Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11-12 Mayıs 2013 - 3. Gaziantep buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep'in bütün yemekleri güzeldir. Ramazan abi sen beni Alinazike götür yeter...:) Serkan sanada öneriyorum alinaziki...

ramazan abi sende beni naziki yedirmeye götür :D

Hadi gene iyisiniz ''BEYRAN ÇORBA''da benden olsun,ayıkmaya iyi gelir..

OFFFFFF BEEEE SAYFALARI Bİ OKUYUM DEDİM AMAN YARABİM BU NE YA ÇORBALAR KEBAPLAR KATMERLER KÖFTELER CARTLAKLAR KIRILIYOR KİLO ALDIM YAHU TABİ BU ARADA BİZEDE LAF ÇAKMALAR TAMAM TAMAM ANLADIK ŞALGAM GELECEK MERAK ETMEYİN SERKANA BİR ŞARTLA ŞALGAM İÇİRİRİM O MEŞHUR GÜLÜŞÜ PATLATIRSA:eek: :) ;)

Serkan laaa!sen bi gül ama canlı olsun.Banttan sanada bizede kafa yapmaz,Bak Cemil cağartlak,İlker köfte,ben Beyran,Mahmut Şalgam,Ramazan Katmer sen sadece gül demi?yemezler.Sendende Aslan sütü arkasındanda kahakahan tamamammı?

Abisi zaten Aslan sütünün kokusu yetiyor sonra film kopuyor :)

2 yıl öncesinde sevgili arkadaşımız ramazanın ve emel kardeşimizin ugraşıları neticesinde ilk gaziantep buluşması yapılmıştı . ilk kez gittigim güzel gaziantep şehrimizde dostlarla beraber olmak bizlere unutulmaz 2 gün yaşatmıştı . özellikle halfeti deki tekne gezisi muhteşemdi.. tadı damagımızda kaldı desek yeridir.

hüseyin arkadaşımızın yeniden güzel insanları bir araya getirmek için düzenlemiş oldugu bu buluşmada bende sizlerin arasında bulunmayı inanın çok isterdim ama üzülerek ( özel işlerim dolayısıyla ) sanırım aranızda olmayacagım.. beni arayarak davet eden hüseyin kardeşime ve cemil kardeşime çok teşekür ediyorum..

katılacak tüm dostlara şimdiden iyi eglenceler diliyor ve her şey gönlünüzce olsun diyorum..
gönlüm sizlerle olacak sevgili dostlar..

Ahmet Abi'm seni aramızda görmeyi çok istiyorduk,çok üzüldük hayırlısı olsun Allah can sağlığı versin inşallah daha sonra muhabbetimiz kaldığı yerden devam eder saygılar namı değer can dostum Koca Çorumlu

vala ahmet baba içimde bi his varki senin geleceğinden yana :) hislerime güvenirim :)

Selam Koca Çorumlu,sağlık olsun,yeterki gönüller bir olsun gerisi teferruat....gelen gelemeyen biz kocaman bir aile olduk...Sevgiler herkese....

teşekkür ederim ahmet abi sizler gibi değerli ve dostlarımızı bir arda görmek isterdik ama sağlık olsun gönlümüz yine hep beraber ..saygılar..

Degerli arkadaslar..
Bu resimdekini hazirlamak benden olsun
Digerlerinide beraberce mutfakta beraberce hazirlayalim. siz-biz ben ve bütün engelli arkadaslarla felekten bir gün calalim...
Icinizde calgi calmasini bilenler vardir mutlaka. Bir de oynayalim
Ama hepimiz Gaziantep buluşamasında. Eglenelim. Mutlu bir gün yasamani diliyorum.

ARANIZDA OLMAYI ,KATILMAYI CİDDEN İSTERDİM,AMA BU ARA YOĞUN ÇALIŞIYORUM :eek:.DÜZENLEYENLERİN YÜREĞİNE SAĞLIK.KATILIMCILARA İİ EĞLENCELER:)

Desenize bu sefer film kopacak :) neyse sodalar da benden :) Bakın şef son noktayı koymuş aklınızı alır .

abiiii ben misaafirim ya :D erikler ilker abimden bayılırım eriğe süperrrrr valaha enbayi çeşit :D rakıyı beleşe geitrdik yemekleride bide sponsor bulsam :D

sayın başkan.köse.ismimi göremedim ben..

sevgili kader arkadaşlarım.sanırım..başkan köse de belirtecek ama.özelliklle benimle ilgili olan bölüm.gaziantep in en büyük ilçesi olan nizip .proğremına bendeniz sizlere klavuzluk yapmaktan şeref duyarım..

şirin ilçemizi tanımanızı dilerim

hüseyin bey.hacer kurşuncu yu eklermisin

gaziantep görmeye deger il görmeyen rkadaşlara büyük fırsattır tabiki sizler gibi degerli ve arkadaşları görmek bizleri mutlu eder.

duygu_bahçesi;

doyğu bahçesi güzel yürekli kızım keşke sende gelebilseydin seni çok özledik:eek: şafakçı cemil bey bu gün arıza verdin haaaa

sevgili arkadaşlar sizleri merakla bekliyoruz...antep güzel.ilçemiz nizip güzel

Organizasyona birkaç gün kala hava durumundan da bilgiler verirseniz seviniriz :)

Teşekkürler ağalar iltifat ediyorsunuz; Bahar hanım bu kadar sıcak insan varken hava da muhteşem olacaktır emin olunuz :)

gaziantep çok güzel evet ben 5 yıl orada kaldım....gezmeyenler kaçırmasın derim...

Katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum ;)

arkadaşlar 10-12 mayısda havalar çok güzel sıcaklıklar 24 derece olacak

Bilgi:
Merhaba - Selamlar - Benide eklermisin - Son liste - Sende gel bira getir - vs. vs. vs.
Türü sohbetleri temizledim, sadece bu değil diğer organizasyonda da konsantre halde bıraktım.

Peki gelecek kişi beni ekler misin yazmayacak mı? Peki nasıl katılacak bu arkadaş slm yazmak kötü birşey mi mesela günaydın yazmak tmm birşey paylaşmayın artık

Bilgi:
Merhaba - Selamlar - Benide eklermisin - Son liste - Sende gel bira getir - vs. vs. vs.
Türü sohbetleri temizledim, sadece bu değil diğer organizasyonda da konsantre halde bıraktım.
ben bu işlemi bir sansür olarak algıladım taktir üyelerindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt