Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Merhaba,ben engelli enekliliginden red aldım, itiraz icin nereye nasıl başvurulur bilen var mı?

@Yusuf Çubuk,
Başvurduğun yere git. İtiraz etmek istediğini söyle...

@Alulu12,
Ona bakarsan bana da hafif iş gücü kaybı verilmesi lazım ama verilmiyor. Hasta olmeden iş yapmıyor şerefsizler...

@NİHAT3455,

Dostum benimki de 26 Haziran'da gitti sağlık kuruluna dün sordum işlemde dediler ama yarın kısmetse Beyoğlu'nda bulunan il sağlık müdürlüğüne gideceğim net bilgi için

benim raporda hipotiroidi %10 +vtip 1 diyabet %30 olarak toplamı 40 olarak yazılmış ayrı ayrı değil yani. bu iş gücü kaybında beraber hesaplanıyor mu demek acaba? 2008 eylül giriş 5200 gün var

@NİHAT3455,
Dostum şimdi geldim evrak sağlık kurulunda sıra bekliyormuş adam Ağustos 15 veya eylülü bulur dedi

@grafakir,
Dostum gittim oraya yine bişey çıkmadı sağlık kurulunda sıra bekliyor dediler Ağustos ortasinda yine bir sorarsınız dediler

@dado84
Bende engelli emeklilik için 1 temmuzda kurula girdim. Sgk dys ekranında işlemin şu anda ne durumda olduğu gözüküyormu. Bende sadece şubat ayında yapılan başvuru gözüküyor dys de. Dys artık çalışmıyor diyorlar ama 170 hattında çalışıyor dediler. Hayırlı günler

@dado84
Bende engelli emeklilik için 1 temmuzda kurula girdim. Sgk dys ekranında işlemin şu anda ne durumda olduğu gözüküyormu. Bende sadece şubat ayında yapılan başvuru gözüküyor dys de. Dys artık çalışmıyor diyorlar ama 170 hattında çalışıyor dediler. Hayırlı günler
Ben onu da sordum belgenet sistemine geçmişler ama entegrasyon devam ediyormuş yine en temizi başvuru yaptigin yere sormak dostum düşün benim başvurum şubatta oldu şubat 20 de kuruls çıktım Mayıs'ta ara karar geldi bir daha gittim hastaneye Haziran'da doktorun raporu SGK'ya gitti tekrardan okadar yavaş işliyorki sistem inanılmaz yavaş bekleyeceksin diyor adamlar daha benim evrak sağlık kurulunda sırada bekliyormuş

@dado84
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sanırım ara karar veya redmi olumlu mu olduğu benim için ekimde belli olur anca.

Üst Alt