miremur; sevindim abicim işinin hallolduguna....aynen Allahın izniyle hersey cok güzel olcak...
çiçekçikız ekledim canım son liste 4.sayfada....
çiçekçikız ekledim canım son liste 4.sayfada....
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sayın çelik hangi gün katılacaksınız cuma mı cumartesimi?
Metin Kardeş pazar öğlene herkes dağılacak,sen planını cumartesi akşama göre yap esas şenlik cumartesi olacak.Bu toplantıyı 4gözle bekliyordum. Günübirlik katılabilirim. Özellikle PAZAR günü etkinliğe gelirim. +3 beni yazabilirsiniz.
Zübeyde Bacım yorumlarındaki içtenlik için sağol varol,değişik şehirlerde en az bizler kadar özveri ile buluşma terip eden arkadaşlara ve katılımcılarada sonsuz teşekkürler,taktir edersinizki her buluşmanın kendine has bir tadı güzelliği ve emeği var.Ben şahsen hiçbirini birbiriyle kıyaslamadan emeği geçen dostlarıma minnettarlık dugularımla saygı gösteriyorum.Şunu net olarak biliyorumki herkes maddi manevi ve zaman ayırarak birlikte dostlarla görüşmek yeni arkadaşlar edinmek bilhassada eğlenmek ve engelime rağmen bende bunları başarabiliyorum zihniyetiyle sevgiyle geliyorlar.Organizasyon yapan bizlerde inanın gelen herkesi memnun mutlu uğurluyabilmek için aylar öncesinden plan program ve ön görüşmeler yapmaktayız.Mutlak eksiğimiz olacak sizlerden ricamız bizlere küsmek, tavır koymak yerine destek çıkmanız olumlu bakışlarınızla bizleri daha bir heyacanla çalışmaya sevk etmenizdir.Adana'da bir buluşma daha düzenledik herkes baş tacıdır ve davetlidir,hepinizi çooooooook seviyoruz Adana'buluşmasına bekliyoruz.Zübeyde bacı seni Eşinle bizzat bekliyorum....Esracığım ve emrullah abiciğim geçen seneki buluşmadaki ilgi ve alakanız unutulacak gibi değil.Yoğun baskılara rağmen gelmiş ve eğlenceli dakikalar yaşamıştım.Bu senede güzel geçeceğini tahmin ediyorum.
Ayrıca geçen sene bazı şeylerden etkilenip ,gelmeyen kişileri de bu seneki listede görmek daha da güzel oldu.
Allah utandırmasın diyorum ve kendi adıma kolaylıklar diliyorum.
Sevgili Öner,gerçekten gelme ihtimaliniz bile güzel,hele birde gelirseniz ENGELSİZ GÖNÜLLERİMİZ sizleri ağırlamaya hazır,sevgilerimle..Kolay gelsin arkadaşlar eminim çok güzel bir buluşma gerçekleşecek engelsiz yürekli dostları bir araya getiren emeği geçen herkese teşekkürler...
(kayseri) grubumla konuşup katılmaya karar verince ismimizi yazdırırız ...
sevgi ve sağlıkla kalın görüşmek üzere...