Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde yüz doğal zeytin yağı ve zeytin

Vay be burası engelli platformu değil de MARKET olmuş. Resmen pazarlama işi. Ve de öğretmen tarafından. SUİSTİMAL!!!!!

zeytin yağımızda sıkıntı yok eğer gerçekten bir sıkıntı söz konusu olur ise koşulsuz iade edip paranızı eksiksiz alırsınız.
kargoya verildiği anda takip numarası mesaj olarak yollayacağım.

Her türlü paylaşım var formda ne alaka pazarlama işi

İron

40 TL ye aldığın zeytin yağı ile benim göndereceğim zeytin yağını karşılaştırmanı tavsiye ederim.
bir deneyin isterseniz.
tariş fabrikasını da biliyoruz hangi zeytinlerin sıkıldığını da.

ASGOKCE
dikkatinizi çekerim burası alım satım platformu
en azından ben öyle biliyorum ve öyle okuyorum
ama siz farklı okuyup farklı anlıyorsanız bu sizin sorununuz kusura bakmayın
ikincisi milli eğitimde çalışıyorum
hiçbir şeyin de su istimal edildiği yok içiniz rahat olsun

zeytinyağı nezemen sıkıldı yeni sıkım kasımda oluyor diye biliyorum
berrakmı birde

alım satım forumu burası..:) internette varsa alabilirim deneme amaçlı ama ben özem zeytinyağı kalitesinde isterim erken hasat soğuk sıkım.

En güzel yağ soğuk sıkım zaten çok pahalı

ASGOKCE
ben değil ama sen gerçekten yanlış biliyorsun
tekrar oku istersen alım satım yazıyor
diğer arkadaşlarda aynı şekilde yapıyor yani sadece ben değilim
sende buraya baktığına göre ilgileniyorsun herhalde ;)

login
alıp deneyebilirsiniz tabiki de hiçbir sıkıntı yok

zeytin sütü ne kadar geçen reklamlarda izledim herşeye iyi geliyor,

KORKMAZ4423

Zeytin sütü öyle her zeytin den yapılmıyor dağ başlarında gübresiz ilaçsız yetişen delice zeytinin den yapılıyor o daha pahalıdır ama paraya değer

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz zeytin yağımızı kendimiz ürettiğimiz için en az onun kadar doğal olduğundan şüpheniz olmasın
zaten dağımıza ilaç ve gübre hiçbir şekilde atmıyoruz ve içlerinde delice zeytinleride var
marketlerden alacağınız litresi 50 60 TL lik zeytin yağlarından daha kalitelidir merak etmeyin.

Öyle olması lazım zaten o ilaçlar ve diğerleri toprağı yok ediyor

zaten biz bu işin ticaretini yapan insanlar değiliz
kendimiz için yapıyoruz ve kullanıyoruz ailecek
fazlada olursa satıyoruz

taze soğuk sıkım zeytin yağı

merhaba arkadaşlar taze yeni hasat soğuk sıkım zeytin yağlarımız bulunmaktadır. kendimizden fazla olduğu için satışa sunmaktayım çok fazla miktarda yoktur. memnun kalmadığınız anda hemen geri iade edip paranızı hemen alabilirsiniz.

marketlerden alacağınız litresi 50 60 TL lik zeytin yağlarından daha kalitelidir merak etmeyin.
Hayırlı satışlar.
Yağınızı bilmeden hiç bir şey söyleyemem, bu haksızlık olur. Ben de İzmir'deyim ve bizzat köylülerden alıyorum.
Ama biraz abartı da olmasa diyorum.
Ben marketlerde hiç litresi 50-60 liraya zeytinyağı görmedim.
Özel satış yerlerinde özel üretim taş baskı belki, ama marketlerde seri satışta bu fiyat imkansız.
Sonra önceki bir mesajda organik üretim sertifikamız var demişsiniz. Bunu bu amaçla üretim yapan şirketler bile zor alırken, kendi halinde, tüketmek için ürettiğini, fazlasını sattığını söyleyen birinin bu sertifikadan bahsetmesi mantıksız olur.
Zaten bunu soran arkadaşı da anlamadım ya neyse.
Tekrar hayırlı satışlar.

Üst Alt