Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

b5yud.jpg

"Asla pişman olmayın. Eğer sonucu iyiyse mükemmel, eğer sonucu kötüyse bu bir tecrübedir."

Victoria Holt

Bir Yürek Ancak Bir YürekLe Takas EdiLir...

Yüreğini aLmadığım Kimseye Vermem Yüreğimi...!

Şems-i Tebrizi

"Bana sorarsanız eğer, bu hayata ne yapmaya geldin diye, size şunu söyleyeceğim: Ben bu hayata, sonuna kadar yüksek sesle yaşamak için geldim."

Emile ZOLA

Eğer sevgi bir çiçekse Saygı onu koruyan saksıdır. Çiçek solmaya başlamışsa Dikkat edin Saksı mutlaka çatlamıştır...

Erich Fromm

Oscar Wilde:
"Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar da erkeklerin son aşkı olmak ister."

Dilin Aşkı Yorumlaması Güzeldir Ama Dile Gelmeyen Aşk Daha Güzeldir.

Hz. Mevlana

Hayatta en büyük eğlence, başkalarının "Yapamazsın" dediğini yapmaktır.

Walter Bagehot

"İnsan her yaşta çocuk gibidir. Başı daima Sevgiden bir yastık arar. "

La Rochefoucauld

Hayat Kısa,
Kuralları Yık,
Kolay Affet,
Yavaşça Öp,
Kalpten Sev,
Kahkahalara Boğul,
Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç Bir Şeye Sırtını Dönme...

Hz. Mevlana

"Ya sırtımıza alıp tasıyoruz,
Ya ayağımızın altına alip çiğniyoruz,
Ögrenemedik bi türlü yan yana yürümeyi."

Ömer Hayyam

Kişisel bir tavır olarak alma.. Hayatın sahte olduğunu öğrendikten sonra, Sadece seni değil kimseyi umursamıyorum. hepsi bu!.

Gabriel Garcia Marquez

İlk önce oyunun kurallarını öğrenmelisin,
sonrada herkesten iyi oynamayı.

Einstein

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen, küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: “Acımadı ki !” – Sunay Akın

[h=5]Aşk, Kulübeyi, altından bir saraya benzetir. ( Holty):):)[/h]

Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir....

Madama de Stael

Bazen kırdım, çoğu kez kırıldım; “ama ben hiç kimseyi kaybetmedim, sadece zamanı geldiğinde vazgeçmesini bildim”……. Can Yücel

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

Bertolt Brecht

En insani davranış bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir...

NIETZSCHE

"Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, "Kendini bulmaktır"

- Fyodor Dostoyevski

Erkek dişi sorulmaz, muhabbetin dilinde,
Hak’kın yarattığı her şey yerli yerinde.
Bizim nazarımızda, kadın erkek farkı yok,
Noksanlıkla eksiklik, senin görüşlerinde.

Hacı Bektaşi Veli

bülbüle sormuşlar;
-Neden güle gönül verdin ?Seni nekadar
sevse bile, yaralar seni dikeniyle.
Bülbülde cevap vermiş:
-Ben güle gönül
vermişim,gülün dikenlerinden banane ve
o dikenler tam kalbime
saplanacaksa bile
bundan SANANE..!

Küçükken annem, yerde ekmek görünce: yükseğe koy kuşlar yer derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk, acaba kuşlar mı yedi ?

Can Yücel

İnsanın hayatta yaptığı 3 önemli şey vardır; doğmak yaşamak ve ölmek. Doğumundan habersizdir, ölmeyi ızdırap haline getirir, yaşamayı ise unutur.

Ne güzel gülüyorsun;
Oysa çok gülenlerin yüreğinde keskin bir acı saklıdır.

Maksim Gorki

Bırakın 'senin için ölürüm' laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz

Can Yücel

Şems gibi bakmayan gözü neyleyeyim .
Yâre'nin yüreğine merhem olmayan sözü neyleyeyim .
Kır kalemimi ey felek !
Şems yoksa ?
Ne diye devran edersin âlemde..
Zerrede âlemi , âlemde âşk-ı yaşamayan Âdem’i neyleyim...

Hz.Mevlana

Dünyanın en güzel ritmi, Onun : senin için çarpan kalbidir.

Bob Marley

[FONT=fixedsys]Belki de bu dünya, başka bir gezegenin cehennemidir.
Aldous Huxley[/FONT]

O’nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da; hatta bir tanesi de. Daha önce aşık oldu, tekrar olabilir. Ama şu an seni seviyorsa daha ne olabilir ki? Tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil ve ikiniz birlikte asla mükemmel olamayabilirsiniz. Ama şayet o seni güldürebiliyorsa, iki kez düşündürebiliyorsa -kabul edersin ki; insanlar hata yaparlar- onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin herşeyi ver. Seni günün her anında düşünmüyor olabilir ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir, kalbini. Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma ve verebileceğinden fazlasını bekleme. Seni mutlu ettiğinde gülümse, kızdırdığında fark etmesini sağla ve yokken özlediğini bil..

bob marley

Üst Alt