Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akvaryum severler

bende 5 sene fanusta balık yetiştirmiştim..en sonunda hastalanıp öldü...

Bravo hem de fanusta 5 sene yaşamış,bu bir mucize:)Hangi balık??
ismini unuttum ama bu cinstendi...:)
20090408_203201_image003.jpg

525 litrelik bi akvaryuma sahibim içinde lepistes ve moli var elma salyangozu lda16 tül kuyruk vatozlar midyeler bitkiler vs güzel görüntü kendimi bildim bileli evimde akvaryum var ama hayalim discustu onuda geçen sene başardım ama sattım şimdi yeniden discus alacağım ama evi tşaıyacağım için beklemedeyim...

sayın arslan günde 2 kez su değişimi fazladır fanus büyüklüğünüze göre 2yada 3 günde bir su değişimi yapabilirsiniz... ayrıca fanusun içindeki suyun ısısıysa yeni ekleyeceğiniz suyun ısı dereceleri birbirine yakın olursa iyi olur beyaz benek veya mantar gibi hastalıklardan arındırmış olursunuz... ani ısı değişimlerinde hasta olurlar ve balğınıza fanus dışında bişey temin ederseniz onu daha çok memnun edersiniz ufak bi akvaryumda olsa yeter 4 köşe olsun çünkü fanus yuvarlak olduğu için göz bozuyor tabiki balığında gözünü bozmasına sebep labiliyor... kumu kuvars olmalı salınım yapmaması açısındna vs vs bi çok inceliği var aldığınız yerin fazla yaşamaz demesinin sebebini anlamadım bunları sölemek yerine nasıl sağlıklı yaşatabilirsiniz anlatsaydı keşke... oysaki japon balıkları sizinle yaşlanabilecek kadar uzun ömürlüdürler layığıyla bakıldığında... bu bilinçsi kar amaçlı satıcılar yüzünden her yıl binlerce balık işkence gibi bilinçsiz bakım yüzünden kötü şartlarda ölüyor... saygılar..

balık çok güzel hobi ben 525 litrelik tanında bakıyorum ama aceleci ve bilinçsiz olmamak lazım araştırmalısınız bir çok akvaryum sitesi var ve kesinlikle dükkanlardna balık almayın siteler var hobicilerden alın yerli üretim onlar daha dayanıklı oluyor ithaller zaten yoldan geliyor yorgun ilaçlı vs siz ilaçsız suya koyuyorsunuz pat ölüyorlar üstelik o ilaçları kimsede satmıyor piyasadakiler basit ilaçlar işe yaramıyor ondna yerli alın ve balığın kaç litre akvaryum hacmi isteidğine dikkat edin en önemlisi alacağınız türü önce araştırın saygılar...

Bitkili lepistes ağırlıklı akvaryumumu sizlerle paylaşmak istedim.Yaklaşık 35 yıllık hobim.Evimde tatlısu ve tuzlusu akvaryumlarım var.Kendime ait birde genel akvaryum sitem bulunmakta.Akvaryum konusunda sıkıntılarınız olursa yanıtlamaktan memnun olurum.Umarım beğenirsiniz.Saygılar.
001.JPG

002.JPG

003.JPG

004.JPG

005.JPG

006.JPG

007.JPG

008.JPG

009.JPG

010.JPG

011.JPG

012.JPG

013.JPG

014.JPG

015.JPG

016.JPG

017.JPG

018.JPG

019.JPG

020.JPG

021.JPG

022.JPG

023.JPG

024.JPG

025.JPG

Bu erkek yunusu yavru iken büyüttüm yaklaşık iki yaşında, videodaki beyaz balıklar yok şimdi, papagan, yunus var beyazlar rahat bırakmıyordu yunusları.Akvaryum 220 litre.Bakım olarak 10 günde bir 40 litre kadar akvaryumdan dip cekimi yapıyorum ve dinlenmiş su ilave ediyorum.Çok perofosenel değilim ama balıkları öldürmemeyi öğrendim.

Bu büyük bir başarı.Sitemize üye olanlardan bir çoğu balıklarının ölümlerinde şikayet eden konular açıyorlar inanın.Siz bu devreyi geçmişsiniz tebrikler.

Üst Alt