Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete bozukluğu ile askerlik durumum ne olur?

sonbahar.44
Reis birşey soracam sana ben şimdi yoklama olup aile hekimine muayene olacam muhtemel anksiyete ve olduğum için beni hastaneye sevk edecek ama sevk edeceği hastaneyi ben mi seçiyorum birde kaç gün sonra ya sevk veriyor?

#pilot kalem aile hekimi tam teşekküllü devlet hastanesine sevk eder oda bildiğim kadarıyla 3 gün geçerli..bulunduğun ilde kaç devlet hastanesi var bilmiyorum ama en yakın sağlık kurulu olan şu hastane bana uygun hocam oraya sevk edermisiniz diye rica edebilirsin..

Peki randevu alarak mı gitmem gerekir yoksa randevusuz gitsemde bakarlar mı

E devletten yoklama işlemini başlattığın günün ertesi aile hekimine git.Aile hekimine sor ama aile hekimi bana aynı günde gidebilirsin demişti ben ertesi günü gitmiştim.

Yani pazar günü e devletten yoklama işlemi başlatsam olurmu pazartesi günü aile hekimine giderim

Pilot kalem
Doktorun aile hekimi seni benim bulunduğum hastahaneye sevk ederse epikriz veririm demiştir bütün doktorlar presödürü bilmiyor istenilen hastahaneye sevk edilebiliyor zannetmiş olabilir.
Aile hekimi sevk ettiğinde gittiğind hastahaneden randevu almana gerek yok ama askerlik muayenesi için geldiğini söyle yoksa randevusuz bakmazlar.
Önceki mesajlarımda söylediğim gibi tedavinle alakalı ne varsa götür yanında.

Pilot kalem

Aile hekimi gideceğin bölüme sevk oluşturur hastaneye gidersin sevkli geldim diye belirtirsin elindeki evrakları gosterirsin zaten

182 mhrs den ya da telefon uygulamasından Askerlik ile ilgili ise onu tam bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım onu ilinde ki hastaneye sor bence tekrar tekrar uğraşma

Mümin Çelik

Peki bende yaygın anksiyete bozukluğu var ilaç tedavisi görüyorum 3 tane benim durumum askerlik ertelemeye müsait midir? Bilgin varmı

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

kara duman

Hocam normal askerlik için aile hekimi hastaneye sevk ediyor ya hangi hastane olacağına biz mi karar veriyoruz acaba?

Pilot kalem
Hayır sistem otamatik olarak ikematgahına en yakın devlet hastahanesini seçiyor aile hekimine sormuştum bilgisayar ekranını gösterdi bana tek hastahane vardı ve seçim yapılamıyordu.

kara duman

Tc sağlık bakanlığı sitesinde saglik raporu veren hastaneler kısmında konyaya ait sadece numune hastanesi çıkıyor ama oraya mı sevk verir acaba?

Pilot kalem
Bilmiyorum ama koca konyada sadece 1 hastahane o kadar askerin yükünü taşıyamaz anca muayene aşamasında belli olur aile hekiminize sorarsanız o bilir.

Mümin Çelik

Hocam bende yaygın anksiyete bozukluğu, karışık anksiyete ve depresif bozukluk var ilaç tedavisi görüyorum ama benim durumum askerlik ertelemeye müsait midir acaba sizin bilginiz varmı?

Nurtan

Hocam iyi günler bende de yaygın anksiyete bozukluğu var ilaç tedavisi görüyorum 3 tane ama mevcut durumum askerlik ertelemeye müsait midir sizin bilginiz varmı?

Pilot kalem

Tedavinizin durumuna ve konulan teşhis derecenize göre olabilir-olmayabilir de.Kontrol esnasında belgelerinizle durumunuzu belirtin.

Bilemiyorum sevgili kardeşim. Bir şey diyemem. Ben bazı konuları ilgiliye sorup cevap aldığım takdirde burada bilgi veriyorum sadece.
Selametle.

Üst Alt