Allah tüm engelli arkadaslarımızın gönlüne göre versin!!

RElax saygılar kardes!!!.;)

normal bi vatandaşa kaça satsın sence ? 17.bine diyelim hadi..en az 6-7 bin vergisi çıkar eline 9-10 bin lira zor geçer..şimdi bu adam özürlüye 14 bine mi verse zarar etmez yoksa normal bi vatandaşamı.....? ben olsam özürlüye satarım araba temisse?..neden çünkü bu arabaları 3-4 sene önce 5000-6500 avroya ticaret yapanlar satıyodu?kimse malından zarar etmez beyler...ben aldığım fiyatın altında asla söylemem...

BMW 316i als Sportwagen/Coupé in Wuppertal çünkü örnek bu linkteki arabaya en az 2500 euro da kar koyuyorlardı......bu işten engelli arkadaşların üstünden iyi para kazandılar.............

Syn Mehmet Selçuk güzel temennilerin için yürekten teşekkür ederim.
Kenan 288 Aynı dili konuşuyor aynı yolu gösteriyoruz yola engel koyup alıyorsun şu yazıdıklarını kendin bi oku artık gülüyorum yazdıklarına.
iyice saçma sapan bi hal aldı bu kadar çocukça şeyler olurmu ya Adam engelsiz birene satarsa eline Kendin diyon 9-10 bin geçer bizde bundan bahsediyoruz. kenan kafası zum gezen bi adam senin yazdıklarını yazmaz.

relaxx;

yazdıklarına dikkat et.benim yorumlarıma laf yetiştirmek gibi bir işin mi var senin?adam inşallah engelli birine satar..parası olan engelli, audi hastası olan biri o arabaya 13-te verir 15 te .....senin cevaplarına yorumu üyeler yapsın....ben hiç bişey demiyorum...çok takıntılı olma...işine bak ben yorum yapmıycam artık..

kenan288 Gerçekçi ol yorum yapmayım. işin özü bu kaldıramıyorsan eleştiriyi heleki yorum yapma izleyici ol ben hiçbir yalnışa göz göre göre kayıtsız kalamam sana laf yetiştirmiyorum bir engellinin canı yanmasın diye çaba sarfediyorum veya sen nasıl anlarsan

Adam malına istediği fiyatı biçer .İsteyen alır isteyen almaz fiyatı çok bulan az bulduğu aracı alsın.25 bine sıfır araç alırım diyenler aradaki farkın bir Audi daha ettiğinin farkında değil sanırım.Bana sorarsanız en kötü edeceği fiyat 14 bin dir.Her malın bir alıcısı vardır.Herkez alacağı mala yönelsin almayacağı malıda kötülemesin.Başkasının tekerine takoz olmayın.

Syn Salih1131 kendi adıma cevap verme gereği hissettim müsadenle 1 audiyi hiçbir oto ile karşılaştırmadım kalitesi belli 2 satıcıyı tanımam ve arabasını kötülemedim 3 alıcının istediği rakamla bir problemim yok ve son olarak ben şahsım adına yurt dışı girişli araçlar bilinenin aksine yada bilinip gizlenen olaylar olarak özetleyelim 2 kişi tanıyorum yurt dışı girişli araç aldılar ve uğraşmadıkları yaşamadıkları sıkıntı kalmadı benim kisi söz konusu prosedürü olumlu ve olumsuz taraflarını alıcılarla paylaşmak. Ve yine altını çiziyorum eksik bilgi sonuca ulaştırmaz kimsenin alınıp gücenmesine gerek yok. Ben İşin türkçesini konuşuyorum bu birilerini rahatsız ediyorsa varsın etsin.

relaxx arkadaşın söylediğine katılıyorum.
diger arkadaslar duygusal yaklaşıyor.

Relax kardeşim Sen tanıdığın yurt dışından araba getirenlerin sıkıntılarından bahsettin sen tanıdıklarından bahsediyorsun ama ben yurt dışından arab getiren birisyimim Hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 günde işimi bitirdim.Yalnız ben aracı akraba aracılığı ile getirdim.Getirdiğiniz şekil önemli tabiki eğer akrabanız yoksa bu işe hiç girmeyin derim.Ayrıca 7 8 bin eroya alınabilecek 2010 model araçlar var.Km fazla olsa bile yıpranma fazla olacağını sanmıyorum adamaların araçları bakımlı.

Üst Alt