Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde yüz doğal zeytin yağı ve zeytin

Konular
7
Reaksiyonlar
0
kendimizin ürettiği ve kendimizin de kullandığı yüzde yüz doğal zeytin ve zeytin yağı satışı yapmaktayım. ürünlerimizin her zaman arkasındayız eğer bir memnuniyetsizlik söz konusu olursa koşulsuz iade edebilirsiniz ama emin olun ki devamını arayacaksınız. iletişim için telefon numaram 0544 260 08 22

Kilosu ne kadar aydının neresindesiniz

litre fiyatı 25 TL dir. kesinlikle kendi dağımız dan kendi üretimimiz dir. kendi kullandığımız yağdır fazla olduğu için satışa sunmaktayım.

Doğal ve katkı maddesiz çiçek balı da bulunmaktadır. Balda kendi ürünümüzdür. almak isteyen arkadaşlar olursa benimle iletişime geçebilirler.

Organik üretim sertifikanız var mı?

evet var. ürünlerimin de tadına baktığında göreceksiniz. o konuda hiç şüpheniz olmasın

Çalıştığım bakanlık itibariyle bu sertifika sahiplerini ve bu sertifikayı veren bakanlık tarafından yetkilendirilmiş akredite firmaları denetliyorum. Buradan sahip olduğunuz organik tarım uygulamanıza ait sertifikaları yayınlarsanız memnun olurum..

VİRGO

Çok komedi bir cevap olmuş çalıştığınız bakanlık nedir ? kimsiniz yetkiniz nedir denetleme yeri internetmidir ? size bu yetkiyi kim verdi.önce siz bunu bi söyleyin denetlemeye yetkiniz olan belgeyi bi sunun sonra milletten yetki isteyin ... iş güzarlık yapmayın.

Beyefendi..

Bu ülkede satılan hemen her gıdanın üstüne "organik" " %100 doğal" yazmak rutin halini almış durumda. Konuyu açan konuya doğal diye yazmış. İdea sahibi ben değilim. Konuyu açan. Ben buradan denetçi yetki belgemi açıklamak zorunda değilim. Konuyu açanın madem böyle bir ideası var; o belgesini bir yayınlasın ben bakanlık veri tabanından kontrol edeceğim dedim.

Konuyu açan beyefendi eğer %100 doğal organik tarım yapıyor ve bu fiyatlara organik zeytin/zeytinyağı satıyor ise, ben elindeki ürünün tamamını belirttiği fiyattan almaya talibim. Ayrıca siz nereden taraf oldunuz? Onu da anlayamadım..???

BEn gemlıklıyım . yaklasık 7000 m2 zeytınlıgım var . Bende zeytın yagı uretıyorum satıyorum . HIcbır bakanlık ıle de calısmıyorum cunku firma deılım . Tadına kokusuna bakan begenen alır. Bızde litre 20 tldir. Konuyu acan arkadas yanlıs anlamasın laf bakanlıkdan acılınca konuya gırmek ıstedım .

arkadaşım sen önce bana yetki belgeni ve çalıştığın bakanlığın belgesini sun sonra benden o belgeleri iste
ikincisi benim zeytinliğim tamamen doğal ve hiç bir şekilde ilaç atılmış değildir hatta zeytin ağaçlarımız da kendiliğinden yetişen ege bölgesinin bitki örtüsü olan zeytin ağaçlarıdır.
ben bu işin ticaretini yapan bir insan değilim sadece yemeklikten fazla olduğu için satıyorum alan insanlar devamını arıyor.

zeytin yağı kaç dizem ? kestane balı var mı? yemişim bakanlığını onlar önce yapılan zamları at eti satan kasapları ve şarbonu
[FONT=Verdana]denetlesinler[/FONT]

zeytin yağımızın asit oranı 0 ( sıfır ) asittir.
kestane balı malesef yok. normal çiçek balı ve çam balı var.
yağımızı tavada yumurta kızartarak yada tabağa koyup ekmeği banıp yiyerek deneyebilirsiniz
hiç bir sıkıntımız yok ve ürünümüzün her zaman için arkasındayım
bir memnuniyetsizlik söz konusu olursa koşulsuz iade edebilirsiniz.

Buradan alıcı çıkmaz. Buradakiler anca laf salatası yapar. Her işin uzmanı kendileri. Yani burada laf var, icraat yok.

Aydının yağı güzel komşumuzdan alıyoz bizde bazen

En pahalı soğuk sıkım taş sızma yağıdır ilk sıkılan yağ soğuk sıkım biraz pahalı olur

Ondan sonraki yağda natürel sızma yağı

İlk başta organik üretim sertifikam var diyor satıcı ben son kullanıcıyım bende organik üretim sertifikası sorsam benden neyi isteyecek onu merak ettim?

Zeytinyağı sıfır asit olmaz. En düşüğü 0,2 gördüm o da erken hasat adı altında . Yağ bu sonuçta içerisinde muhakka oleik asit bileşenleri olur .

İron

Hocam yanlış bılıyorunuz . 0- 0,8 Arası Naturel dıye gecer . 0,8-1,5 arası 1.kalite 1,5 üstü 2.kalıte va sabunluk olarak gecer . 0,8 e kadar olan her zeytınyağı iyidir .

arkadaşlar bol bol konuşuyorsunuz
bende yalan yok tüm kartlar açık oynarım ben
tatmak denemek bedava sıkıntı yok

egemmm

ayvalık tayım hocam buranın yağı kaliteli ama zeytini etli değil ben köylülerden almıyorum nedeni güvenmiyorum yörükler cola petine zeytinyağını doldurup satıyor güneşin altında zeytinyağı plastik su yada fanta cola gibi boş plastiklere doldurulmuş. Migros kampanya yapıyor tariş zeytinyağını 40tl veriyor bugün Migros a gittim aldım. en iyisi tariş ha güvensem hijyenik olsa köylüden alırım o ayrı konu

😂harbi güldüm ya çalıştığım bakanlık felan mesleğide endüstri mühendisi

15 tl olsaydı 5 lt alırdım ne yapalım engelli maaşı ile olmuyor kardeş...

#egemmm posta kutun dolu olduğu için öm yollayamıyorum sana boşaltsan posta kutunu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 litre.deneme amaçlı gonderirseniz sevinirim. 05469260621

Fiyati ne ise öderiz

tabiki de gönderelim.
ben plastik bidonlar içinde yollamıyorum, tenekelerde yolluyorum ve
yurt içi kargoyla gönderiyorum bilginiz olsun.
ürünümüzden memnun kalmazsanız koşulsuz iade edebilirsiniz ve gönderdiğiniz para hesabınıza geçer.
şimdiden teşekkür ederim.

Guzel cikarsa devamli siparis veririz. Kargoya verdiginiz de takip numarasini yazarsaniz mesaj olarak sevinirim. Hayirli isler.

Üst Alt