Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Ödemeniz 13/12/2024 Cuma günü Pttkartınıza yatırılacaktır. Karta ödemenin geçiş günü. Salı 10/12/2024 tarihi itibariyle ptt şubelerinden çekebilirsiniz kart derseniz 13/12/2024 Cuma günü beklenecektir

Alacağın zam 03.01.2025 günü belli olacak çünkü memur zammına tabiisin o da yarın açıklanacak. Zamlı aylığı Şubat ayında zam farkıyla zamlı alacaksın.

Merhaba bu aile destek nedir bana bunu anlatırmısınız ben yüzde 52 engeliyim ama günüm dolmamış çalışıyorum

Yeni bir destek hazırlığı varmış busefer detaylı inceleyip vereceklerine gelen haberler böyle arkadaslar

@emrecan3842,
Kaynak nedir ,nerede yazıyor,yeni bir yardım olacağını sanmıyorum olacak olsa aile desteği uzatırlardı ,para yok ,para mafiş ,money no ,dinheiro nao tem ,pere tunne,нет денег,ფული არ არის

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Bakanlar kurulu ilk toplantisini bekleyin arkadaşlar orda açıklama olqcaktir kesin

Planlanan ödeme tarihi 10 ocak yazıyor aile destek ödemesinde

@matsuyama,
Ama yanında tamamlandı yazıyor uzatılmış olsa devam ediyor diye yazardı ,belki bi açıklama ile uzatabilirler ama hiç umudum yok

@BayKukla,
Sen olayı bayağı yanlış anlamışsın ,para bize yok😁😁😁😁
Yoksa türkiyede paramı biter

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Asgari ücrete zam gelmesin diyen ücretli çalışan gördük.
Zincirine o kadar aşık olmuş ki ötedeki ekmeğe uzanmak yerine zincirini yalıyor.
Lafa gelince para yok ama başkası zincirinden boşalmasın diye uğraşılıyor.

@(Gölge), Hocam, ben de tamamlandı olarak gözüküyor. Son ödeme için 10 Ocak 2025 tarihi verildi amma velakin ödeme henüz hazırlanmadı. Hazırlanması için bu haftayı bekleyeceğim büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt