Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye başvurmalıyım?

AsTeRuNyA

örnek bugun ssk baslangıcı oldu dıyelım yarın ıcın de basvuru yapabılırmıyım

onu bil miyorum işte herhalde başvurabilirsin tahminen

10 gun icinde vergi dairesinin yazilari baslar.rapor alindi.mukellef dosyasi olusturuldu.maliye bakanljgina gonderildi diye..1.5 ayda yaklasik rapor sonuclanir.

jackal75

Sürekli olarak raporluyum.Vergi indiriminden faydalanmak için ne tür evraklar hazırlamam lazım

Körfez41

Sayın KÖRFEZ41 basvuru evrakları ıcın işe giriş bildirgesi nüfus cüzdanı fotokopisi 1 resim raporun aslı yada noter den aslı gibi dir yaptırman lazım ayrıca basvuracagın yerden 2 form alacaksın 1 formu iş yeri doldurup kaşeliyecek bu arada çalışıyor olman gerek çalışmıyorsan basvurun kabul edılmıyor

çalışılan işyerinden 3 ünde maaşbordrosu ve çalıştığıma dair aldığım belgeleri aldım ama izin alıp bir türlü gidemedim, bir süresi var mıdır acaba?

dün müracaat ettim giderken yanımda iş yerinden aldığım çalıştığıma dair kağıt - nüfus cüzdanı fotokopisi vardı
bir de heyet raporunun aslı ve aslı gibidir yazılı fotokopisi vardı memur aslına bakıp aslı gibidir olanı aldı aslını geri verdi

Üst Alt