Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

“Ölüm ne güzeldir! Mahlukunu Halık’ına kavuşturan en güzel bir vasıtadır.”
“Ben Rabb’ime misafireten gideceğim

Tasavvuf İslâmî ilimlerin özü ve kaynağıdır. Esrar odasının ilâhî sırlarına mazhar olabilmek ve hakikatı anlamak için kurulmuş ilâhî bir ilim-irfan mektebidir. Bu tahsil sayesinde bütün ilimlerin özüne inilir. Allah-u Teâlâ zâhiri ilimlerin öğrenilmesi için yeryüzünden âlimleri eksik etmediği gibi bâtınî ilimleri öğretmek için tarikat ehlini de eksik etmemiştir. Her zaman için Mürşid-i kâmil bulundurmaktan âciz değildir.
Âyet-i kerime'sinde şöyle buyurmaktadır:"Yarattıklarımızdan öyle bir topluluk da vardır ki, onlar Hakk'a iletirler ve Hakk ile hüküm verirler." (A'raf: 181)
Bu tertemiz vazife mânevî bir miras olarak nebîlerden âlimlere intikal etmiştir. Buradaki âlimlerden murad, kibâr-ı evliyâullahtır.Her zamanda olduğu gibi bugün de tasavvuf aynen mevcuttur. Bilhassa Tarikât-ı Nakşibendiye'de kıyamete kadar Pîr eksik olmayacaktır. O has oda; odadan odaya, halkadan halkaya geçmiş ve hiç bozulmamıştır.Bu kalpleri diri hakikat ehilleri Resulullah Aleyhisselâm'ın yolundan; Ashâb-ı Kiram'ın, selef-i sâlihin'in yolundan yürümüşler, sırat-ı müstakim'den bir an bile ayrılmamışlardır.Bugüne kadar bu âlî himmetleriyle Hakk yolunun saliklerini bidatçıların, ehl-i dalâletin iğva ve saptırmalarından korumuşlardır.

Çok görmeyin ne olur
Bırakın seviyorum
Dünyalar sizin olsun
Ben onu seviyorum
Razıyım ağlatsa da
Naz edip yalvartsa da
Dertten derde atsada
Ben onu seviyorum
Bu ilk tattığım aşktı
Bütün ömrüm boyunca
Belki oda seviyor
Beni kendi huyunca

404161_468029456549511_398444134_n.jpg

‎''Paylaşacak dostlarınız yoksa,
İyi şeylere sahip olmanın bir anlamı da yoktur..''

Seneca

Üzülüyorsun, takma, diyorlar.
Kızıyorsun, değmez, diyorlar.
Boş veriyorsun, gamsız, diyorlar.
Susuyorsun, iki çift laf et, diyorlar.

Konuşuyorsun, muhatap olma, diyorlar.
Çekip gidiyorsun, mücadele et, diyorlar.
Alttan alıyorsun, tepene çıkardın, diyorlar.
Bağırıyorsun, sakin ol, diyorlar.

Aklı başında davranıyorsun, bu kadar uslu olunmaz, diyorlar.
Dikine gidiyorsun, yaşına başına yakışmaz, diyorlar.

Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı...

Ee normal tabi, dirimizi beğenmediler ki, ölümüzü beğensinler.

Müşfik Kenter

:):):):):)

"Bir erkeğin en lezzetli yeri 'başının eti sanırım.' Bu kadar kadın yanılıyor olamaz zira. "

Küçük İskender

Bazen gezegenimiz acaba evrenin tımarhanesi mi diye düşünmeden edemiyorum.
Goethe

:)

''Çocuğuna küçük şeylerden zevk almasını öğreten,
Ona büyük bir servet bırakmış olur.''

Etienne Gilson

388006_10151059408274284_1523257185_n.jpg

"Ne olurdu yani bir sene de insanlık moda olsa."

Üst Alt