Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 3 ekim cumartesi günü Adana engelliler buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Eylül'den sonra olsaydı keşke :( katılabilirdim ozaman.

Kısmetartık. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler bol keyifler dilerim dostlar.

yaaaa valla arkadaşlar bu kadar çabuk bizi yarı yolda bırakalıcağımızı ummazdım ne o ya nasrettin hoca misali düşürdünüz yola arkamızdaydınız bide bakıyoz yavaş yavaş dökülüyorsunuz anlaşıldı anlaşıldı kimse bizi sewmiyorrrrrr:D

Ben seviyom geliyorum denizlililerden daha ne olsun :D : )))

Evet nihayet kesinleştirebildik.. Benide + 2 olarak yazabilirsiniz.. Kardeşlerimle gelecegim o gün bir aksilik olmazsa inşallah..

İşte şimdi tam olduk :) Medişim geliyor :)

Sema'cım benide eklermisin bu tarihten sonra bende varım
+1 diyelim ilerleyen zamanlarda artabiliriz..:)

Ooo süper, gelmene çok memnun oldum Laila :):)
Eklemeyi Esra yapıyor , gelince hemen listeye alır :)

Sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum anacığımıda getireceğim evdekilerin hepsi istedi aslında bakalım uygun olursak ailecekte gelebiliriz..:)

leyloşşşşş :(
eh sen istanbula gelmeeee...bi buluşmada sorcam sana :p

Evvet:p Laila ve Medişş :) Muhteşem bir gün bizi bekliyor. Çok sabırsızlanmaya başladım :)

Nagem beni biliyorsun çok yoğun olduğum için bu yaz tatil bile yapamadım:(az bir boşluğum oldu onuda adana buluşmasında değerlendirmek istedim ama kısmet olursa istanbul benim hayallerimin mistik şehri gezmeye gelmek isterim tabii..
Kalemim evet doğru duydun banada yer ayırın geliyorummm..:p

güle güle gidin dostlarım muck iyi eğlenceler çileğim

Teşekkür ederim kalemim:)nagem seni görmek için mutlaka bir fırsat yaratacağım ilerleyen zamanlarda aklında olsun..:)

muhteşem bir organizasyon olacak gibi... resimler çok güzel... program çok iyi... katılım üst düzeyde...
yaw İstanbul'da buluşma yapardık bu kadar katılım olmazdı... gel de kıskanma Adana'yı.. :) Barış davetin için teşekkürler ama üzülerek gelemeyeceğimizi bildiriyoruz ve sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz...

bu arada 3 ekim günü Ayvalık'ta siyasilerin düzenlediği uluslararası engelliler şenliği başlıyor... ama 'biz'im şenlik daha güzel olacak eminim...

bence basına da haber verin, alternatif şenlik olarak basında yankı bulabilir... :):)

Leylam baştacımsın bekliyorum seni

Evet avni bey seni ve ceren'imizide görmek çok hoşumuza giderdi sıcacık dostluklarımızın hatırına..:)
Görmeyi arzu ettiğim bir çok arkadaşımı orada birebir tanıma fırsatı yakalamak beni çok heyecanlandırıyor şimdiden..:)

kankam ve LaiLa, sürpriz yapıp aranızda olmayı isterdik..
ben de henüz yüzyüze tanışma fırsatı bulamadığım dostlarla tanışmayı çok istiyorum...
ama 29'undan itibaren 10-15 gün deniz çalışmasında olma olasılığım çok yüksek...
CEREN'imi de yalnız göndermem Adanalara.. :)

Ceren 'e iyi ev sahipliği yaparız Antioksidan :):) Aşkolsun yaniii :)
Gelmenize cidden çok memnun oluruz :)

teşekkürler Sema, onca dostun arasında olmak bizlere de büyük mutluluk verirdi...
keşke o günle çakışan çalışmam olmasaydı, CEREN'im ile birlikte yönümüzü Adana çevirseydik..
Sıcak davetiniz için tekrar teşekkür ediyoruz... :)

1 çipim vardı yaw nasıl 16 olmuş... :D
hem güleceğine biraz çip transferi yap..
yanlış anlama ağırlık yapmasın diye söylüyorum.. :D

hee şimdi anladım yaw, foruma yazdığınız her mesaj 5 çip ekliyor, bilginize... ben de diyorum kankam nasıl bu kadar çip yaptı... şimdi daha iyi anlıyorum.. :D

CEREN'im bana kıyamaz yaw, hepsini ver derse şaşırma.. :D

hırs yaptım forumu mesaja boğacağım...
ne kadar mesaj o kadar çip... :D

Gün gelecek su maddi sıkıntılardan Kurtulcam Allah'ın İzni ile daHa sonra Sizlerle Bulusma Fırsatını qün qelecek bende yaKalayacaqım inş. benden herkese selam Olsun.

"gülme komşuna gelir başına" boşuna dememişler anti:):))

aha benim çipler gitti:)

senin bütün çipler bana gelmiş kanka... :D:D neyse ben mesaj yazmaktan vazgeçtim.. sen yaz mesajları biriken çipleri bana gönder... :D

bu çp nedir yaw :S

cx571; oyun odasındaki oyunları oynabilmen için çip'in olması gerek.. yani sanal para... :) umarım anlatabilmişimdir.. :)

tamam anladım bari sanal paramız olsun :)

ben gelecem kesinde otogarda kırmızı halı olmassa immem limuzinden aşa şimden söyleyim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt