Gençliğimin tam baharındayım,yediğim önümde yemediğim arkamda gençliğinde verdiği coşkuyla fırtına gibiyim ne gecem belli ne gündüzüm.Tek hayalim var askerden gelip işe başlayıp bi araba almaktı tek hayalim,oysaki yediğim içtiğim yedirip içirdiğim parayı hesaplasam sıfır araç parasını geçerdi.
Neyse askerlik zamanı geldi askere gittim bitirdim geldim yeni bi hayat daha başladı benim için,iş güç derken samimi olduğum lise den sınıf arkadaşımın kullanmış olduğu araba hayatımı tepe takla atmamı sağladı
Okadar yavaş normal sürmüyorsun dememe rağmen aşırı surat hatalı sollama sonucu yol ortasındaki direğe vurdu,sonuçmu; 1 ölü 1 ağır yaralı ( ben ) kendisinin burnu dahi kanamadığı kaza sonucu 39 gün yoğun bakım odası çektiğim onca acı işkence hergünüm ızdırap çile dolu,3 ay hiç çıkmadan hastane günleri ardından 1.5 sene sırt üstü yatalak kalmak ızdırap dolu günler ula birisi hata yapıp yanımda bir bıçak felan unutsada çareme baksam düşünceleri beynimi kemiriyor ama yok herşey saklanıyor dikkat ediliyor.
Neyseki uzun süreden sonra değneklerlede olsa yürümeye başladım ama ya bu insanlar neden bana inat eder gibi koşuyor ? ya bu insanlar neden bana inat edercesine böyle sarmaş dolaş geziyor yürüyor ? offf offf tedavilerin ardından ayağıma kum torbası bağlayıp kan ter içinde kalana kadar yürüyüşler yapma eski halime dönecem çabası içindeyim,içimde hırs var hemde neden ben diyorum...
Şükürler olsun ki çok zor dönemleri geride bırakıp şuanda hayallerimi kovalama çabası içindeyim,çok istediğim arabamı ve yine sevdiğim semntten evimi aldım yine şükürler olsun ki işimide kazandım ve yine şuanda çok çok istediğim tek bir hayalim bahçeli bir ev yaptırmak/yapmak...
Şuanki durumum mu ; şükür nekadar eski sağlığım yerinde olmasada 10 senedir vücudumda olan bir türlü yakamı bırakmayan enfeksiyonla halen savaşıyorum,ara arada olsa ağrılarım oluyor ve tek yaşantımı zorlayan ayak bileğimin donuk olması rahat yürüyemiyorum ve 2 adım kalmış durağa varmama ama otobüs hareket ediyor hooop alooo geliyom dur deyip koşamıyorum çokta önemli değil napim arkadan gelene binerim diyorum.
Bu yazdıklarım en güzeli en iyi olanı daha neler yaşadım gördüm ah bir yazsam tam bir roaman olur
(Geçiyor unutuluyor alışılıyor herşeyede tek birşey unutulmuyor alışılmıyor
)