Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audi a4 1.6 otomatik aracım engelliden engelliye satılıktır..

musaydin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
AUDİ A4 1.6 1996 model

OTOMATİK ARACIM ENGELLİDEN ENGELLİYE SATILIKTIR..

Aracın özellikleri:
sis farı
elk. aynalar
elk. saundrof
geri vites sesli görüntülü sensör.
abs fren
hava yastıkları 2 adet
elektrikli ön camlar arkalar manuel
markalı uzaktan kumanda
4 vakumlu lastik yeni sayılır.
Tartarini sıralı lpg sistemi mevcuttur.
Araç 248.000 km. dedir.
Tertibat olarak sol sinyal kolu sağ tarafa uzatılmıştır. Sol kol engelliler için TERTİBAT uygundur..

FİYAT:16.000 TL

5333539887

araç trafiğe çıkış tarihi modeli yokmu

satılmadıysa ulaşalım birbirimize 0530 243 64 25

engelliden engelliye Pahalı!!! 16000 TL ye yurtdışından 2010 araç getirilir ötv den faydalanırsan 3-5 lira fazla verip 0 araç alınır!!! bu araca en fazla 10000 TL talep edinir!!! gayet açık ve net!!!

fevzieryilmaz;

cevap süper ya gece gece çokgüldüm Allahta seni güldürsün :)

96 modelse neden engelliye satıyorsun?
Koy sahibindene piyasası oysa zaten normal vatandaş alır.
Engelli için gerçektende 96 model araca 16 bin rakamı çok uçuk.

Fevzi güldürdün yaaa gercekten birde doğru düşündüğün gibi bi yorum yapsaydın nasıl olurdu?!yaşasın 10uncu Köy!!;)

bende aynen Saw a katıloıyorum bunu demek istemiştim aslında!:cool:

Ben HAKLIYIM kaybolun...isterseniz kazık yiyin! hahaha;):D bu forumda hernedense arkadaslara bazen yol göstermeye çalışmak gönülden yardım etmek yadırganılıyor küfür gibi geliyor sanırımm...haha;)

temizse 15.000 eder kusura bakmayın 10.000 bine anca doğan alırsınız

Biri birşey satmaya görsün pişman ediyoruz elbirliğiyle..:) Arkadaşın malının ortağımıyız ? istediği fiyatı söyler...

sen sattınmı kenan Bmw ni? ;) sende uçuk fiyat istemiştin ondan işine gelmiyodur ! haha;):D kaç sene bindin kaça aldın kaça satıyosun uyanık?!!!;):D

mehmetselcuk;
forumdaki senin gibi yorum yapanların yüzüne vazgeçtim satmaktan...millet 16.000 bin isterken ben 13.750 istedim bu fiyat yüksekse sen git almanyada bu arabanın temizine 3500 euroya bin ve orda yaşa...türkiyede fiyatlar bu 7000 bine 8000 bine brodvay var yada ona bin.....ben uyanık değilim asıl uyanık sensin yorum yaparken biraz dikkatli olalım kırıcı değil...

erhan--;
erhan haklısın 2000 -30000 euroya temiz bulursun ama 3 yaşın altı yasaklandı haberin varmı?yasaklanınca bizim yurtdışından getirdiğimiz araçlar değerlendi.????

mac72;
haklısın ercihan her malın bir değeri var ederi var

kenan288;
Heyecanlanma arkadaşım!
Biz sana aracını satma demiyoruz. N-e-d-e-n? Engelli kardeşine satıyorsun demek istiyoruz!.
16000 tl ye yurttışında gene 3 yaşlı tertemiz araç getirirsin!
17 yaşındaki arac engelliye satmak hiç etik olmuyor! Heleki o fiyata!
Bırak yurtdışını 3-5 sene garantili araç alırsın sıfır Türkiye den.

E bu şartlarda bizim görevimiz. Bilinçsiz arkadaşlarımıza yol göstermek!
Senin malının satılmasını senden çok ben isterim, sevinirim. Ama engelliye değil!

saww;

güzel kardeşim 16.000 tl ye 6800 euro ediyor bana bu fiyata yurtdışından 2010-2011-2012 model temiz araba getirecek varsa mesaj atsın.modeli de belirtin.bak temiz ve full isterim.engelilerin kaç tanesi şuan sıfır araba alacak pozisyonda veya 10.000 euro verip yurtdışından getirtebilir ...kolaymı...herkesin parası yok...durumu yok..türkiyeden en ucuz alabileceğin otomatik arabanın fiyatını yaz foruma lütfen ...ne kadar...?

Adam akıllı bir araba 30.000 tl ortalama indirimi ile beraber....en ucuz fiat 25000 alırsın....

mehmetselcuk;
bunu göz önünde bulundurun!!! Engelliden engelliye gerçekten uçuk bi fiyat!!! ötv-kdv siz araç fiyatlarını araştırdınızmı???biliyomusunuz???veya 16000 TL ye yurtdışından 3 yaşında ne araçlar getirilir baktınızmı???benden bukadar!!!gerçi yurtdışına çıkma imkanınız varsa veya size ordan yardımcı olcak bi akrabanız vs süper olur!

Kenan ben yurtdışında yaşadım ve ne arabalara bindim kardesim !!!neyse !satmataktan vazmıgectin ciddimi? neden?:)

mehmet kardeşim...bak yurtdışında hangi ülkede hangi marka biliyoruz fiyatlarını...senden ricam 6800 eoruya getirtebileceğimiz bir araba varmı...2010-2011-2012 full donanımlı otomatik....akraban olursa biraz uygun olur.ama bu işi yapanlar çok kar koyuyor fiyatlarda ondan biraz yüksek."karsız eli keserler" demişler...

O dediğin fiyata türkiyeden zaten rahat alınabilir o araç.

bu 3 yıl şartı çıkmadan önce keşke bütün yatırımımı o arrabalara yapsaymışımmm be))1996 modeller 16 bin tl olmuş ..düşünsenise 2000 euronuz 16 000tl:))

--erhan--;

kim bilirdi böyle olacağını :)

Bu engeliden engelliye satış olayında bilgim yok beni biraz bilgilendirir misiniz?

mesela engelli araçları kime satılır?
yada engelli araçları engelsiz birine nasıl satılır?
engelli araçları sıfır alındıktan sonra kaç yılda satılabilr?

teşekkürler ii satışlar şimdiden

--erhan--;
ya kardeş 5000 eruya ladığın arabayı kaça satardın ...3000 bine satardın??yapma 1996 model doğan 10 liaraya gidiyor yapmayın türkiye pisasında 2.eller yüksek şuan... audinin 1996 1.8 ve 2.0 motorları 18 ve 20 civarında ......

türkiyede fiyatlarıyla ve donanımlarıyla kıyaslayıp fiyatını belirt.o zaman eyvallah....

Kimse masal anlatmasın yurt dışı araçlarının durumu belli birsürü presedür ve devir masraflarını saymıyorum 10 yıl binme kuralı var bir engelli bulursanız durum değişir tabi bulabilirseniz kimse uyanığım diye geçinmesin Syn Mehmet selçuk yorumlarınıza aynen katılıyorum dobra yazmışsınız bu nedenlede teşekkürü bir borç bilirim TEŞEKKÜRLER

relaxx;

kardeş bmw veya mercedes getirirsen yurtdışından ok.ama diğer markaların tr den sıfır alınmasını tavsiye ederim

YILDO;
yılmaz bey normal fiyatları 2000 modelleri 20 ila 23 arası tr de normal bu arkadaş 14-15 verse çokmu??

yani engelliden olunca aşırı derecede aşağı fiyat mı vermesi lazım ...her arabanın bir değeri vardır.......

[saww;
evet aynen keşke sende alsaydın bu yorumu yaparmıydın

Engelli olunca aşağı vermesi değil, o verdiği fiyata zaten engelli olmayan biri bile alabiliyor.
Eğer maddi durumunuz çok kötü değilse 15 -20 yaşında araba almanın bi mantıgı yok kanımca.
20 bin TL ye sıfır arabalar çok rahat alınabilir.

Üst Alt