Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam peki mat1,mat,2 fizik1,fizik2,kmya,2 bu drslerı vermelıyım bu drslerı lise 1 de başaramımaıstım ve ortak gözuko bunları başarmalımıyım yoksa sözelden yanı kendı yolumdan yola dwammı edeıyım

Ortak dersse onlar vermelisin tabiyki,sözel de olsan başka alan da olsan ortak dersler çıkar karşına,onlar sayısal dersler benim alanım sözel diyemezsin,çünkü onllar ortak dersler yani her alanda ortak ve zorunlu,onları vermeden mezun olmazsın,önümüzdeki dönemlerde onları da seç,başka soru sormayın arkadaşlar bu gecelik bu kadar yeter çıkıyorum
iyi geceler... :)

hocam çok tşşşkur ederim sız MELEKLERİN YERYÜZÜNDEKİ SURRETİSİNİZ:D

jon amacım senı yermek felan degıl yanı oyle bı anlam cıksın ıstemem...hanı sen oyle deyınce bende 30 da 30 yapanlar var aynı sekılde bı arkadasım daha var o benden daha basarılı ılk basladıgı donem harıc hepsı 30 30....:Ddıcem su kı azmetmeye onemsemeye ve ya gelecegını dusunmene baglı...allah herkesın yardımcısı olsun gercekten caba sarfedenlerın emegını bosa cıkarmasın ınsallah...

saol derya yha acaiiiip morel verıosun waryha ipek abla 1 sen 2:d

tamam hocam onu anladımda benim sormak istediğim seneye össye girermiyim girebilirmiyim bu yeni çıkan kolaylık hakkında biligi istiyorum sizden dönemim 5 alan kredim 36 toplam kredim 112 yeni çıkan yasa hakkında seneye kaç sınav olucak ilk sınav ne zamn felan bunları öğrenmke istiyorum hocam birde ben yeni öğrenci oldugum için açık lisede çoğu şeyi bilmiorum şimdiden teşekkürler

daha iyi olur demi ek sınava girmem ipek hanım öss de :D
artık müjdeli haberi bekliyoruz gözümüz sizde :D
ek sınavda yine 40 kredilik ders seçebiliyoruz demi ipek hanım??
:)

normal eğitim yapan liseler 12 haziranda kapanıyor açık liseler hep açıkmı kalacak açık kalacaksa bu müsrüflük değilmi

Merhabalar..Ben 2000-20001 yılı düz lise sosyal bilimler son sınıftan beklemeli öğrenciyim askerliğim geldiği için tasdiknamemi aldım ve derslerimi veremedim.Tastiknamemde sorumlu olduğu dersler.Türkiye Coğrafyası,Fiziki Ülkeler Coğrafyası ve Din Kültürü yazıyor.açıköğretim lisesine kayıt yaptırmak istiyorum.kayıt yaptırırsam diplomamı ne zaman ve nasıl alırım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim.

merve, benım durumda sana yakın seneye 3 sınav olucakmıs çağrı hattından öğrendım ilk sınavın nzmn yapılacağı bellı değilmiş bide 17+ olanlar 3 sınav alabılıomus sn gayret edersen seneye ocak ayındaki sınavdan sonra hem mezun olursun hemde öss ye başvurabılırsın:D

Yalnız,
Açık Lisede yani genel lisede eğitime devam olayı yok,elbetteki hep açık kalacak,adı üstünde açık lise:D

Berk,
Şimdiden kesin bişey diyemem ki,bu senin başarına ve sınavlara düzenli girmene de bağlı,ama tahminen 1 yıl sonra mezun olursun...

(ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı vuruyor perde perde sevdanın hayali vuruyor arada bir içime) ipek hocam size 1 şey sorcam ben 16-17 mayıs ta ilk sınavıma girdim 2.sınav zamanı dersleri seçmeden öncede kayıt ücreti yatırılıyor mu ?

çok iyi 30 kredi alıcam.......... drsanede kontrol ettirdım emın olamadıklarımı:D

(ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı vuruyor perde perde sevdanın hayali vuruyor arada bir içime) benim daha ilk sınavlardı 40 kredilik ders seçtim 36 banko gibi bi mat-1 şüpheli oda 45 gelirse 40 ta 40 kredi yapcaz sorular çok kolaydı mat-1 hariç sanırım benim daha ilk sınavlar oldugu için üle geldi sanırım

(ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı vuruyor perde perde sevdanın hayali vuruyor arada bir içime)COĞRAFYA 3,MATEMATİK - 1
TURİZM - 1
TURİZM - 2 DİL VE ANLATIM 2 DİL VE ANLATIM 5 TÜRK EDEBİYATI 1 TÜRK EDEBİYATI 3 TÜRK EDEBİYATI 4 FİZİK - 1 KİMYA - 1 İŞLETME - 1 bunlar girdiğim dersler

iyi iş başarmısınsın bende dil ve anlatım 5 den girdim sınava bu dönem 90 beklıorum:D

(ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkarı vuruyor perde perde sevdanın hayali vuruyor arada bir içime) hepsi kolaydı ama dıtttt mat-1 yakar gibi bende dil ve anlatım 5-6 vardı 6 ya bile çalıştıydım artık bidahakine seçerim zatn diğer sınavda alan dersleri fazla yazacağım

yha fizik-1 nasıldı? benım sorumlu dersım seneye vermek zorundaıyım bu dersi mezun olmak için

yok ben 90 kredi almadım dil ve anlatımdan not olarak 90 beklıorum:D

fizik-1 çok basit geldi bana ama bilmem sen ne yaparsın 1-2 soru vardı zor diyebileceğim geri kalanı kolaydı

hadi yha .... bide seneye 3 dönem olacak yha bunla ilgili bişi biliomusun..... olacakmı kesın yha.........

walla bende 3yıllık sitem di 4 yıllık oldu yöentmeliğe girdi 4 yıllık mevzusu 3 sınav a çıktı diye biliyorum + ek sınavda olucak ama genede istersen bi halk eğitim merkezii ara

ankarayı aradım çağrı merkezını. "ewt yasa çıktı dediler seneyeden itbaren 2 yerine 3 dönem olucak ama sınavların nzmn yapılacağı belli deil muhtemelen ilk sınav eylül ayında olur demıslerdı"

o zaman eylülde 3.sınav olur 2.sınav temmuz yada ağustosta olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt