Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 16-17-18 Mart 2012 - 3. Adana Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miremur; sevindim abicim işinin hallolduguna....aynen Allahın izniyle hersey cok güzel olcak... :)

çiçekçikız ekledim canım son liste 4.sayfada....

Ben ve eşim buluşmaya 1 gün konaklamalı katılacağız ben tekerlekli sandalyeliyim listeye eklerseniz sevinirim..

Bu toplantıyı 4gözle bekliyordum. Günübirlik katılabilirim. Özellikle PAZAR günü etkinliğe gelirim. +3 beni yazabilirsiniz.

Bu toplantıyı 4gözle bekliyordum. Günübirlik katılabilirim. Özellikle PAZAR günü etkinliğe gelirim. +3 beni yazabilirsiniz.
Metin Kardeş pazar öğlene herkes dağılacak,sen planını cumartesi akşama göre yap esas şenlik cumartesi olacak.

emrullah abim sen cok yaşa bende aynısını özelden mesaj attım:) bencede metin abicim cumartesi akşam bekleriz ailenle cocuklarınla özledik seni :)

buluşma yeri neresi valla bak beni almadan gitmeyin :D otelin ismini söylemişsiniz oteldemi buluşulacak

2 gün konaklamalı şekilde otelde olcak sinandenizi, adanadan günübirlik katılacak arkadaslarımız için ilerleyen günlerde net bilgi verilecektir arkadasım:) inşallah güzel olacak

hım tm ozaman zaten otel benim eve yakın :)

Esracım bi aksilik olmazsa sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Umarım çok güzel olur, kolay gelsin.

tskler ablacımmm sizi elif_kız abla yazdırmstı ekledim haberin olsun öpüyorum seni:)

NOT :GÜNÜBİRLİK GELECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN BELİRTSİNLER. AYRICA not : Günübirlik katılacak arkadaslarımızla ilgili , ilerleyen zamanlarda net bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize
KATILIMCILAR:
1-ŞEF VE EŞİ(TEKERLEKLİ SANDALYE )
3-DENİZKIZI88
4-MİREMUR VE EŞİ (2 TEKERLEKLİ SANDALYE )
6-MURAT01_80 (TEKERLEKLİ SANDALYE )
7-MELEK01_80
8-ARMAĞAN (TEKERLEKLİ SANDALYE)
9-KOCA ÇORUMLU
10-HASAN KUYUCAK (TEKERLEKLİ SANDALYE)
11-HASAN KRMN(TEKERLEKLİ SANDALYE)
12-MEHMET DAYI
13-HAN SEVGİM (TEKERLEKLİ SANDALYE)
14-UMUDUN -
15-DUYGU BAHÇESİ-
16-YALNIZ ADAM-
17-FLOFİ
18-FREEGİRL-
19-DERBEDER-
20-SERKAN06(TEKERLEKLİ SANDALYE)-
21-EVA+EŞİ AYHAN ABİ-
23-ALİYE+4-
28-GÜLLER DİYARI-
29-OSMAN BOLAT (TEKERLEKLİ SANDALYE)-
30-KÜÇÜKYONCALIMSARAY+1-
32-KADİR2 + EŞİ-
34-ÇİÇEK026+1-
36-HAKKO_01(TEKERLEKLİ SANDALYE)(GÜNÜBİRLİK)
37-DESPARADO(TEKERLEKLİ SANDALYE)(GÜNÜBİRLİK)
38-İLKER33+EŞİ VE KIZI(GÜNÜBİRLİK)
41-SEMA(GÜNÜBİRLİK)
42-MERDAN
43-ALİDOĞAN+3(GÜNÜBİRLİK)
47-YÖRÜKOĞLU TOKAT-
48-DENİZKIZININ + 3Ü-
52-SAKİNE(GÜNÜBİRLİK)
53-BİRSEN(GÜNÜBİRLİK)
54-RAMÇO-KONAKLAMA
55-BURCU İLHAN+2 (GÜNÜBİRLİK)
58-ERCİYES_38
59-ALTUG UYGUN-
60-CDİŞÇİ+EŞİ+2-
64-ALİ KILINÇ (KONYA)-
65-AYTAÇ_
66-BİRTEKSEN01(GÜNÜBİRLİK)
67-HACER KURŞUNCU-ANTALYA-
68-ELİF_KIZ+3
72-KARTAL-01(GÜNÜBİRLİK)
73-AKIN İSTANBUL(T.SANDALYE)
74-hülya ekizoğlu,(günübirlik)
75-emine illeez,(günübirlik)
76-serpil köse,(günübirlik)
77-leyla gökalp,(günübirlik)
78-fevzi kurul.. (günübirlik)
79-çiçekçikız+1(günübirlik)
81-sinandeniz(günübirlik)
82-DURU33-T.SANDALYE
83-ÇELİK+1 T.SANDALYE
84-meltem-(günübirlik)
85-caramio.157(günübirlik)
86-

Esracığım ve emrullah abiciğim geçen seneki buluşmadaki ilgi ve alakanız unutulacak gibi değil.Yoğun baskılara rağmen gelmiş ve eğlenceli dakikalar yaşamıştım.Bu senede güzel geçeceğini tahmin ediyorum.
Ayrıca geçen sene bazı şeylerden etkilenip ,gelmeyen kişileri de bu seneki listede görmek daha da güzel oldu.
Allah utandırmasın diyorum ve kendi adıma kolaylıklar diliyorum.

zübeydecim cok tsk ederiz canım benim:) inşallah eşin ve senide araızda yeniden görmek isterimm:)

Not: haftasonu ildısına cıkıyorum ...geldiğimde ismimi ekle diyenleri listemize ekleyeceğim bilgilerinize....mutlu haftasonları dilerim

ay ne güzel bir etkinlik ben de katılmak isterim nasip bakalım.

Esracığım ve emrullah abiciğim geçen seneki buluşmadaki ilgi ve alakanız unutulacak gibi değil.Yoğun baskılara rağmen gelmiş ve eğlenceli dakikalar yaşamıştım.Bu senede güzel geçeceğini tahmin ediyorum.
Ayrıca geçen sene bazı şeylerden etkilenip ,gelmeyen kişileri de bu seneki listede görmek daha da güzel oldu.
Allah utandırmasın diyorum ve kendi adıma kolaylıklar diliyorum.
Zübeyde Bacım yorumlarındaki içtenlik için sağol varol,değişik şehirlerde en az bizler kadar özveri ile buluşma terip eden arkadaşlara ve katılımcılarada sonsuz teşekkürler,taktir edersinizki her buluşmanın kendine has bir tadı güzelliği ve emeği var.Ben şahsen hiçbirini birbiriyle kıyaslamadan emeği geçen dostlarıma minnettarlık dugularımla saygı gösteriyorum.Şunu net olarak biliyorumki herkes maddi manevi ve zaman ayırarak birlikte dostlarla görüşmek yeni arkadaşlar edinmek bilhassada eğlenmek ve engelime rağmen bende bunları başarabiliyorum zihniyetiyle sevgiyle geliyorlar.Organizasyon yapan bizlerde inanın gelen herkesi memnun mutlu uğurluyabilmek için aylar öncesinden plan program ve ön görüşmeler yapmaktayız.Mutlak eksiğimiz olacak sizlerden ricamız bizlere küsmek, tavır koymak yerine destek çıkmanız olumlu bakışlarınızla bizleri daha bir heyacanla çalışmaya sevk etmenizdir.Adana'da bir buluşma daha düzenledik herkes baş tacıdır ve davetlidir,hepinizi çooooooook seviyoruz Adana'buluşmasına bekliyoruz.Zübeyde bacı seni Eşinle bizzat bekliyorum....

Merhaba :) benim adımı da eklermisiniz. 2 gece kalıcam

ablacım ekliyorummm :)antalyadan sonra seni adanada görmek süper olucak:)

selam arkadaşlar adana olmak mutluluk duyacagız antep gubunu +15 kişi olarak eklerseniz sevineceğiz.allah yardımcınız olsun şimdiden emeklerinize sağlık saygılar...

NOT :GÜNÜBİRLİK GELECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN BELİRTSİNLER. AYRICA not : Günübirlik katılacak arkadaslarımızla ilgili , ilerleyen zamanlarda net bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize
KATILIMCILAR:
1-ŞEF VE EŞİ(TEKERLEKLİ SANDALYE )
3-DENİZKIZI88
4-MİREMUR VE EŞİ (2 TEKERLEKLİ SANDALYE )
6-MURAT01_80 (TEKERLEKLİ SANDALYE )
7-MELEK01_80
8-ARMAĞAN (TEKERLEKLİ SANDALYE)
9-KOCA ÇORUMLU
10-HASAN KUYUCAK (TEKERLEKLİ SANDALYE)
11-HASAN KRMN(TEKERLEKLİ SANDALYE)
12-MEHMET DAYI
13-HAN SEVGİM (TEKERLEKLİ SANDALYE)
14-UMUDUN -
15-DUYGU BAHÇESİ-
16-YALNIZ ADAM-
17-FLOFİ
18-FREEGİRL-
19-DERBEDER-
20-SERKAN06(TEKERLEKLİ SANDALYE)-
21-EVA+EŞİ AYHAN ABİ-
23-ALİYE+4-
28-GÜLLER DİYARI-
29-yörükkızı33
30-KÜÇÜKYONCALIMSARAY+1-
32-KADİR2 + EŞİ-
34-ÇİÇEK026+1-
36-HAKKO_01(TEKERLEKLİ SANDALYE)-konaklama
37-DESPARADO(TEKERLEKLİ SANDALYE)(GÜNÜBİRLİK)
38-İLKER33+EŞİ VE KIZI(GÜNÜBİRLİK)
41-SEMA(GÜNÜBİRLİK)
42-MERDAN
43-ALİDOĞAN+3(GÜNÜBİRLİK)
47-YÖRÜKOĞLU TOKAT-
48-DENİZKIZININ + 3Ü-
52-SAKİNE(GÜNÜBİRLİK)
53-BİRSEN(GÜNÜBİRLİK)
54-RAMÇO-KONAKLAMA
55-BURCU İLHAN+2 (GÜNÜBİRLİK)
58-ERCİYES_38
59-ALTUG UYGUN-
60-CDİŞÇİ+EŞİ+2-
64-ALİ KILINÇ (KONYA)-
65-AYTAÇ_
66-BİRTEKSEN01(GÜNÜBİRLİK)
67-HACER KURŞUNCU-ANTALYA-
68-ELİF_KIZ+3
72-KARTAL-01(GÜNÜBİRLİK)
73-AKIN İSTANBUL(T.SANDALYE)
74-hülya ekizoğlu,(günübirlik)
75-emine illeez,(günübirlik)
76-serpil köse,(günübirlik)
77-leyla gökalp,(günübirlik)
78-fevzi kurul.. (günübirlik)
79-çiçekçikız+1(günübirlik)
81-sinandeniz(günübirlik)
82-DURU33-T.SANDALYE
83-ÇELİK+1 T.SANDALYE
84-meltem-(günübirlik)
85-caramio.157(günübirlik)
86-şeyh mehmet derman+2-konaklama-t.sandalye-
89-konyalım+1-konaklama
90-ayşegül+1(günübirlik)
92-KALBİYE
93-denizkızının+1-
95-ayıntaplı27+15(cumartesi konaklama)
111-
OSMAN BOLAT+6- (4 TEKERLEKLİ SANDALYE)-
118-fadime atay(günübirlik)
119-AYTAÇ YARAN
120-

Kolay gelsin arkadaşlar eminim çok güzel bir buluşma gerçekleşecek engelsiz yürekli dostları bir araya getiren emeği geçen herkese teşekkürler...

(kayseri) grubumla konuşup katılmaya karar verince ismimizi yazdırırız ...

sevgi ve sağlıkla kalın görüşmek üzere...

Kolay gelsin arkadaşlar eminim çok güzel bir buluşma gerçekleşecek engelsiz yürekli dostları bir araya getiren emeği geçen herkese teşekkürler...

(kayseri) grubumla konuşup katılmaya karar verince ismimizi yazdırırız ...

sevgi ve sağlıkla kalın görüşmek üzere...
Sevgili Öner,gerçekten gelme ihtimaliniz bile güzel,hele birde gelirseniz ENGELSİZ GÖNÜLLERİMİZ sizleri ağırlamaya hazır,sevgilerimle..
Sensiz olmaz sevgili Edip'sayıyla derdimiz yok,berketi içinde bir buluşma olacak inşallah....

Merhaba yapacagmız yardım edecegimiz bir konu olura canm arkadaşım esra ve emrullah abim hazırım ben yapmaya.kolay gelsn emeginize sağlık... Bazen süprizler güzel olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt