Nihayet yazmaya zaman bulabildim.evet Aliye ve rayhan canlarım benim emeğinize yüreğinize sağlık.Herşeyiyle harika bir buluşmaydı.Planlanan herşey mükemmeldi.özel durumumdan dolayı sizlerle kalamadan erken ayrılmak zorunda kaldım ama aklım gönlüm hep sizlerleydi.E kıza zamanda sizler için tekrar geleceğim inş.benden sonra bazı tatsızlıklar olmuş.keşke orda yanınızda olabilseydim diyorum sadece....
umudum kuzucum canım arkadaşım mecburen sizlerden ayrılmak zorunda kaldım ama en kısa zamanda inşallah tekrar görüşeceğiz ben biliyorum görüşenedek sağlıcakla kal canım arkadaşım.
Adacım güzel arkadaşlığın ve minik konserin için çok teşekkür ederim.izmire geldiğimde ziyaret edeceğim güzel arkadaşlarımdansın serap ablalara da selamlar öpüyorum sizleri canım benim.Antalya grubunu bi anda karşımızda görmek hem şaşırttı hem mutlu etti canım hemşom ,biricik şekerim,sevgili mehmet abim ve hasan abicim iyi ki gelmişsiniz özlemişiz valla...
Bu organizasyonlar mümkün olduğunca 3 ayda bir yapılsın ki dostluklarımızı tazeleyelim yeni dostluklar kuralım.insan ailesinden ayrı kalmamalı. biz kocaman bir aile olduk..( meleğimide özlemiştim iyiki konyada bir günde olsa olabildim)
Adana,Konya,Antep Mardin vb... hepiniz harikaydınız iyiki gelmişsiniz..
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ediyorum haydi hep beraber dostlukları güçlendirmeye yeni dostluklara diyorum.......sağlıcakla kalınnn...