Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 özürlü personel alımı ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoaN;

İstesin ama bak arkadaşım ben üniversite mezunuyum benim yıllarıma yazık değil mi tamam sebat etmeden daha senesi dolmadan hemen yükselmenin peşinde koşan arkadaşları da anlamıyorum sanki hemen o arkadaşa müsteşarlık verecekler ya biraz mantıklı olun ben byle insanlara saygı duymuyorum benim hakkıma diğer arkadaşların hakkına girdikleri için

arkadaşlar siz elinizden geleni yapın bak ben kendimde örnek verim ben 2 yıllık muhaasebe okurken hastlandaım kan kanseri oldum akut lösemi yani kurtulma şansı çok düşük oloan bir hastalık ama sabrettim şükürler olsu atlattım allah razı olsun bana kan verenlerde ablamdan ailemden madenki dedim devlet bana böyle bir imkan sunmuş değerlendirdim ben size sadece şunu demek istiyorum herşey iyi olcak sadece siz elinizden geleni yapın devletde bize arka çıkıyorlar maaş olsun vergi indirimi osln memurluk olsun özel iş kamo işi olsun birşeyler yapıyorlar siz önceden kendiniz biliyirsunuz mesela bir 3 ayda bir sınav oluyor birkaç kişi alıyordu şimdi bakın duruma karşılaştrın eski durumlarla şimdiki durumu anlarsınız aradaki farklları herkonuda biz her zam niyisi olcak diyelim ki olsun onu isteyelim değil mi alalh devleti razı olsun birazda üniverste muznları için imkan sağlarsa devleti iyi olur hekesin hakında allah hayırlsını versin kardeşlerim...

2010 kpss sınavına girdim bu sınavla alakalı özürlü alımı yapılacakmı yoksa Harici bir sınavmı yapılacak sadece özürlüler için

serdaruz saygı duymayabilirsin.
ben bunada saygı duyarım fakat ınsanlar bıseylerın pesınde kosmadan bır yerlere gelemezler. kimsenın hakkı yenmıyor arkadasım benım yerıme ıllakı bırısı gelcek o gelenın yerıne baskası gelcek yenı atamalar olcak ıllakı.
Ben özeldede çalıştım arkadasım hemde oldukca önemli bir pozisyonda zaten sebepte bu özeldeki o konumdan buraya gelınce ınsan sudan cıkmıs balık gıbı oluyor.

-Allah yardımcımız olsun, Hakkeden hakketttiği yere geliyor er ya da geç ...

bireylerin kendi fikirleri kendini bağlar.. tabiki bir kuruma yerleşip daha yüksek mevkilere çıkmak herkesin hayalidir.. bence ki
eğer kurumunda hakettiği mevkiye gelemiyorsa şansını her daim demeli..ben memur oldum deyip koltuga yapışıp kalmamalı..bizler engelli bireyler birşeyler başardığımızı gösterbildiğimizde sevindiğimizi biliyoruz misal son dönemlerde gerek öğretmen gerek memurluk kadrolarına yerleşen arkadaşların başarıları vs... ve hakettiğinizi düşündüğünüz seviyeye kadar mücadelenizi sürdürmenizi canı gönülden desteklerim..

Birtan hocam benim aldığım eğitime göre yaptığım iş çok pasif tatmin etmiyor beni.
Yükselme şansın nerdeyse sıfır, insanı insan yerine koyanda yok.
O yüzden bir an önce başka kuruma geçme fikri var kafamda.

kesinlikle katılıyorum bende bu sene meb de çalışmaya başladım.
1. Meb Sınava girenleri diplomasına göre ayırmadı benim gibi teknik bölüm mezunları dahi genel idarede işe başladı. bunun anlamı şu daha düşük maaş, yolluk yok, döner sermaye mi:))) güldürmeyin döner sermaye Meb'de zaten yok
2. 15 hafta süren eğitim süreci kabus gibiydi her hafta sonu 05:30 da kalkıp 1,5 saat yol gidip derse girmek (kılık kıyafet yönetmeliği orada da geçerli yani pantolonunuz ütüsüz olsun sen nasıl memursun fırçaları müfettişlerden) bütün kurumlar arasında en sıkıntılı eğitim süreci MEBde.
3. Yükselme şansına gelince eğitim fakültesi mezunu değilseniz gelebileceğiniz en iyi konum şefliktir belki boş kadro olursa kuyruklu yıldız gibi 100 yılda bir şansınıza denk gelirse şube müdürlüğüdür ama milli eğitim müdürlüğüne yükselmek sadece ütopyanın ötesinde birşeydir. İstersen 10 tane üniversite bitir sistem böyle işler
4. İnanılmaz iş yoğunluğu (bu belkide sadece benim için geçerli olabilir) ilçe milli eğitimde çalışıyorum eğitim öğretim, kültür, sivil savunma, özel eğitim kurumları ve yatılılık bursluluk işlerine bakıyorum. bunların hepsi illerde ayrı bölümdür ama ilçelerde çalışan az okul fazla olunca yoğunluğuk çok çok fazla 8 saatlik mesai süresi yetmiyor fazla mesaiye kalırım paramı alırım diyorsanız yanılıyorsunuz çünkü MEB de fazla mesai ücretide ödenmez yani o da yok:)
5. Okul müdürlerinin size amirinizmiş gibi davranması cabasıdır boğasınız gelir çünkü yüzde 90ı hiçbir işi bilmez her şeyi telefon edip size sorup yapar asla bi yönetmeliği açıp okumazlar küçük düşünen küçük adamlardır.
6. son olarak bu problemlerin çözümü benim şahsi fikrim MEB'in iki ayrı başkanlığa bölünmesi ile çözülür öğretmenlerin iş ve işlemleri için bir başkanlık diğeri ise idari hizmetlerle ilgilenen bir başkanlık çünkü öğretmen ve memurun özlük hakları birbirinden çok farklı dün başlayan bir öğretmenin maaşı ek dersti egzersizdi bilmemneydi derken 2000 tl yi buluyor ama memur özürlü vergi indirimi ile bile 1300 tl yi zor buluyor. EEE kardeşim git sendikalara derdini anlat demeyin sendikaların hepsinde öğretmen hakimiyeti var kimse sizi iplemez.

Kısacası eğitim fakültesi mezunu iseniz MEB kesinikle sizin için bir cennet gerçekten hiç vakit kaybetmeyin ama başka bir bölümden mezunsanız yukarıda yazdıklarımı bi okuyun

Vallahi bende özel bir şirkette çalışıyordum 2 gün sonra istifa ettim :D
baştan cumartesi pazar tatil anlaştık temizlik işinede evet dedim asgari ücrete de evet dedim.
Sonra ben hafta sonu gelmeyip öteki çalışanlara zarar oluyor muş onlarda hafta sonu tatil istiyormuş gibisinden...
bende zaten sinir var.

Senin hafta sonunada verdiğin asgari ücretede ............ gerisi bizi aşar gadırdıktan sonra attığım önlüğü doğru eve....

yani arkadaşlar bizler resmen sömürge altında çalışıyoruz. Hepimizin hayalinde devlet işi var yaş ilerliyor günler geçiyor
bende diyorum ki gireyim bir kuruma adam gibi muamele adam gibi çalışayım
çalışmayı özledim.... :D
Hadi rast gele....

Türkiye Ses Ver

arkadaşlar bu adrese yazın fox tv fatih portakal gerekli yerlere iletiyor ve yayınlıyor gerekli kurumlarada mail atarak seçim öncesi fırsat bu fırsat herkes duyarlı davranırsa olumlu sonuçlar alınır bence meb sınavında ücret istendi yüklendik iptal ettiler en açık örneği bu

evetya psikolijimizi bozdularya ne buya alımm olmaz zor olur olsada az alırlarrr birde dedilerr özürlüü maaşı en az her ayy 300 tl olacaktii haniii

şıheyla :))) katılıyorum psikolojimizde gitti nerde bu devlet nerde bu millet

ne denir bu insanlara yalancı çok boş imsanlar başımızda...............sınavı ekim ayında yapacaksında atama ne zaman yapacaksın akıldan yoksunlar bari sınav iki geçerli olsa...... 2011 yılını öldüirdünüz nasıl bir vicdan ve adalet var sizde ya sizin gibi devlet olmaz olsun çekilin gidin başımızdan varlığınız yokluğunuz aynı biz kendi kendmizi yönetiriz

nurdan21;

adaletlisi yapılıyor sen bu na neden karşı çıkıyorsun merkezi sınav herkesin için daha adil bi durum koaymı bu işler yasa yeni çıktı zaten sizin bu yazınız cok cahilce

Yapılacak sınavın tam ismi nedir. Sınavda hangi sorular sorulur. Üniversite mezunları için avantaj ve dezavantajlar nelerdir? Kpss sınavına girdim bunla ilgili bir atama oluyormu? gibi sorularıma cevap verebilecek arkadaşlar varmı? Konuyu polemikten uzaklaştırsak biraz daha bilgi verici ve yararlı oalcağı kanısındayım. Teşekkürler

Bu sınav daha ilk defa yapılacak kimsenin bu konuda bi tecrübesi yok ama daha önceki sıvalarda lisans mezunları için ne gibi avantajları var bilmiyorum ben de ilk defa girecegim

turbay git allah aşkına bizim derdimiz bize yeter birde sen çıkma insanlara bulaşarak pirim yapmak yerine şu sınavı mayısa almak için çaba harca daha hayırlı imsan olursun

bi kere turgay değil turbay
bana kalsa bu sınav yarın olsun isterim
ama merkezi sınav yapmak kolay iş değil bu işler 1 yıl öncesinden planlanır takvimde boşluk bulam zordur ösym nerdeyse her hafta sınav yapıyor

apocan14;

yahu kimisi seçimden önce belli olur demiş,sende belli olmaz demişsin..kime inanacam ben :) yokmu bunu kesin bi şekilde öğrenmenin yolu...bence birlik olmalıyız diyorum başkada birşey demiyorum..birlik olmadan sadece rivayetler doyurur bizi..ama birlik olursak bi şeyleri birlikte yaparsak ozaman işte durumun vahameti daha iyi anlaşılır yetkililer açısından..birlik olmanın yolunu bulalım bence..kurumlara mail atmakla bir adım atılmıyor bence...en iyisi birlikte daha somut noktalara yönelmek...

bu bizim sorunumuz değil devlet bunun için vardır geçen yıl ayarlasalardı takvimi engellileri 1 yıl mağdur etmeye hakları yoktu ayrıca bu sınav zorda değil gecen yıl meb sınavı 3 ayda olmuştu o sınavda genel sınav niteliğindeydi......

arkadaslar valla ne yalan söleyim ekim ayında olması işime qelir. açık öğretim üni okuduqum ıcın enqelli memur alımı sınavlarına iyi hazırlamadım... sımdı açf bu sene haziranda bittiğine qöre. yanı nisan-mayıs dielim. haziran - temmuz - ağustos - eylül ve ekim 3 ay süper bi çalısma zamanım olacak. tabi erken olmasın ıısterım ama sağlıklı ve kazanmam ıcın ekim bana uyar yeterkı alım olsun.

Arkadaşlar Dpb sitesinden duyuru yapılacaktır. Bekleyelim.

facia adlı arkadaş bencilce yaklaşma..ben şuan öle daralmış durumdayımki..ne kadar erken olursa alımlar o kadar iyi..yarına çıkmaya senedimiz yok..biz ler birde sağlam olanlar gibi günümüzü şen şakrak geçirmiyoruz ki ekim-kasımı bekleyelim..ben bu sene bu işe kafayı taktım...X64 arkadaşın dediği gibi polemikten uzak daha gerçekçi yaklaşın..hep diyorum birlik olalım.ama nerdeeee herkes anca şu gün olacak diyo başka bişey demiyo..birlik olup sesimizi duyuralım diyorum yeniden..beni dikkate elın lütfen..engelliysek te elden ayaktan düşmedikya..gerekirse ankaraya gidelim toplanıp..ama yapalım bişeyler.beklemekle olmuyo hayat gidiyo bi yandan..daha gerçekçi fikirler ve dğşünceler aktarın buraya uygulayalım bi an önce..lütfen kardeşlerim..lütfen..

Türkiye Ses Ver bakın buraya içinizden gelenleri yazın..sorunlarımızı madurluğumuzu falan..ben yazdım iletişim bölümünden yolladım..belki haberlere çıkabilirzi..hatta daha etkileyici yazabilen çıkarsa daha dikkate alırlar belki..lütfen çok çok yazı gönderin heryere..

Untitled Page personel daire başkanlığı bilgi edinme birimi burası arkadaşlar..birde buraya yazabilirsiniz öğrenmek istediğiniz konuları..nede olsa personle daire başkanlığı ayarlıyo alınacak personel sayılarını falan..ben burayada yazı yolladım..umut yok demeyin arkadaş..ısrarla yollayın..Tv kanallarına gazetelere köşe yazarlarına ulaşın..ama yapın bişeyler..allah rızası için..kendiniz için..

golden heart

nisan mayıs dönemi alım olsa bile meb 9 ayda yerleştirdi, gibi sağlık bakanlığı gibi halen tamamı yerleştirilemedi. bence sabırlı olalım derim.

Sınavın Ekim ayında olmasına bende çok üzüldüm. Nisan-Mayıs döneminde olacak diye sürekli ders çalışıyordum. Belki böylesi daha hayırlıdır arkadaşlar. Bende fox tv ye bişeyler yazmıştım ama okunmadı galiba. Bende biran önce işe girip çalışmayı istiyorum ama olmuyo işte. Belkide Ekim ayına kalmadan sınavlar yine olur. Gerçi seçimden sonraya kalırsa biraz zor Ekim ayında falan olması ama neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Saygılar.

merveenes valla içimi karartın.. :( ben yinede bi yerlere birlik ve beraberlik ile ulaşalım derim.. çokluk olmazsa bizi dikkate almazlar diye düşünüyorum..soruyorum sizlere böle oturup beklemek tevekkül inancımıza sığarmı..hangimiz elimizden geleni yaptığına kanaate ediyor..şahsen ben etmiyorum..daha fazla şeyler yapabiliriz bana göre..ağlamayana meme yok bu devirde..ağlayacaz,sızlayacaz ama haklarımızı savunup kendimizi kurtaracaz..arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi fikirlerinizi buraya sunun ..şunu yapalım deyin..yapalım kati bi şekilde..

paranoya;

Bekir KÖKSAL kendisi özida başkanı olurda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt